Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

Ayrica anneni dinleseydine inanmiyorum. Insan nisanlisina yani bir omru beraber gecirmek icin ilk adimi attigi adama guvenmeyip kime guvenecek? Bu yasanilan kotu bir olay ama ona guvenme buna guvenme, kime guvenicez biz. Yasamayalim daha iyi. Guvensiz hayat mi gecer.

Merhaba herkese,

Bu forumu 4 senedir takip ediyorum ve uye olmak bugune kismetmis. Sormak istedigim cok onemli bir sey var umarim sorumu yazdiktan sonra bir nebze rahatlarim ve aydinliga kavusurum.

Yakinda 24 yasima girecegim. 9 aylik nisanliyim. Nisanlimla nisanlanmadan önce 1,5 senelik bir iliskimiz vardi. Cok zor ikna etmistik ailelerimizi ozellikle benim babami. Nisanlim ile, daha dogrusu ailelerimiz ile aramizda fazla fark var (kültür, mezhep, görüs, vs) ama sonunda basardik. 7 hafta sonra dugunumuz var. Sali gunu nisanlim beni aradi ve bugun izinliyim butun gun birlikte vakit gecirelim mi dedi. Olur tabii dedim. Her gun calistigi icin fazla gorusemiyorduk o yuzden cok sevinmistim. Annem yine her zamanki gibi 'dikkatli ol kendine sahip cik' dedi evden cikmadan once. Ben bu sefer cok kizdim anneme 'sacmalama be anne nisanlim o beni ormana goturup tecavuz edecek hali yok ya' dedim. Annemde israrli hir sekilde 'olsun erkek milletine guven olmaz, babana bile guvenme' dedi.

Sonunda geldi arabaya bindim. 5 dakika sonra 'evimize gidelim mi? Bir eksik falan varsa onlari aliriz' dedi. Bende anahtar yok yanimda dedim. Bende var dedi. Inanin aklimdan hic kotu bir sey gecmedi. Eve geldik. Iceriye girer girmez daha bana sarilip opmeye basladi. Yine kotu dusunmedim, nisanlim sonucta ozlemis olabilir diye dusundum. Az vakit gectikten sonra yatak odasina girdik. Beni yataga atti opmeye falan basladi. Neyse fazla detayli anlatmicam tabii ama yapmamam gereken seylerin olacagini hissediyordum. Hala nasil yaptigima inanamiyorum ama o an ona oyle bir kapilmistim ki su an dusununce naptim ben diyorum kendi kendime. Nolacak sanki, yakinda evkenecehiz, ha simdi ha sonra ne fark eder diyerek beni kandirmayi basardi. Uzun bir sure sonra icime girmeye calisti ama o nazik o kibar adam gitmis yerine bir okuz gelmisti sanki. Cok zorladi, beni aci cekmemi umursamadi bile. Ben ona aciyor dedikce 'e aciyacak tabii az sabret' dedi. Bende sinirlendim kalktim giyindim. Gonlumu bile almadan beni eve birakti. Carsamba sabahina kadar yazmadi. Carsamba sabahi gunaydin canim yazdi sadece. Bende ona bir sey yazmadim gun boyunca. Bu sabahta gunaydin yazdi ben yine bir sey yazmadim. Ya insan bi sorar hayirdir neden yazmiyorsun der arar sorar ama yok. Acikcasi ona neden kirildigimida tam algilayamiyorum, bana 'e aciyacak tabii' dedigi icin mi yoksa herhangi baska bir sey mi tam algilayamiyorum biliyorum cok sacma. Sizce abartiyor muyum? Ne yapmam nasil davranmam gerek?
Bugün sana sadece bu lafı söyleyip bide üstüne cevap vermedigin halde sadece mesaj atıyorsa kusura bakma ama bundan es olmaz baban haklı bak istememis yol yakınken dön canını kurtar

Kesinlikle otur bir kez daha düşün. Bu adamla ömür geçer mı geçmez mı diye?
Yarin önür gün evlendiğinde yorgunsun cinsel ilşki istemiyorsun o zaman napacak? Hayır karımsın artık diyip zorla mı isteticek
Bilmiyorum bu tarz şeyler endişeli duruyor. Ki hatasını da anlamamış kaç gün geçmesine rağmen. Demek ki ona göre normal
Başında da demissin zor ikna ettik babamı diye. Kültürel fark varsa zaten biseyler ortaya çıkmış bile :stop:

Daha "anne ne olacak nisanlim o" ve guya hayali annenizin "bu devirde babna bile guven olmaz" cumesinden sonra okumayacaktim ama adet yerini bulsun dedim. Hic inandirici degil. Fake hesap fake konu.

Fake olduğunu nerden anlıyosunuz. ben neden anlayamıyorum bendemi bir sorun var acaba. anlayamıyorum :KK61: Hepsini gerçek sanıyorum :KK61:

Konu sahibi konuyu açıp tüymüş. bu bile inanmamak için neden. insan öyle bişey yaşayınca birileri ile konuşmak ister. ne anlıyorsunuz şu fake konulardan bilmiyorum

Back
X