Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

Ne guzel dusunceli biriymis insallah devami gelir bir omur boyu mutlu olursun allah nazarlardan saklasin oncelikle cunku dusunceli insanlar cok azaldi ben kabul ederdim durumu el veriyorsa alsin onun da annesi sayilir artik

keşke buraya yazmasaydın. burada fesat çok, nazar değdirirler.
bu yorumu diğer yorumları okumadan yazıyorum, şimdi gidip okuyacağım, bakıcam haklı çıktımmı çıkmadımmı :KK53:

eşin olacak kişi çok anlayışlı bir insanmış. bir insana en yakışan şey de merhamettir zaten.
fakat bizim coğrafyanın erkeğinin tohumunda neredeyse hiç olmayan şeydir bu duygu. babandan da biliyormuşsun.
bundan sonra hep mutlu olursun umarım.

eşin annene ev almak istiyorsa kendi üstüne alsın derim. ortak parayla alınacaksa ikinizin üzerine olsun. annenin üzerine olduğu vakit baban sattırabilir gibi geldi.

keşke buraya yazmasaydın. burada fesat çok, nazar değdirirler.
bu yorumu diğer yorumları okumadan yazıyorum, şimdi gidip okuyacağım, bakıcam haklı çıktımmı çıkmadımmı :KK53:

eşin olacak kişi çok anlayışlı bir insanmış. bir insana en yakışan şey de merhamettir zaten.
fakat bizim coğrafyanın erkeğinin tohumunda neredeyse hiç olmayan şeydir bu duygu. babandan da biliyormuşsun.
bundan sonra hep mutlu olursun umarım.

eşin annene ev almak istiyorsa kendi üstüne alsın derim. ortak parayla alınacaksa ikinizin üzerine olsun. annenin üzerine olduğu vakit baban sattırabilir gibi geldi.

Haha tesekkurler :) okuyun o halde bekliyorum :)
Yook babamla artik alakamiz yok o konuda bir endisemde yok hala dusunuyorum ben de ne yapmali diye

Hayir evi sattigimiz para lazimdi, oyuzden annem kiraya geciyor.
Direk kendisi almak istiyor daireyi, basina kakmaz oyle biri degil ama ben yinede almasini istemiyorum
Siz zaten nişanlınızın evi almasını istemiyorsunuz kesin kararınızı da vermişsiniz.
Eeee Burada konu açmanızda ki amaç nedir ben çözemedim.
Verdiğiniz kararımı değiştirelim?
Yoksa nişanlınız gibi biriyle evlenmek size gurur verdiği için burada o sevinci ve gururu paylaşmak için bu konuyumu bahane ettiniz?
Karar verdiğiniz bir konuda bizim yaptığımız yorumların hiç bir hükmü kalmadığına göre söyleyin biz ona göre yorum yapalım.
Şahsi fikrim: Nişanlınız evi almak istiyorsa alsın anneniz de sizde rahat edersiniz. Kafaya kakma diye bişey söz konusu olmaz olursa da zaten öyle adamdan koca olmaz.

Siz zaten nişanlınızın evi almasını istemiyorsunuz kesin kararınızı da vermişsiniz.
Eeee Burada konu açmanızda ki amaç nedir ben çözemedim.
Verdiğiniz kararımı değiştirelim?
Yoksa nişanlınız gibi biriyle evlenmek size gurur verdiği için burada o sevinci ve gururu paylaşmak için bu konuyumu bahane ettiniz?
Karar verdiğiniz bir konuda bizim yaptığımız yorumların hiç bir hükmü kalmadığına göre söyleyin biz ona göre yorum yapalım.
Şahsi fikrim: Nişanlınız evi almak istiyorsa alsın anneniz de sizde rahat edersiniz. Kafaya kakma diye bişey söz konusu olmaz olursa da zaten öyle adamdan koca olmaz.

