Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

Ayrica anneni dinleseydine inanmiyorum. Insan nisanlisina yani bir omru beraber gecirmek icin ilk adimi attigi adama guvenmeyip kime guvenecek? Bu yasanilan kotu bir olay ama ona guvenme buna guvenme, kime guvenicez biz. Yasamayalim daha iyi. Guvensiz hayat mi gecer.

Bugün sana sadece bu lafı söyleyip bide üstüne cevap vermedigin halde sadece mesaj atıyorsa kusura bakma ama bundan es olmaz baban haklı bak istememis yol yakınken dön canını kurtar

Kesinlikle otur bir kez daha düşün. Bu adamla ömür geçer mı geçmez mı diye?
Yarin önür gün evlendiğinde yorgunsun cinsel ilşki istemiyorsun o zaman napacak? Hayır karımsın artık diyip zorla mı isteticek
Bilmiyorum bu tarz şeyler endişeli duruyor. Ki hatasını da anlamamış kaç gün geçmesine rağmen. Demek ki ona göre normal
Başında da demissin zor ikna ettik babamı diye. Kültürel fark varsa zaten biseyler ortaya çıkmış bile

Daha "anne ne olacak nisanlim o" ve guya hayali annenizin "bu devirde babna bile guven olmaz" cumesinden sonra okumayacaktim ama adet yerini bulsun dedim. Hic inandirici degil. Fake hesap fake konu.

Fake olduğunu nerden anlıyosunuz. ben neden anlayamıyorum bendemi bir sorun var acaba. anlayamıyorum Hepsini gerçek sanıyorum

Konu sahibi konuyu açıp tüymüş. bu bile inanmamak için neden. insan öyle bişey yaşayınca birileri ile konuşmak ister. ne anlıyorsunuz şu fake konulardan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…