Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

Cok dogru bir yorum tesekkurler.
Insanlari yasadiklari ya da cevresindekilerin yasadiklari seyleri benimde yasayacagimi dusunuyor.
Asla olmaz diyemem ama olmaz diye umarim.
Guzel yorum icin tesekkurler:)

Tesekkurler

Herkesin esi birbirinden farkli. Arada ki yorumlari bastan sona okursaniz anlarsiniz aslinda.
Tesekkurler :)

Annenin geliri varmi aceba alsada annen taksit taksit odese 500 kiraya verecegine esine versin ole ole odenir 5 yıl olmazsa 10 yıl olur nolacak borcunu bildikten sonra esinde adam gibi adam çıkarsa iyi bi fırsat aslinda gururundan kabuk etmemekte haklisin ilerde basina kakar ama dedigim gibi olursa bi sikinti gormuyorum acikcasi

Burada 500 e kira yok ki, daha dogrusu Istanbul'da 500 e kira var mi :)
Yorum icin tesekkurler ama basina kakmaz. Dusunuyorum bende hala.

Nisanliniz kendi üzerine alabilir anneniz oturabilir bence

Tesekkurler

Yorum tesekkurler, bakalim :)
bence o sekilde daha yanlıs alıcaksa alsın yoksa annen kirada oturdun bu sekılde her olaya boyun bukmek zorunda kalır ne olucagı belli olmaz ki ben olsam esin nisanlın iyi olabilir ama bence daha dur evli bile degilsn annen evi satmıs ille para kalmıstır daha ufak 1.1 daire alın bence anne ne ama kendi parasıyla

Malesef para artmadi, nisanlim alsa da kendi uzerine yaptiracagim, annemin ustune degil yani. Tesekkurler :)

Bence nisanlinizin ustune olsun tapu ya da sizin ustunuze.annenizden de kira almayin.siz yatirim yapmis olursunuz sonucta.nisanlinizin ailesi ne der ki bu duruma sikinti olmasin bastan

Evi alsin bence kendi uzerine annenizde oturur isterse cuzzi bir kira verir sizin icinde yatirim olur bu şekilde olursa olabilir gibi göründü

senin niyetin orada şu kadar yazıdan bile anlaşılıyor nişanlın bunu farketmiş ama ben onun yerinde olsam o evi satın alır hediye ederdim sürpriz olarak bunu kime desen uyanık bir tip olmadıkça kabul etmez bende etmezdim rızkı veren Allah hayırlısı olsun.

Cok ince bir davranış. Cok guzel de annen de sen de hayatınız boyunca esine minnet edip alttan almak zorunda kalacaksınız. En ufak olayda oturacak eviniz yoktu lafları olabilir. Eski eşim benim üzerime ev almak için yalvariyordu bosandigimiz gün sana ev bile alacaktım nankör yaratik diye çığlık çığlık bağırdı pislik serefsiz

Son zamanlarda okuduğum en güzel ic acici konu onca aldatma konusunun içinde insanin içini aciyor ne güzel bi insana denk gelmissiniz kendi Esim iicin dunyanin en saf en iyi niyetli insani derdim o bile bukadarini yapmaz fikrime gelince ev sen yada eşinin üstüne olsun annen bedavaya otursun bi evlenip evliliği oturtun isterse yine verir tapuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…