nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Yalniz nisanlin cidden adam gibi adammis. Senin yuregin benim olsun demesi, seni guzelce kirmadan uyarmasi falan. Cidden seviyormus bu adam. Bu da sana hayat dersi olsun. su saatten sonra geri donusu olmaz buyuk ihtimal. Hele son yaptigin sey tuy dikmissin. Gozunde butun degerini bitirmissin. Gul gibi adami kacirtmissin. Ne diyim canim, ver yarini ellere vur dötünü yerlere...

sinir oldum bu nedir ya? süt parası nedir abartmışsınız

2 ay sonra başka biriyle ilişki de nedir?

adam haklı dibine kadar.

Yazdığınızı bir daha okuyun zaten görürsünüz hatalarınızı bir de onun ya da benim hatalarımı söyleyin demişsiniz. Açık açık yazmışsınız yaptıklarınızı zaten. Ne diyelim adamın verilmiş sadakası varmış.

Simdi boyle okuyunca hatali gozukuyorsun. Ama bana daha cok aldatilan kadinlarin eslerini hakli cikarmaya calismasi gibi bir his uyandi.
Kendini kotulemis de kotulemissin yani..objektiv degilsin kafan daginik karsi tarafi aklamaya gecmissin.
Okadar kotu olsaydin yaptiklarinin farkina varmazdin ayrica. Annenin sut parasi istemesi vs sacma gercekten o ayri.
Neyse zamaninda olmamis simdi de olmamis. Her iki taraf icin hayirlisi olmus.
Ayrica baska biriyle de iki ay sonrada gorusebilirsin..kendini suclamak adina bunu da yazmissin buraya ama iliski bittikten sonra kimseyi beklemek zorunda degilsin..biten bitmistir sonucta.

Son düzenleme:
Kendin yazmışsın zaten hatalarını bizden ne bekliyorsun anlamadım

Gülsem mi ağlasam mı.. o sizin başınıza gelebilecek en büyük şanşınızmış sizin şu yaptıklarınıza bi bakın süt parası nedir ya yazık günah vallahi adam sizi aç gözlü bile zannetmiştir. Bu tip hemcinslerimi anlamıyorum bende maddi durumu gayet iyi bir adamla evliyim ama nişanlıyken kendime iğne bile aldırmadım olurda ayrılırsak hakkı geçmesin diye ağzımla hiç bişey istemedim ha ben istemeyince yapıldı mı hayır yapılmadı mesela düşünülüp bi beş taş bile alınmadı bazen istenilmeli ama bu kadarda değil bende tanıştığımızda maddiyatın önemi yok dedim ve sözümün arkasında durdum insanlığımı bozmadım. Şimdi ah vah etmeyin bırakın böyle kalsın daha fazla düşmeye gerek yok.

Eski Nisanlin buraya denk gelirse diye yazıyorum kac kardes ardina bile bakma.

Monalisa sen de nasil bi simarikmissin ya :/ neden boyle seyler yaptin
Hayatinin aşkını ara dur simdi ömrün boyunca

Annenin etkisiyle sanırım bu kadar yuzsuzluk yapmışsın. Yeni ilişkini ilan etmene kadar son bir sans isteyebilirdin ama orası artık dönülmez nokta olmuş

Fake değil yazdıklarım ister İnan ister inanma tabi bu arada ipler gerilirken nişanlım benden ayrılmak istedi ben ikna ettim başlarda daha sonra bende bitirmek istedim bu seferde o beni ikna etti en sonunda o bitirdi bide 1 mayısta aldı eşyalarını benim face durumu 7 mayıstı en son beni aradığında başardı çağardı sen bu kadar basit bir insanmıydın ben bu kadar basit biriylemi evleniyordum eşim yapıyordum dedi bağlardı ve kapattı

adamın verilmiş sadakası varmış cidden. iyi kurtulmuş sziden. ağzım açık okudum. sizinki şımarıklık değil kötülük resmen.

konudan da anlaşılacağı üzere "kimse piremses değil", "kimse bulunmaz hint kumaşı değil"
adamcağız ana duası almış
aklı varsa dönmez.
mis gibi kısmetleri bozup bozup topluma salıyorsunuz ne diyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…