Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

Arkadaslar, hemen cevap vermeyince neden fake olunuyor? Hayir yani boyle bir konu icin neden fake konu acayim ki neresi eglenceli bunun? Internet baglantim bu aralar cok kopuyor. Az once birsuru sey yazmistim, herkesi quote etmistim ama internet gidince hepsi gitti. Bari toplu cevap vereyim.

Bana guzelde cevap veren herkese tesekkurler. Sanirim bana oyle hödükçe konusmasi kirdi beni. Daha once aramizda ufak tefek seyler yasanmisti ama bu ilk cinsel iliskimiz olacakti, cokta istememe ragmen.

Sali beni eve biraktigindan beri konusmadik hic. Sadece iki defa gjnaydin yazdi bana cevap vermedim. Yazasim gelmiyor. Ayrilmayi da hayal edemiyorum.

Tanınan bir üyemiz olarak, senden bol entrikalı bir konu bekliyoruz. Böyle ucuz kurgular olmasın lütfen
kk tecrübelerimi döktüreceğim göreceksiniz. biraz aşk acısı, biraz cinsellik (tercihen sürttürülen cinsten ) , az bişey aldatma, kayınvalide görümce, dini, siyasi ordan burdan bi karma yapıcam

E yazmak istemiyosun , ayrilmak istemiyosun.
Biz daha ne diyelim. Bence biz dagilalim artik. Yapacak bisey yok.

tam anlamıyla ilişki yasadınmı ?

Merhaba nisanlin neden boyle bisey yapmak istedi sordun mu canim yani kzlig
In bozuldu mu bozulmadiysa bi daha dusun derim ayrilirsaniz sayet kadin olarak hayatina devam etme ihmalin var sonucta nisanlilik evlilik degil ki az sabirli olmaliydi
Acidigini nerden biliyomusta eh aciyacak demis Aklima turlu seyler geldi

ne için kırılmalısın biliyomusun
seni kandırarak eve götürdüğü için
oda yetmezmiş gibi düğünden önc sahip olmaya çalıştıgı için (hayvanca)
anneni dinlemediğin için
ha bir de haklıymış gibi sana tavır takındığı için....

Ilk iliskimiz evlendigimiz gunden iki gece sonra oldu esimle.. O bana nazik olmasa, beni rahatlatmasa hic bir sekilde yapamazdim. Canim aciyacak diye sartlamistim kendimi. Erkegin nazik olmasi kadini rahatlatmasi cok onemli.. Madem evlenmeden yapmak istedi ates basina vurdu; cok cok nazik olmaliydi. Cunku sizin planlamadiginiz bisey yasanan... Bir daha dusunun bu okuzle olur mu diye.. Kirilmaniz da cok normal.

cinsi sapık gibi,keşke annenin sözünü dinleseydin

ben o aygır nişanlına çok sinir oldum.
o gevrek gevrek "e acıyacak tabi az sabret ,alt metinde de ben işimi göreyim de sana nolursa olsun," diye konuşan hanzoya şu şekilde ders verilir;
- düğün geceniz için günler öncesinden bir strapon alıp yatakodasına saklayacaksın.
-düğün gecesinin en ateşli kısmında bir dakika geliyorum diyerek,straponu güzelce giyinecek sonra aniden süpriz yapacaksın.
-o hanzo ne oluyor demeye kalmadan o naneyi itina ile nişanlın üzerinde deneyeceksin.o acıyor dedikçe "E acıyacak tabi az sabret" deyip üzerine gevrek gevrek güldün mü az biraz için soğumuş olur diye düşünüyorum.
Öyle nişanlıya böyle tatlı anılar diyorum ve susuyorum.

Strapon nedir?

ne yazikki bi öküzle nisanlisin cnm..sirf kendi zevkini düsünen bi dengesz..gercek yüzünü göstermis sana nyse ki is isten gecmeden olmus..iyi düsün dogru karar ver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…