Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
-
- Konu Sahibi esmeringunlugu
Belki Ada'm rahat edemez parası varmış yakın yerden ev alsın aynı evde olmaz ya kadında iyi hissetmezSizin yaşayacağınız evde size mi ait olacak? Bence nişanlınız çok ince fikirli taktir ettim . Eğer maddi olarakta yeterli biriyse neden olmasın .Ama yinede ileride başınıza kakmayacağını bilmek lazim . Peki anneniz tek yaşiyorsa neden tek bir ev alıp beraber yaşamıyorsunuz eşiniz de çok seviyor anladığım kadarıyla ..
He ya :) almak istiyor alsın işteseni bazı şeylere layık görüyorsa sende layık olacaksınYa bazen kk da konular öyle abartılıyor ki yok onu alamam yok bunu kabul edemem yok öyle yok böyle sanarsın dizideki fakir ama gururlu kişiliklermis gibi almak istiyor parasıda var adamın belli ki neden almasın
Sorma bende teklifi çevimezdim eşimi bildiğimden bizde sorun bile olmaz boyle şeylerHe ya :) almak istiyor alsın işteseni bazı şeylere layık görüyorsa sende layık olacaksınne bereketli kızlar var ya
Iyiyi de kotuyu de ihtimalleri dusunerek haraket etmekten yanayim ben.O sebeple dedim ileride tepetaklak gelinirse diye.Senin annenin basini sokacak evini bile ben aldim lafini duyma ihtimalini benim midem almaz.Burda neler okuyoruz.
3 sene sonra...
-Askim ama ama ama
+kes sizi zaten ben kurtardım anana bile evi ben aldım annem seni dovse bile sygili olacaksın çünkü sizi ben kurtardım.
Cik cik cik
sen niye istemiyorsun
Hayır gerçekten çok ince fikirli Allah ayirmasin insAllah ciddiyim ama erkekler cocuk gibidir yarın yüzünüze vurur ama kabul et yinede dersin zorlami yap dedik diye amaaan dünyaya bikere geliyorsun yapsin senin annen onun annesi demek.Yorumunuz icin tesekkurler ancak oyle sey yapacak biri degil aradaki konusmalari okursaniz anlarsiniz, tekrar tesekkurler
Ben olsam asla istemezdim.eger alacaksada apu esinizin uzerine olsun anneniz olene kadar otursun oldugunde tekrar ev esinize gecer.
Nisanliniza soyleyin eger bi gun lafini edecekse hic almasin.
Ben olumsuz bir durum görmedim.
Çok ince bir teklif .
Ha ilerde başınıza kakarmış ¿
Kaksın.
Kendi bir iyilik teklif edip ilerde bunu koz olarak kullanacak adam ; zaten kötüdür .
Eee kötü adamla da evli kalınmaz .
Eee bu durumda kötü adamdan kurtuluş +1 ev
Yani senaryonun en kötüsü bile mantıklı bence .
Ki eminim böyle bir şey olmayacaktır.
He ya :) almak istiyor alsın işteseni bazı şeylere layık görüyorsa sende layık olacaksınne bereketli kızlar var ya