nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

O senin istediğin yemekli düğünü ben kendim yaptım kocamın bana taktığı takıyı bile ben aldım zira ondan isteyemem onunda aklına gelmez diye
Üff süt oarası bilezik pazarlığı vay anam vay sen üstüne para istiyosun ben cebimdekinide veriyorum
Sen kadınsan ben neyim ? Oh olsun sağılcak süt olmuş adam

Bende Sana hikayemi anlatayimda ne insanlar var ogren Ve birdaha kimseye ayni seyleri yapma
Bende 1 yil once nisanlandim hemde 2 aylik tanidigim bir isnanla. Kendiside bana herseyi Cok ama Cok farkli gosterdi. Bana oyle bir evlenme teklifi ettiki , bana Bu sekilde deger veren insan beni hic uzmez zannettim. Megerse bilemedim, Benim sahip olduklarimdan yararlanmak istedigini.
Cok iyi bir kariyerim, isim Ve tertemiz bir gecmisim var , hicbirseyi gizlemedim. Tabi buda ac gozlu ablalariyla annesine anlatti. Nisanlanmaya karar verdik, evimizde 60 kisilik Cok guzel bir nisan yaptim. Bilezikler yuzukler soyle dursun, bana 2 tane ceyrek altin taktilar ve sadece pazardan alinma pijama takimjndan olusan bir bohca yaptilar. Biz agzimizi acip tek kelime etmedik. Cunku huzur Ve mutluluk bilezikten daha onemliydi. Herneyse , dugun hazirliklari Ve esyalara sira geldi. Ben sabah 8 den aksam 7 ye kadar calistim, dugun salonundan, nikah sekerine, kina gecesinden, yemek organizasyonuna kadar kendim ayarladim. Bu arada hasta ananemin ameliyatini yaptirdik. Nisnalimin ailesi yazliklarinda keyif cattilar. Nisanlimda 2 haftasonu geldi, tamam Senin budlugun seyler guzel anlasmasini yapalim Sen kaporalarini ode deyip gitti. Aynen oyle yaptim fotografcisina kadar odedim canim. Hatta ustune ustluk, 9 saatlik yol gittim Ve Cok inky bir magazadan damatlik begendi onu aldim. Benim gelinligim terzide dikildi Ve sadece kaporasinin belirli bir kosmjni odedi. Gelinligimi daha kendim aldim.
Ev ne olucak nerde oturucz dedim? Benim evimde ailem oturuyor dedi, onlara git doyemem biz kirlaiycaz dedi. Bende aynen sunu dedim, Kira odeyip en kotu semtlerde oturmaktansa, Ben gayrimenkulumu satayim uzerinede taki paralarimizi koyalkm ve kendimize bir ev alalim. Cunku hicbilmedigimiz semtlerde kiralada surunmeyelim dedim. Bana verdigi cevap neydi biliymsn, Ben Senin gibi yasayamam, taki paralarimla yurtdisina balayina gidicem, Sen alismissin hayvan gibi yasamaya biriktirmeye ben biriktiremiycem.
Aileside beni acgozlulukle, mal
Mulk duskunlugu ile sucladi. O kadar maasim varmis, neden yeyip icip gezmeyip ev derdine dusmusum.
Ben herseyi ustlenemem cok yoruldum . Maddi manevi Cok yiprandim dedigimde ise, kqrdesim Sana nasil bir evlenme teklifi etti. Sana iki Sefer bohca yaptik neyine yetmiyor dediler. Ben o kadar emegimle ve masrafalrla ortada kaldim.
Beni birak sarrafa goturmeyi, bunu istermisin demeyi? Elime 2 tane 15 gramlik bilezik verdi kayinvalidem Ve aynen sunu soyledi. Benim butun hzimetimi geljnim degil kizim yapiyor. Ona yazlik yapiyorum, kendi paralarini biriktirip durma harca. Kizima gonderdigim parayi asla Geri beklemeyin dedi.
Ustune ustlukte nisanlimjn bana son sozu ne oldu biliymsn, ailemden ozur dilersen ancak evleniriz...
Ne ozur diledim nede Geri donus yaptim. Hicbir yaptigim masrafa kacinmadim Ve bana yaptiklari bihcalarini , yuzugunu geri gonderdim.
Cok sukur aielsine hizmetci olmaktan ve kazancimi onun ac gozlu ailesine yedirmekten kurtuldum.
Icimde kirilan hayalleridme kaldi ama en cokta kurtulduguma sevindim. Simdi ise her tanistigim beni calistigim sirkette cayci olarak biliyor.
Insanlarin acgozlusunden Allah herkesi
Korusun

