nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Keşke bu actigin konuyu okuyabilse. İnsanoğlu iste yarin tam tersini bulur sen yapisirsin gül gibi çocuğu kacirmissin ama hayirli evlatmiski kurtulmuş bence .

birilerine kızsam ne fayda sağlar birilerine bağarsam ne çıkacakki zaten ne onların ailesinden arayan oldu ilk başlarda çok sevmişlerdi beni ama yüzüğü takıp kv ile tartşmalarım hem kendi annemin hemde nişanlımın yanında bunu yapmalarım etkili oldu hatalıyım hemde çok biliyorum üzülüyorum telefonumuda değiştirdim işyerimide biliyor ama hiç gelmedi annemi yada babamı aramadı ne o nede ailesi en son konuştuğumuzda ben bu kadar basit biriylemi evleniyordum kadınım diyecektim sen bu kadar basitmiydin dedi s.tr git dedi telefonu kapattı

Abbbaaaovvvvv Gerçekten çok karaktersiz davranmışsın. Hatalarını fark ettiğine göre umarım bir sonraki ilişkinde bunları tekrarlamazsın.

Soruna gelecek olursak hayır bir daha dönmez.

Bu tatlı şirin hanım kızların niye düğün arefesi içlerinden bi kezban çıkıyo anlamıyorum
Bulmuşsun efendi ilgili herşeyi alan yapan adamı mutluluğuna baksana

Yol canım düzelmez sen biraz hak etmişsin bu sonu hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…