Burada illa bir seye cevap almak icin konu acilmiyor, bir derdim var kosesi burasi. Tesekkurler yine de

Oncelikle arkadaslarinda dedigi gibi yargilanacak bir durum yok.

MasaALLAH nisanlina.

Belliki icinden gelerek yapiyor. Icinden gelmese zaten yapmaz. Aslinda ben arkadaslarin dedigi gibi. Kendi uzerine alsin evi annen otursun kira gibi ama kira odemesin diyecegim ama bu da bir tehlike cunku. ALLAH korusun. Yarin obur gun birsey oldugunda. Aniden anneni ya cikarmaya kalkarsa evden. Busefer annen cok madur olur. Hemen baska eve cikamamasi acisindan.

Icinden geliyorsa ve maddi gucu varsa alabilir bence... anneninde rahat etmeye hakki var. Eslerimizin aileleri nasil bizim ailemiz oluyorsa. Bizlerin aileleride onlarin aileleri.
Senin annen onunda annesi...

Çok zorlarsa, satın alıp eşin üstünde olsun, kira verirler size. Ama bu durumda da ailenizle aranız kötü olabilir, işin içine para girdiği için.

Oncelikle arkadaslarinda dedigi gibi yargilanacak bir durum yok.

MasaALLAH nisanlina.

Belliki icinden gelerek yapiyor. Icinden gelmese zaten yapmaz. Aslinda ben arkadaslarin dedigi gibi. Kendi uzerine alsin evi annen otursun kira gibi ama kira odemesin diyecegim ama bu da bir tehlike cunku. ALLAH korusun. Yarin obur gun birsey oldugunda. Aniden anneni ya cikarmaya kalkarsa evden. Busefer annen cok madur olur. Hemen baska eve cikamamasi acisindan.

Icinden geliyorsa ve maddi gucu varsa alabilir bence... anneninde rahat etmeye hakki var. Eslerimizin aileleri nasil bizim ailemiz oluyorsa. Bizlerin aileleride onlarin aileleri.
Senin annen onunda annesi...

Guzel yorum icin tesekkur ederim, dediginiz gibi olacak muhtemelen

Öncelikle asla basima kakmaz,asla yapmaz demeyin.Burada ne konular okuyoruz.Evlendikten sonra erkekler genellikle karakter bakimindan değişiyor.
Herkesten herşey beklenir.

Burada aldatilanlarin çoğu ayni cümleyi kullanıyor.Asla aldatilicak bi tip değildi.
Siz nasil bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?

Bence nisanliniz evi alsin ama kendi üstüne yapsin.

ben olsam kabul etmezdim. allah göstermesin burda her gün aldatılma boşanma konusu okuyoruz, daha evlenmeden bu mu düşünülür diyeceksiniz tamam ama her şey insanlar için...
yarın bir gün -tekrar allah korusun diyerek söylüyorum- bir şey olsa ailenizin evine dönecek olsanız o evde kendinizi rahat hissedecek misiniz? daha doğrusu sizi rahat bırakacak mı? başınıza kakılacak.
madem maddi durumu yerinde, evlendikten sonra paranız ortak olacak zaten, size verdiğinden arttırıp annenize destek olun derim. ama asla doğrudan onun bir şey almasını kabul etmeyin.
ister istemez parası olan konuşuyor bu devirde. ona bu kozu vermeyin, ne kadar iyi, saygılı biri bile olsa.

Açıkçası olumsuz yorumlara şaşırdım.
İnsanlar demek ki sürekli eşlerinden bir kötülük bekliyorlar, ne kadar acı durumdayız o zaman..
Bana gayet makul geldi. Anneniz onun da annesi artık ve Ev sonuçta eşinizin evi, yine sizin yani. Annenizin üzerine almak istiyorsa, ona gerek yok sadece..
Nişanlınız çok iyi bence biri. Maşallah, ömür boyu mutluluklar dilerim..

X