nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

bende dolduruşa gelmiş gibi hissettim. süt parası isteyecek kadar para göz olan annesinin dolduruşuna... yoksa kendisi çok makul bir arkadaş..

O zaman geçmişe bir çizgi çekin napın edin kaçırmayın çocugu aklınız mantıgınızla hareket edin bakın yarın kötü bir kocaya düştügünüzde kimse size üzülmeyecek yapmasaydın diyecekler.İnsallah kendinizi affettirirsiniz. Mutlu olmaya bakın.

Ya bu kizlarin bu simarikligi ben sununisterim bunu isterim nidalari nerden geliyor,,kendilerini satin alinacak mal gibi mi görüyorlar.....
Evlenirim sunu da al bunu da al..o yetmez karsi taraf yetirir aaaaa daha cok isterim nidalari.... istemenin sonu yok bu hayatta...
Yani o adam da seninle evlenicek beraber yuva kuracaksiniz inek sagar gibi evlenecin adami da ailesini de sağ....sonra siz artik siz siniz bir butumsunuz o ailenin kizisiniz bir kereye mahsus degil hep bir seyler alicaklar alirlar bunu bile idrak edemiyorsunuz.....
Ha tabiki de biraz naz yaparsın bir iki özendiğin sey olur ama karsi taraf iyi davrandikca bu kendini kaf daginda sanmalar....böyle paldir puldur dusersin dagin tepesindeen...
Verilmis sadakalari varmis iyi ki facebook olayi da olmis ondan sinra hayatta donemz bu adam....

Demek ki her zaman erkek suçlu olmuyormuş okuduk ve gördük gül gibi adamı kaçırmışsın

aylardır konuları takip edemiyorum ama sana yorum yazmadan duramadım. okurken ben yoruldum allahın iyi kuluymuş kurtulmuş resmen.bi insanın iyi niyeti bu kadar kullanılmaz valla kusura bakma

Hay mübarek aferin kendi kendine bitirmissin isi sonra gel burda nisanlim nisani atti diye konu ac. Cocuga baska care birakmamissinki. Cocugun verilmis sadakasi varmis. Rahat birak onu

Nişanlınızın yerinde olmak istemezdim. Resmen eziyet etmişsiniz yazık.

Ben evlenirken zaten çok masraf oldu diye herşeyde mütevazi olmaya çalıştım. Sonuçta o evi biz paylaşacağız neden borçla harçla çok acılarak kendimizi zora sokalım. Çok gereksiz yok beş taş yok o yok bu. Ayıp etmişsiniz

Yaş kaç 18-19 ?
Mümkünse siz evlenmeyin belli bir olgunluğa gelene kadar yazık günah .

Yaşım 28 nişanlımın ve ailesinin durumu çok iyi babası bize ev alacağınıda söylemişti 6 ay 1 sene kirada oturursunuz size evde alacağım dedi bazı gayrimenkulleri vardı hemen satarlarsa zarar edeceklerdi beklemeleri gerekiyordu

Abooooooo naptin sen yakiyamet kopsa sigincak sen olsan bile sana geri donmez hala donermi saniyosun.hadi o simarikliklarini gectim ama baskasini blp iliski durumunu yapman ailesi bikere seni asla kabul etmez oda ailesine rezil olmak istemez senle tekrr birleserek

Ne güzel kendinizin farkındasınız, o halde o iyi niyetli ailenin, tertemiz eski nişanlınızın sizden kurtulduğunun da farkındasınızdır ! Verilmiş sadakaları varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…