Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

Allah bozmasın demeye geldim:)

Tesekkurler :)
Evi alsin bence kendi uzerine annenizde oturur isterse cuzzi bir kira verir sizin icinde yatirim olur bu şekilde olursa olabilir gibi göründü

O annemin uzerine olsun ki annem icin bir yatirim olsun istiyor, ama bakalim muhtemelen dediginiz gibi olacak, tesekkurler :)

Ne olacagini ben de bilemem, ama yillardir maddi destek sagliyor bir gun bile lafini yapmadi, ara konusmalari okursaniz bastan anlarsiniz, ama ilerde ne olacak bilemem tabii, tesekkurler.

Tesekkur ederim eminim durumu olan her es yapmak ister

Bunu hediye olarak veremez, tepki gosterecegimi bilir, kolye mi bu hediye olsun. Elbette ki once bana danisiyor. Surpriz olursa anneme olacak

Size de anlam veremedim. Yıllardır maddi destek sağlayan adam ev de alsın ne olmuş yani. Alsın sürpriz yapsın diyenlere olur mu öyle şey diyorsunuz,almasını laf eder diyenlere yıllardır maddi yardım yapıyor laf etmiyor yapmaz diyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz? En mantiklisi keşke yıllardır kendiniz calissaydiniz da adamın yardımına muhtaç Olmasaydıniz. Yıllarca destek çıkmış ev alsın yani ne ki

Bilip bilmeden yapilan boyle yorumlarda beni deli ediyor gercekten. Sizce bi insan neden calismaz? Yargilamadan once bi sorup ogrenmek lazim ondan sonra yargilamak lazim.
Okuyordum ben, annemde kalp hastasi oldugu icin calisamiyordu. Daha yazmama gerek yok gercekten nasilsa yine yadirgayacak bir sey bulacaksiniz. Tesekkurler

Şimdi konu sahibi arkadaşım, öncelikle size mutluluk dilerim ama bu iş benim pek içime sinmedi.
Niye derseniz, yapmaz etmez başımıza kakmaz kaç yıldır yardım ediyor bişey demiyor diye düşünmeyin. burda dayak yiyen, maddi açıdan zorda bırakılan, aldatılan kaç kadın görüyoruz günde... emin ol hepsi toz pembe hayallerle evleniyor. bu adam beni döver diye diye evlenmiyor kimse, ama ne oluyor sonra?
kimse "evleneyim seneye ihanete uğrarım" diye düşünmüyor, ama burda ne hikayeler okuyoruz... benim başıma gelmez diye düşünmeyin lütfen.

İkinci olarak, bana sadece bir göz boyama çabası gibi geldi. Çünkü madem ev alacak kadar cömert ve varlıklı, neden siz ihtiyaçtan ev satarken sizi düğün stresi arasında ev satıp kiralık ev arama telaşından kurtarmadı? O ihtiyaç neyse onu görseydi, zaten telaşlı ve stresli bir dönemde sizi bir dizi daha telaşın içine sürüklemeseydi?

Mutlu olman, heyecanın çok güzel ama çok çok çok gençsin be canım. Hayatımın aşkı diyorsun ama insanın hayatında dengeler o kadar çabuk değişiyor ki. Çalışıyor musun? Ben olsam annemin kirasını kendi maaşımdan öderim, diğer giderleri de ortak bütçeden yaparım madem nişanlının hali vakti yerinde. Annem de rahat etmiş olur.

Şimdi sana mümkün değil, imkansız falan gibi geliyor ama yarın öbür gün bunu yüzüne vurursa bile bile lades demiş olursun.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben dogruya dogru konusup olanlari anlatiyorum, goz boyama cabasinda olan insan 10 yildir babamin annem uzerine yiktigi borclari bi seferde hic umursamadan kapatmazdi.
Basta bu fikire hayir diyecegimi bildigi icin teklif etmemis. Ayrica burada ki arkadaslarinda yardimlari sayesinde kararimi verdim.
Pazartesi tapuya gidiyoruz hayirlisiyla evi annemin uzerine yapmasini kabul etmedim oda senin uzerine yapalim o halde yine annen icin yatirim olur dedi ona surpriz yapacagiz.
Tesekkurler

