- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi KisGunesixx
-
baktı bugün nişanlım konuları tuttu açtı hemen konuyu.Konu sahibi nerde acaba..?
baktı bugün nişanlım konuları tuttu açtı hemen konuyu.
zten birisi kayınvalide konusu mu açtı o zaman kayınvalide dertleri çoğalıyor
elti konusu mu açıldı açıldıkça açılıyor
ya da eş nişanlı hep aynı
hangi konu modaysa o konular çoğalıyor
ay biz evlendik 6 sen oldu hala azgın teke yani..bunun bi çözümü yokmu???Hanzoya bak iyiki bak armut dememiş.
Erkek işte evlenene kadar azgın teke
Evlendikden sonra ev arkadaşı olur coğu.
çok mu mutlusun ne güzel :)Aynen öyle. Bu forumu çok seviyorum ama o kadar sıkıldım ki kızlık zarından kv sorunlarından saldırgan nişanlilardan dayakçı kocalardan aldatmalardan ufff demekki anam benim evliliğimde bir arıza var
Millet dert okudukça dertleniyo demekkibaktı bugün nişanlım konuları tuttu açtı hemen konuyu.
zten birisi kayınvalide konusu mu açtı o zaman kayınvalide dertleri çoğalıyor
elti konusu mu açıldı açıldıkça açılıyor
ya da eş nişanlı hep aynı
hangi konu modaysa o konular çoğalıyor
Yok canım. İstekli olması güzel benceay biz evlendik 6 sen oldu hala azgın teke yani..bunun bi çözümü yokmu???
çok mu mutlusun ne güzel :)
artık ben buraları okuya okuya mutlu evlilik olmadığını düşünmeye başladım keza annemle babam da her gün kavga ediyor. Soğudum her şeyden.
Hadım var şaka şakaYok canım. İstekli olması güzel bence
Benimki de ev arkadasiay biz evlendik 6 sen oldu hala azgın teke yani..bunun bi çözümü yokmu???
bi ortasını tutturamadıkBenimki de ev arkadasi
Cozumu de yok sanirsam
bigün bende yapıcam . çok eğlenceli olsa gerek.Bir tek mesaj atıp, koltuğuna yaslanıp eğlenenler var bence.
Sizin rızanız olmadan Cinsel münasebet yaşamanız Tecavüz demektir. Ben mı yanlıs biliyorum acaba?
bi ortasını tutturamadık
Tanınan bir üyemiz olarak, senden bol entrikalı bir konu bekliyoruz. Böyle ucuz kurgular olmasın lütfenbigün bende yapıcam . çok eğlenceli olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?