- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi KisGunesixx
-
eee dogru isterse 1 gün sonra evlensin ne isin var yanloz anladın baktın niyet kötü beni eve bırak dicen ama nerde simdiki kızalr cok graip ya kendi zevkinin pesinde hic demiyo ya ailen suan beni görse ne olur bu adam yarın beni bırakırsa ya derse bu kız benle yattı baskasıylada yattı derse evlenmeden olmaz bitti bu kadar basit kadın kendini her daim korucak erkege göre nolur yatar kalkar onlarda nefis piss kadınlar gibi degil
Şu yorumuna katılıyorum üzüldüm .hosgeldin evliilk sandalına
bence ayrılmaya cesaretin yok. sonuçta " 7 hafta sonra düğünüm var diyosun" demekki bu zamana kadar çok emek harcamışsın. bunun için ayrılmamakta haklısın demem. evlenirsiniz ve "hödük" dediğin nişanlının daha çok şeylerini okuruz burda.. ben ilk mesajımda bahsettiğim yerden konular bekliyorum siz evlenince..yani bence.Arkadaslar, hemen cevap vermeyince neden fake olunuyor? Hayir yani boyle bir konu icin neden fake konu acayim ki neresi eglenceli bunun? Internet baglantim bu aralar cok kopuyor. Az once birsuru sey yazmistim, herkesi quote etmistim ama internet gidince hepsi gitti. Bari toplu cevap vereyim.
Bana guzelde cevap veren herkese tesekkurler. Sanirim bana oyle hödükçe konusmasi kirdi beni. Daha once aramizda ufak tefek seyler yasanmisti ama bu ilk cinsel iliskimiz olacakti, cokta istememe ragmen.
Sali beni eve biraktigindan beri konusmadik hic. Sadece iki defa gjnaydin yazdi bana cevap vermedim. Yazasim gelmiyor. Ayrilmayi da hayal edemiyorum.
ben o aygır nişanlına çok sinir oldum.
o gevrek gevrek "e acıyacak tabi az sabret ,alt metinde de ben işimi göreyim de sana nolursa olsun," diye konuşan hanzoya şu şekilde ders verilir;
- düğün geceniz için günler öncesinden bir strapon alıp yatakodasına saklayacaksın.
-düğün gecesinin en ateşli kısmında bir dakika geliyorum diyerek,straponu güzelce giyinecek sonra aniden süpriz yapacaksın.
-o hanzo ne oluyor demeye kalmadan o naneyi itina ile nişanlın üzerinde deneyeceksin.o acıyor dedikçe "E acıyacak tabi az sabret" deyip üzerine gevrek gevrek güldün mü az biraz için soğumuş olur diye düşünüyorum.
Öyle nişanlıya böyle tatlı anılar diyorum ve susuyorum.
Bir yeni kavram daha öğrendim sayende sağol
Strapon neymiş valla bilmiyordum
Bir yeni kavram daha öğrendim sayende sağol
Strapon neymiş valla bilmiyordum
Tıpkı roman gibi...
Fake misin kardeş??
Eksik bahane , hödük şahaneSen evinin eksiğinide mi bilmiyorsun .
bal gibide rızası var cok belli kimseyi kandırmasın bence. Zsten evlenicez dedi beni kandırmayı basardı dıyor baksana.teslim olmus tecavuz filan degil. Yapmayacaktı ah o annecigi icine dogmus.Sizin rızanız olmadan Cinsel münasebet yaşamanız Tecavüz demektir. Ben mı yanlıs biliyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?