Evet elbetteki insanin hayatinda bir cok sey degisiyor inanin annem ve babam en buyuk ornegi ve hayatta diger yasadiklarim..
Ama aman bu olursa aman su olursa diye yasanmiyor tabi ki.
Okulum yeni bitti, okurken calisamadim annemde kalp hastasi oda calisamiyor. 4 yilliga uzatamadim okulu bazi nedenlerden oturu.
Basima kakmaz demiyorum ama kakacagini dusunmuyorum. Aralardaki konusmalari okursaniz anlarsiniz.
Zahmet edip okuyup yorum yaptiginiz icin tesekkurler :)

Hayırlısı olsun o zaman hem annen hem de yeni kurduğun ailen için :)

Hayir evi sattigimiz para lazimdi, oyuzden annem kiraya geciyor.
Direk kendisi almak istiyor daireyi, basina kakmaz oyle biri degil ama ben yinede almasini istemiyorum
Kesinlikle alsın ya , madem ısrar ediyor alsın bacım alsın , tapusu da annenin üstüne olsun , Allah gecinden versin de o ev yine sizin yani , annen apayrı Biri değil , aileden , durumu da varmış nişanlının, ayrıca başına kakarsa da kaksın , tapusu annenin üstünde olduktan sonra kakar kakar susar ama tabi o seviyeye düşmemesi temennimiz

Evin fiyatı nedir

Kabul etmeyin bugün şartlar böyle iyi güzel de , yarın ne olacak belli değil.
Kendisine alsın annen cuzi bir kira belirlesin geçsin otursun en fazla. .

Gayet makul bir teklif, bence ev sizin uzerinize alinsin, boylece anneniz kizinin evinde oturmus olur cok da rahat eder.

Bence nişanlın kendi adına alsın, annen kira vermeden otursun. Yarın bir gün aranız bozulursa onun evinden çıkmak daha uygun olur. Ama annenin üstüne alırsa manevi olarak ona tabii olursun ve minnet duygun sana yaptığı olumsuz her davranışı sineye çekmene sebep olur, annen için tahammül ediyor gibi hissedebilirsin. Aynı şekilde annen de minnet içinde ve mahçup olur eşine daima. Ama kira almadan anneni oturtması çok daha mantıklı geliyor.
Ayrıca uzun yıllar sonra annen vefat ettiğinde evin sadece sana değil ablana da kalması bence nişanlın ve ailesi için kulağa hoş gelmeyen bir durum.
İlla iyilik yapmak istiyorsa dediğim gibi kendisi alsın, anneni oturtsun.
Yarın bir gün senin başına kakarsa da bunu hiçbir şeye rağmen sineye çekme. Minnet edeyim derken gururunu kaybetme.
Size destek olması güzel bir şey ama başınıza kakmadığı sürece. İnşallah Mutlu olursunuz.

Konustuk:) sizlerinde yardimiyla annemin uzerine yapmasini istemedim, o da senin uzerine yapalim o halde dedi ve anlastik :)

Evin fiyatı nedir

Evin fiyati 380 bin. Ama tanidigi oldugu icin 355 e indiler.

Kabul etmeyin bugün şartlar böyle iyi güzel de , yarın ne olacak belli değil.
Kendisine alsın annen cuzi bir kira belirlesin geçsin otursun en fazla. .

Yukarida belirttigim gibi.

Masallah ne kadar cok seviyor sizi

Tesekkurler :)
Gayet makul bir teklif, bence ev sizin uzerinize alinsin, boylece anneniz kizinin evinde oturmus olur cok da rahat eder.

Aynen oyle yapmaya karar verdik :)

Yukarida belirttigim gibi, tesekkurler :)

Acikcasi ben şöyle yapardım. Evi aldirirdim ama eşimin üstüne olacak sekilde ve annem kira ödemeden oturur fikrini surerdim. Sonuçta esin içinde yatırım olmuş olur
Anneninde kira derdi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…