Kusura bakmayin biraz kirici olacak ama siz eski nisanlinizi hak etmiyorsunuz,ergen gibi davranmissiniz,adamda da iyi sabir varmis helal olsun.

Bir de sut parasi nedir ya ona da ayri sinir oldum.

Bu anlattıklarım gerçektir bende bir kızım kimseye bişey ispatlamak zorundada değilim flört dönemimizde hiç bir tartışmamız bile olmadı benim annem babam ayrı boşandılar ikiside yeniden evlendi evlerinide ayırdılar ben erkek kardeşimle babannemde kalıyorum yüzükler takılmadan 3 gün önce ciddi bir kavga ettik nişanlım annemi arıyordu kv aramıyor diye kızıyordum kv arıyordu sen niye aramadın filan diyordum bi gün nişanlıma söyledim annem yoksa seni onun ailesi istemiyorumu dedi bende bunu eski nişanlıma anlattım çok kızdı bağardı neden böyle düşünüyorsun seni istemeyen insanlar gel kızım evimizde kal burası seninde evin dermi bana sarılıyorlardı aslında bi kötülüklerinide görmedim neden beni annene savunmuyorsun senin kararların yokmu arkamda neden durmuyorsun diren annenin bu lafları ile geliyorsun bana diye kavga ettik gelmende aynı gece barıştık fakat yüzüklerden sonra ipler gerilince olaylar oldu

Her şey insanlar için hatalar da öyle. Kendini toparlayabilirsen şansını deneyebilirsin. Güzel bir şekilde ama gerçekten makul olacaksın, biraz soğukluğu vs. göze alacaksın. Affetme ihtimali çok düşük ama denemeden bilemezsin. Başka bir ilişkin olursa da lütfen böyle şeyler yapma ileride bunlara kimse katlanmaz. Maddi konuda özellikle belki baskıyla yapar evlilik sürecinde ama içinden geldiği kadarını yapsın bırak yoksa ileride başına kakılır bunlar.

Büyük terbiyesizlik yapmışsınız. Bir insanın üstüne bu kadarda gidilmez ki çcouk seni geçim insanı olarak tanımış sonrasında senin maddi açıdan tatminsizliklerin çocuğu çileden çıkarmış. Özür dile kendini bir şekilde affettir. Hem bide bakireliği önemsiyor çoğu erkek bu durumu da kabul etmiş helal olsun çocuğa. Bide bişey takıldı aklıma senin bakire olmdığınu ilişkinin başında biliyormuydu

ayy nısanlına cok uzuldum gercekten buldukca bunamıssın gercekten yazık olmus cok mutlu olabılırdınız :) ben cok kıskandım acıkcası ne kadar guzelmıs

Allah kurtarmış bence de. Düzelmez diye düşünüyorum.

Konudaki yorumlara güzel güldüm, Allah da sizi güldürsün.

Hadi monalisaa olarak baya .icmissin.
Ama annende baya sivamis bee.
Anali kizli.
Sut parasi nedir??
Evladina verdigin sutun parasi ne kdr ayip bisey. Evlat bu be.
" yavrmun sagligi/ gelismesi/ hastaliklardan korunmasi onemli degil benim icin, kizi cok emziriyimde sut param okkali olsun damattan takir takir aliyim" diyemi hesapladi annen seneler once seni emzirirken?
Facebook atagin iyi olmus.
Geri donmez galiba diye umit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…