nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Bir konu vardi giris gelisme ayni modda ilerleyen onun nisanlisi degilde kocasiydi dunya kadar asagilamaya onunda giki cikmamisti cok benziyorsunuz

Bunu yazan erkek mi acaba? Yani kadının ona yaptıklarını buraya yazmış gibi geldi bana. Gelen cevaplarla doğru yaptığının teyidini almak istemişse...

Sana varya o kadar kızıyorum ki içimden. Evlilik öncesi iliskiye karşıyım bu konuda ağır birsey söyleyemem. Ama eski nisanlinin tavrını beğendim. Bana göre tamam evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama yapilmissa bir hata o kızı da kotu duruma düşürmek yanlış gözüyle bakarım. Eski nisanliniz çok olgunca yaklaşmis bu konuda.

Hem düğün istemiyorsun sonra neden istiyorsun hem de yemekli. O zaman en bastaki istememe olayı onun gözünde iyi duruma düşmek miydi? Neydi anlayamadım.
Kaynana da alışveriş de karışmamiş. Kendi annenizin hatası çok. Süt parası nedir ya allah aşkına. Sen sana düzgünce davranan sana o kadar ilgili olan birine nasil bunları yaptın.

Kaynanam aşırı cimrilik patavatsizlik yaptığı halde sinirli bir şekilde onunla asla konuşmadım. Daha nişanlılik döneminde kaynana ile tartışmak nedir.

Senin çok çok çok fazla hatan var. Bütün bunlara rağmen nisanliniz nişanı attıği halde dusunmus ki hatasını anlar bana döner. Ama siz ne yapmışsınız başka insanlar ile gorusmussunuz. Siz var ya ağır kelimeler hak ediyorsunuz benim gözümde. Nisanliniz iyiki de ayrılmış. O daha iyi birine layık.

Adam kadir gecesinde doğmuş çok şükürki kurtulmuş senden.
Adam bi kurban kesse bari büyük felaketten kurtulmus :dua:

Çocuk iyi kurtulmuş umarım ger dönmek gibi büyük bir hata yapmaz.
Siz de olduğunuzdan başka biriymiş gibi görünmeyin ne kadar saklarsanız saklayın insan aslına dönüyor eninde sonunda

bir erkek 10 gunde nasil kaybedilir diye bir film vardi sanirim, onu mu izleyip etkilendiniz ne yaptiniz? iyi dayanmis cocuk bu sekilde aylarca... biz ne diyelim ki, siz zaten sanirim artik geri donus olmadigini ve hatalarinizi gayet iyi biliyorsunuz. bir dahaki iliskinizde bu kadar iyi biri karsiniza cikar mi bilmem ama o zaman daha dikkatli olmanizi oneririm.

bu yazdıkların bence sevdiği erkek evlenmek sitediği an para makinası gibi gören tüm kadınlara ders olsun.
Bence ara ve deki büyük eşeklik yaptım ki yapmışsın.
Bize anlattığın gibi onada anlat ve özür dile.

siz makul biri değilmişsiniz sadece çocuğu etkilemek için öyle davranmışsınız gibi. bu saatten sonra çok çok zor. neyse bundan sonra nasıl davranmamanız gerektiğini acı bi tecrübeyle öğrenmiş oldunuz diyelim. bir de süt parası diye bir şey öğrendim konunuzdan.

Ben bide heryerden engelledim onu eşyalarını aldıktan sonra iki hafta olmuştu sanırım beni aradı beni seviyormusun diye sordu bende evet dedim daha sonrasında ben senden maddi anlamda bişey esirgedimmi bu zamana kadar hiçmi istediklerini yapmadım dedi bende evet yaptın dedim ve yaptıda hiç başıma kakıç etmedi yüzüme vurmadı ben kınada organizasyonda istedim taht nedimeler filan biliyorsunuz işte bana kınada tahtim olacağına gönlümde tahtın olsaydı ben zaten istediklerini yapardım senden bişey esirgemeyen adama bana neden güvenmedin dedi bende benim hayallerin var senin demekki yokmuş dedim biz laçkalaştık baban annem hakkında öyle konuşamaz dedim benim ne senin nede ailenin parasına ihtiyacım Yok kimseye boynumu bükmem dedi keşke güvenseydin kocan olacak adama dedi ve kapattı

Bence geri dönebilir, özür dilerseniz, biraz uğraşırsanız ama hiçbir zaman ilk hali gibi olmaz size karşı. Bu kadar iyi niyetli bir insanı resmen kullanmışsınız, süt parası fln nedir çok komik gerçekten!

Burada ki kadınlar bende dahil nişan, düğün arifesinde böyle isteklerimiz olmadığı için konu abartılı gibi geliyor ama maalesef böyle isteklerinin ucu bucağı olmayan kadınlar da mevcut. Ne hikmetse böyle kadınlara da öyle erkekler denk geliyor.

Çevremde bu tarz istekleri olan gelin adaylarına defalarca rastladım o yüzden konuya inanıyorum.

X