Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

evi almasanız anneniz çok zor durumda mı kalıcak? eğer öyle bi durum yoksa gerek yok bence. dünyanın binbir türlü hali var.

Zaten babamsiz gecirdigimiz 10 senenin borclarini o kapatmisti, kalan borclarida biz evi sattigimizda kapattik.
Annemin ustune olsun istiyor ki ilerde annem icin bir yatirim olsun diye.
Ama olursa dediginiz gibi kendi ustune yapmasini isteyecegim

Yahu neden herkes basima kakicagini bilemem diyip hep ilersi ya kotu olursa diye yorum yapmis ki.
Eger nisanliniz anneniz kiralarda surunmesin istiyorsa ev nisanlinizin uzerine olsun ve anneniz otursun. Ne guzel dusunmus iste.
Hemen kotusunu dusunmeyin yinede ilerde kotu bisey olursa cikar anneniz evden. Hem siz degil esiniz boyle bi dusunceyle gelmis size.

+1
İnsanlar hep en kötüsünü düşünüp yazmış aksine bana gayet olumlu geldi.

evi almasanız anneniz çok zor durumda mı kalıcak? eğer öyle bi durum yoksa gerek yok bence. dünyanın binbir türlü hali var.

Zorluk cekip cekmeyecegini bilemem ama artik annem huzura ersin dertsiz tasasiz bir hayati olsun, evde annem icin bir yatirim olsun istiyor, kismet bakalim tesekkurler :)

Iyiyi de kotuyu de ihtimalleri dusunerek haraket etmekten yanayim ben.O sebeple dedim ileride tepetaklak gelinirse diye.Senin annenin basini sokacak evini bile ben aldim lafini duyma ihtimalini benim midem almaz.Burda neler okuyoruz.

ev alacak parası varsa siz niye kiralık ev bakıyor onu anlamadım

Siz komple konuyu anlamamissiniz. Biz annem ile oturdugumuz evi sattik ve annemin yasamasi icin bir kiralik ev bakip tuttuk. Simdi ise nisanlim tuttugumuz evi satin almak istiyor. Bastan okursaniz konuyu anlayabilirsiniz bu sefer

Ya bazen kk da konular öyle abartılıyor ki yok onu alamam yok bunu kabul edemem yok öyle yok böyle sanarsın dizideki fakir ama gururlu kişilikler mis gibi almak istiyor parasıda var adamın belli ki neden almasın

Bedavaya gittin limoncu

Can'ım ev madem onun üzerine olsun annen otursun eşin anneni annesi bilmiş durumu iyiyse alsın ya anneciğin gün yüzü görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…