- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
-
- Konu Sahibi esmeringunlugu
Evi size düğün hediyesi yapsın. Tapu sizde olsun. SiZde annenizi oturtun.
Belki Ada'm rahat edemez parası varmış yakın yerden ev alsın aynı evde olmaz ya kadında iyi hissetmez
valla ben halimden memnunum heralde sizin kocalar hep alıyo alısıksınızbi şöyle bulamadın limoncu :)
Ne guzel dusunceli biriymis insallah devami gelir bir omur boyu mutlu olursun allah nazarlardan saklasin oncelikle cunku dusunceli insanlar cok azaldi ben kabul ederdim durumu el veriyorsa alsin onun da annesi sayilir artik
Nisanliniz daireyi kendine alsin. Anneniz kira vermeden otursun.
Obur turlu asla kabul etmeyin.
Ileride basiniz agrir.
Yanlis anlama ama heryonuyle dusunmek lazim.Yorum tesekkurler, bakalim :)
Yanlis anlama ama heryonuyle dusunmek lazim.
Simdi annene alir allah gecinden versin annene bir sey olur ablan ortak cikinca nisanlin rahatsiz olur falan.
Maddiyat isin icine girince en iyi iliski bile yipranabiliyor.
keşke buraya yazmasaydın. burada fesat çok, nazar değdirirler.
bu yorumu diğer yorumları okumadan yazıyorum, şimdi gidip okuyacağım, bakıcam haklı çıktımmı çıkmadımmı
eşin olacak kişi çok anlayışlı bir insanmış. bir insana en yakışan şey de merhamettir zaten.
fakat bizim coğrafyanın erkeğinin tohumunda neredeyse hiç olmayan şeydir bu duygu. babandan da biliyormuşsun.
bundan sonra hep mutlu olursun umarım.
eşin annene ev almak istiyorsa kendi üstüne alsın derim. ortak parayla alınacaksa ikinizin üzerine olsun. annenin üzerine olduğu vakit baban sattırabilir gibi geldi.
Siz zaten nişanlınızın evi almasını istemiyorsunuz kesin kararınızı da vermişsiniz.Hayir evi sattigimiz para lazimdi, oyuzden annem kiraya geciyor.
Direk kendisi almak istiyor daireyi, basina kakmaz oyle biri degil ama ben yinede almasini istemiyorum
Siz zaten nişanlınızın evi almasını istemiyorsunuz kesin kararınızı da vermişsiniz.
Eeee Burada konu açmanızda ki amaç nedir ben çözemedim.
Verdiğiniz kararımı değiştirelim?
Yoksa nişanlınız gibi biriyle evlenmek size gurur verdiği için burada o sevinci ve gururu paylaşmak için bu konuyumu bahane ettiniz?
Karar verdiğiniz bir konuda bizim yaptığımız yorumların hiç bir hükmü kalmadığına göre söyleyin biz ona göre yorum yapalım.
Şahsi fikrim: Nişanlınız evi almak istiyorsa alsın anneniz de sizde rahat edersiniz. Kafaya kakma diye bişey söz konusu olmaz olursa da zaten öyle adamdan koca olmaz.
Oncelikle arkadaslarinda dedigi gibi yargilanacak bir durum yok.
MasaALLAH nisanlina.
Belliki icinden gelerek yapiyor. Icinden gelmese zaten yapmaz. Aslinda ben arkadaslarin dedigi gibi. Kendi uzerine alsin evi annen otursun kira gibi ama kira odemesin diyecegim ama bu da bir tehlike cunku. ALLAH korusun. Yarin obur gun birsey oldugunda. Aniden anneni ya cikarmaya kalkarsa evden. Busefer annen cok madur olur. Hemen baska eve cikamamasi acisindan.
Icinden geliyorsa ve maddi gucu varsa alabilir bence... anneninde rahat etmeye hakki var. Eslerimizin aileleri nasil bizim ailemiz oluyorsa. Bizlerin aileleride onlarin aileleri.
Senin annen onunda annesi...
Çok zorlarsa, satın alıp eşin üstünde olsun, kira verirler size. Ama bu durumda da ailenizle aranız kötü olabilir, işin içine para girdiği için.