- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- Konu Sahibi esmeringunlugu
Allah bozmasın demeye geldim:)
Tesekkurler :)
Evi alsin bence kendi uzerine annenizde oturur isterse cuzzi bir kira verir sizin icinde yatirim olur bu şekilde olursa olabilir gibi göründü
O annemin uzerine olsun ki annem icin bir yatirim olsun istiyor, ama bakalim muhtemelen dediginiz gibi olacak, tesekkurler :)
Cok ince bir davranış. Cok guzel de annen de sen de hayatınız boyunca esine minnet edip alttan almak zorunda kalacaksınız. En ufak olayda oturacak eviniz yoktu lafları olabilir. Eski eşim benim üzerime ev almak için yalvariyordu bosandigimiz gün sana ev bile alacaktım nankör yaratik diye çığlık çığlık bağırdı pislik serefsiz
Ne olacagini ben de bilemem, ama yillardir maddi destek sagliyor bir gun bile lafini yapmadi, ara konusmalari okursaniz bastan anlarsiniz, ama ilerde ne olacak bilemem tabii, tesekkurler.
Son zamanlarda okuduğum en güzel ic acici konu onca aldatma konusunun içinde insanin içini aciyor ne güzel bi insana denk gelmissiniz kendi Esim iicin dunyanin en saf en iyi niyetli insani derdim o bile bukadarini yapmaz fikrime gelince ev sen yada eşinin üstüne olsun annen bedavaya otursun bi evlenip evliliği oturtun isterse yine verir tapuyu
Tesekkur ederim eminim durumu olan her es yapmak ister