- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 29
-
- Konu Sahibi esmeringunlugu
Birkaç gündür yoğunlaşan aldatma konularından sonra bir oh dedirtti resmen . İnşallah bu konu ayağını sürterek gelmiştir de devamı gelirböyle adamlar varmı yaaa
maşallah allah muhabbetinizi bozmasın.bence de evi kendi üstüne alsın anneniz otursun.
neden ısrarla annenizin üstüne almak istiyor ki,anlamadım?ayrıca daha önceki konularınız da eviniz satılana kadar çok sıkıntı çekmişsiniz,nişanlınızın ,ev alacak durumu varken,neden o zaman yardımcı olmadı?yani ev satılmadan,çevreye borçları kapatabilirdi,anneciğiniz de bu kadar üzülmemiş olurdu.
Maşaallah ya ne güzel insanlara denk gelmişsiniz,Allah bozmasın...Yok esimin ailesi masallah pirlanta gibiler ve onlarda onunla ayni fikirdeler
Yahu neden herkes basima kakicagini bilemem diyip hep ilersi ya kotu olursa diye yorum yapmis ki.
Eger nisanliniz anneniz kiralarda surunmesin istiyorsa ev nisanlinizin uzerine olsun ve anneniz otursun. Ne guzel dusunmus iste.
Hemen kotusunu dusunmeyin yinede ilerde kotu bisey olursa cikar anneniz evden. Hem siz degil esiniz boyle bi dusunceyle gelmis size.
evi almasanız anneniz çok zor durumda mı kalıcak? eğer öyle bi durum yoksa gerek yok bence. dünyanın binbir türlü hali var.
böyle adamlar varmı yaaa
Yahu neden herkes basima kakicagini bilemem diyip hep ilersi ya kotu olursa diye yorum yapmis ki.
Eger nisanliniz anneniz kiralarda surunmesin istiyorsa ev nisanlinizin uzerine olsun ve anneniz otursun. Ne guzel dusunmus iste.
Hemen kotusunu dusunmeyin yinede ilerde kotu bisey olursa cikar anneniz evden. Hem siz degil esiniz boyle bi dusunceyle gelmis size.
ev alacak parası varsa siz niye kiralık ev bakıyor onu anlamadım
Ya bazen kk da konular öyle abartılıyor ki yok onu alamam yok bunu kabul edemem yok öyle yok böyle sanarsın dizideki fakir ama gururlu kişiliklerAsıl ev nişanlın üzerine olursa kötü
mazallah şartlar değişirse kovar falan çok daha kötüsözler olur
ama annenin üzerineyse hiç bişey yapamaz bişey de diyemez
kaldı ki böyke bir adam oösa o kadar maddi yardım ev falan almaz ya....bütün erkekler hanzo değil ya
Bedavaya gittin limoncu
Can'ım ev madem onun üzerine olsun annen otursun eşin anneni annesi bilmiş durumu iyiyse alsın ya anneciğin gün yüzü görsünMerhaba bayanlar, dert degil ancak amacim fikrinizi almak.
Kinamadan yargilamadan yorum almak istiyorum.
Belki az bucuk actigim konulardan bilirsiniz beni, 20 gun sonra hayatimin aski dedigim adamla evleniyorum. Manevi zorluklardan beni kurtaran, beni yeniden hayata donduren adamla. Maddi manevi destegini hic cekmedi uzerimizden. Onun sayesinde cok sey atlattim.
Annem babam ayri ben annemle oturuyorum, kendi evimizdeyiz ve evi sattik bir takim ihtiyaclardan oturu. Ardindan tamda gelin gidecegim evin iki yan binasinda anneme kiralik bir daire bulduk yarin tasiniyoruz. Annem babamdan, ben ve ablam babamdan cok cekti, kucukken ac kalip ondan para istedigimizde tas yiyin derdi bize.
Nisanlimin hali vakti yerinde, kendine ait bir restoranti var.
Yaklasik on gundur kiralik ev bakiyorduk. Sartlarinin anneme uygun olmasi gerekiyordu cunku ben zaten 20 gun kalacagim o evde sonrada evlenecegim.
Ev arayisimiz basladigindan beri nisanlimin bana soyledigi tek sey "ben annene ev alayim"
Evet benim bir babam olsada "olmadigi icin" neredeyse o benim babam oldu, maddi manevi. Ama bunu kabul edemezdim aynisini ona da acikladim ama o bos yere gurur yaptigimi, yillardir bir aile oldugumuzu ve annemin damadi degil oglu oldugunu soyledi. Kazandigim paralari bos yere harcamak yerine aileme harcayacagim elbette, yoksa ben neden para kazanayim neden calisip cabalayayim diyor.
Anneme henuz bu konudan bahsetmedim. Zaten dugun stresi ve anne evinden ayrilacak olmanin huzunu bastirmisken bu konuyu hep erteledim. Tuttugumuz ev sifir bir daire yeni yapilmis bir site, nisanlim kiraya veren insaat sirketinin sahibini taniyor ve isterse daha makul bir fiyata pazarlikla almak istedigini soyluyor. Ben hala hayir demekle mesgulum.
Tek amacinin yardim etmek ve annemi asla kimseye muhtac etmemek oldugunu biliyorum ve bu aklima geldikce babamdan her gecen gun daha da nefret ediyorum!
Siz soyleyin bayanlar, siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Gercekten stres, stres ustune dert bitmiyor. Sadece kendinizi benim yerime koyup yadirgamadan yorum yapin.
Tesekkurler