nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Dönüp napcan?

Hadi döndün diyelim bu sefer kendini ispat etmek zorundasin tabii değiştiysen.

Bir de lütfen lütfen kızlar evlenecek olanlar adetlere fazla takılmayın, yok bana şunu alacaklar bunu alacaklar bu bizim adetimiz demeyin va ciddrn makul ölçüde alın aldirin artık her ne ise.

Süt parası saçmalığına hiç girmiyorum daha bu kadar ilkel ve bir anneyi küçük düşürücü bir şey olamaz.

Hayatımda sizin kadar şımarık ve aç gözlü bir insan görmemistim... Sayenizde görmüş oldum... Sizin gibi kadınlara böyle erkekler geliyor ya, inanamıyorum... Herşeyi yuklemissiniz adama, elinizi cebinize atmamışsnız bu ne çirkin bir davranıştır?

Bir de süt parası istenmiş, buldunuz kaz'ı yolun tabi hele o Facebook faciası! Siz gerçekten o insanı haketmiyorsunuz, umarım geri dönmez de gerçekten "MAKUL" davranan bir kadınla mutlu olur...

seni heradam bakire degil diye ewlenmez sonraki iloskilerinde faso fiso olur adam her istedigini yapmis sendr hic gormemus gibi abarttikca abartmissin hadi bunu gecelim kv ile kavgada neyin nesi bide ewlilil oncesi

Evet gerçekten var ya
Abimin bi kız arkadaşı vardı
Yok gelinliği provonias olacakmış
Yok beyaz eşyası bilmem ne marka olacakmış ( en pahalı marka adı gelmedi şu an aklıma)
Babamın evini kızın üstüne yapacakmışız
Yok annem onu gecelikle karşılamış (yaz günüydü inçe bir elbise vardı üstünde annemin ilk tanıştıklarında)
Daha aklıma gelmeyen neler neler var
Ve abim bu isteklerin hepsini yapmaya çalışıyordu
Ev mevzusunu kadar babamlar da hiç seslerini çıkarmadılar yeterki mutlu olsunlar diye ama ev olayı da olunca bi sürü kavga dövüş oldu abimle
Abim babamla küstü falan
Neyse sonra ne olduysa oldu ayrıldılar şükürler olsun ki
Ben de düğün bile olmasa olur dedim yeter ki biz birlikte olalım dedim konu sahibinin yarısı kadar kıymetim bilinmedi

Adamın anasından emdiği sütu burnundan getirmışsın hep k.valide kocalarda suç olurdu sizde tam tersi arkasina bakmadan topuklamasi lazim yani

Bu ne ya ağzım açık okudum.ben bunları yaşasam değil buraya yazmaya kendime bile anlatmaya utanırım bunu.Dünyanın çivisi çıkmış dedikleri bu olsa gerek.o çocugun yerinde olsam şans vermeyi bırak,yaşadığın şehirden taşınırım. .Gitsin kurban kessin hatta deve felan .başından ekmek çevirip bi dilenciye versin o derece yani.

bence siz henüz kimseyle evlenmeyin en azından olgunlaşana kadar, nişanlınız tarafından terk edilmişsiniz kısa süre sonra sevgili yapmışsınız sonra tekrar eski nişanlıya dönmek istemişsiniz bu çok fazla...

Ayrılmaları iyi olmuş. Emin ol evlenince daha beter olacaktı. Genelde böyle talepleri olanlar kendi yapması gerekenleri bile karşı tarafın üzerine yıkıyor.

bende dolduruşa gelmiş gibi hissettim. süt parası isteyecek kadar para göz olan annesinin dolduruşuna... yoksa kendisi çok makul bir arkadaş..

Zaten çocukta ailesi de sen istemeden üstüne düşeni fazlasıyla yapmaya kararlı gibilermiş. Sen kendi ellerinle mahvetmişsin. Hele annen hiç bir şey demiyorum bile.. zaten nişan atılır atılmaz da bi ilişki yaşaman şımarıklığının devam ettiğini gösteriyor. Bunca şey olurken babaannen ne yaptı hiç uyarmadı mı seni onu çok merak ettim ?
Gerçekten çocuğunda ailesinin de verilmiş sadakaları varmış.. Yazık emdiği sütü burnunda getirmişsin. daha da getirirdin.
Allah senide onu da iyi insanlarla karşılaştırsın. Aklını başına topla artık. Umarım seni affetmez yoksa affetti diye de şımaracak potansiyel var sende.

Gerçek Monalisa sensin bence :)
Tablosu yapılan Monalisa yerine seni çizip hayat hikayeni de bu konuyu ekleseler namın yedi düvele yayılır yeminle.
Akın akın ziyaretçi gelir bu şaheser kimmiş diye görmek için.
Halt yemiş Monalisa senin yanında be bacım.
Degil portresi heykeli dikilecek kadınsın, hehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…