Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

Konu sahibi nerde acaba..?
baktı bugün nişanlım konuları tuttu açtı hemen konuyu.
zten birisi kayınvalide konusu mu açtı o zaman kayınvalide dertleri çoğalıyor
elti konusu mu açıldı açıldıkça açılıyor
ya da eş nişanlı hep aynı
hangi konu modaysa o konular çoğalıyor

Aynen öyle. Bu forumu çok seviyorum ama o kadar sıkıldım ki kızlık zarından kv sorunlarından saldırgan nişanlilardan dayakçı kocalardan aldatmalardan ufff demekki anam benim evliliğimde bir arıza var

Aynen öyle. Bu forumu çok seviyorum ama o kadar sıkıldım ki kızlık zarından kv sorunlarından saldırgan nişanlilardan dayakçı kocalardan aldatmalardan ufff demekki anam benim evliliğimde bir arıza var
çok mu mutlusun ne güzel :)
artık ben buraları okuya okuya mutlu evlilik olmadığını düşünmeye başladım keza annemle babam da her gün kavga ediyor. Soğudum her şeyden.

Millet dert okudukça dertleniyo demekki

çok mu mutlusun ne güzel :)
artık ben buraları okuya okuya mutlu evlilik olmadığını düşünmeye başladım keza annemle babam da her gün kavga ediyor. Soğudum her şeyden.

Elhamdülillah ben çok mutluyum hiç bir sıkıntımız yok bu da insanı korkutuyor bunca şeyleri okuyunca

Ama bir erkek sevdiği kadını ilişki esnasında incitmemeli.
Ona güven sağlamalı bence ve sakinleştirmeye çalışmalı diye düşünüyorum.
Nişanlının yaptıgı yanlış ama konuşmadan çözemezsin her sustugun gun aranıza biraz daha mesafe katar ya al karşına hislerini söyle yada bitir canım.

Nasıl olsa evlencez diye birşey yok...Garanti mi verildi bizim bilmediğimiz .Konu sahibi böyle şeyler sizin için önemli ise sizde nefsinize hakim olsaydınız keşke..
Ama adamın gerçek yüzünüde görmüş oldunuz bu prova ile işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…