Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

nişanlın resmen kıro kusura bakma... ama sendede hata var annen sana dikkatli ol dediyse kendine sahip çıkmalıydın tamam nişanlısın ama her nişanlılık evliliğe gitmiyor biraz kendine dur demeliydin 7 hafta kalmış zaten aceleniz neydi

Merhaba herkese,

Bu forumu 4 senedir takip ediyorum ve uye olmak bugune kismetmis. Sormak istedigim cok onemli bir sey var umarim sorumu yazdiktan sonra bir nebze rahatlarim ve aydinliga kavusurum.

Yakinda 24 yasima girecegim. 9 aylik nisanliyim. Nisanlimla nisanlanmadan önce 1,5 senelik bir iliskimiz vardi. Cok zor ikna etmistik ailelerimizi ozellikle benim babami. Nisanlim ile, daha dogrusu ailelerimiz ile aramizda fazla fark var (kültür, mezhep, görüs, vs) ama sonunda basardik. 7 hafta sonra dugunumuz var. Sali gunu nisanlim beni aradi ve bugun izinliyim butun gun birlikte vakit gecirelim mi dedi. Olur tabii dedim. Her gun calistigi icin fazla gorusemiyorduk o yuzden cok sevinmistim. Annem yine her zamanki gibi 'dikkatli ol kendine sahip cik' dedi evden cikmadan once. Ben bu sefer cok kizdim anneme 'sacmalama be anne nisanlim o beni ormana goturup tecavuz edecek hali yok ya' dedim. Annemde israrli hir sekilde 'olsun erkek milletine guven olmaz, babana bile guvenme' dedi.

Sonunda geldi arabaya bindim. 5 dakika sonra 'evimize gidelim mi? Bir eksik falan varsa onlari aliriz' dedi. Bende anahtar yok yanimda dedim. Bende var dedi. Inanin aklimdan hic kotu bir sey gecmedi. Eve geldik. Iceriye girer girmez daha bana sarilip opmeye basladi. Yine kotu dusunmedim, nisanlim sonucta ozlemis olabilir diye dusundum. Az vakit gectikten sonra yatak odasina girdik. Beni yataga atti opmeye falan basladi. Neyse fazla detayli anlatmicam tabii ama yapmamam gereken seylerin olacagini hissediyordum. Hala nasil yaptigima inanamiyorum ama o an ona oyle bir kapilmistim ki su an dusununce naptim ben diyorum kendi kendime. Nolacak sanki, yakinda evkenecehiz, ha simdi ha sonra ne fark eder diyerek beni kandirmayi basardi. Uzun bir sure sonra icime girmeye calisti ama o nazik o kibar adam gitmis yerine bir okuz gelmisti sanki. Cok zorladi, beni aci cekmemi umursamadi bile. Ben ona aciyor dedikce 'e aciyacak tabii az sabret' dedi. Bende sinirlendim kalktim giyindim. Gonlumu bile almadan beni eve birakti. Carsamba sabahina kadar yazmadi. Carsamba sabahi gunaydin canim yazdi sadece. Bende ona bir sey yazmadim gun boyunca. Bu sabahta gunaydin yazdi ben yine bir sey yazmadim. Ya insan bi sorar hayirdir neden yazmiyorsun der arar sorar ama yok. Acikcasi ona neden kirildigimida tam algilayamiyorum, bana 'e aciyacak tabii' dedigi icin mi yoksa herhangi baska bir sey mi tam algilayamiyorum biliyorum cok sacma. Sizce abartiyor muyum? Ne yapmam nasil davranmam gerek?
hosgeldin evliilk sandalına

Birazdan Adamla eve gidersen olacağı budur cok normal errrrrkkeeeekkk kızım o diyenler gelir :KK49:
eee dogru isterse 1 gün sonra evlensin ne isin var yanloz anladın baktın niyet kötü beni eve bırak dicen ama nerde simdiki kızalr cok graip ya kendi zevkinin pesinde hic demiyo ya ailen suan beni görse ne olur bu adam yarın beni bırakırsa ya derse bu kız benle yattı baskasıylada yattı derse evlenmeden olmaz bitti bu kadar basit kadın kendini her daim korucak erkege göre nolur yatar kalkar onlarda nefis piss kadınlar gibi degil

Konu açıp, tek cevap yazmayıp arkasına yaslanıp çekirdek çitleyenlere, konu açıp toz olup gidenlere ayrı bir uyuz oluyorum.

not: nişanlın çok kaba, en az yukarıda anlattıklarım kadar.
buda mı eski konu öffffffffff

kız naptı acaba evlendimi bununla

Yani sizi artık karısı olarak görüyor olabilir. Sizin eviniz, sizin odaniz, sizin yatağınız vs vs. Yani düğün olmadan evlilik kafasina girmistir.Sizi arzulamasi da normal e si de onu istemissiniz ki durdurmamssiniz. Caniniz acıyıp hem de daha nazik cevap vermedi diye kalkıp gitmissiniz. Deseydi ki "sen merak etme ben senin canini acıtmak istemem, ama simdi de acımasi normal" o zaman soz de hayir demiycektiniz.
Belki de heyrcanina yenik düştü de o an kabalik yaptı. Tabiki bunu susarak degil de onunla konusarak cozmelisiniz.

Yazılanların hepsini okumadım ama bu tecavüz vari bir olay değil mi yoksa bana mı öyle geldi? Ne olursa olsun senin bedenin eşin bile olsa sana istemeden dokunamaz. Hala çok aşıksan birşey demek düşmez ama sakın bu konuyu konuşmadan nikah masasına oturmayın. Savunması neymiş neden yapmış öğrenin bence

Yazik yaa resmen bir cuval inciri bok etmis adam evleneceksin de bi hayvanla mecburen simdi sen olan oldu diye ama benden sana tavsiye bu adamla bir ömür geçer mi cooooookkkkk iyi düşün hatanin bedelini omur boyu mutsuzluk ile odeme

Arkadaslar, hemen cevap vermeyince neden fake olunuyor? Hayir yani boyle bir konu icin neden fake konu acayim ki neresi eglenceli bunun? Internet baglantim bu aralar cok kopuyor. Az once birsuru sey yazmistim, herkesi quote etmistim ama internet gidince hepsi gitti. Bari toplu cevap vereyim.

Bana guzelde cevap veren herkese tesekkurler. Sanirim bana oyle hödükçe konusmasi kirdi beni. Daha once aramizda ufak tefek seyler yasanmisti ama bu ilk cinsel iliskimiz olacakti, cokta istememe ragmen.

Sali beni eve biraktigindan beri konusmadik hic. Sadece iki defa gjnaydin yazdi bana cevap vermedim. Yazasim gelmiyor. Ayrilmayi da hayal edemiyorum.

Bu adamla evleneceksiniz siz. Kırıldığınız herneyse açık açık oturup konuşmalısınız.

1 ay sonra evleneceğiniz kişiye trip atmak hiçbir işinize yaramaz.

Bencede. Ama konu sahibi evlenir bence. Sonra ver elini vajinismus

Vajinismustan ziyade o kadar kötü bir olay ki neresinden tutsan elinde kalır normalde böyle konuları sevmem cevapta yazmam ama daha ilk zamanlar sert düşüncesiz olan erkek ilerde daha büyük sertlik sapkınlık ya da düşüncesizlik yapar unutmayalım başta nasıl başlanırsa öyle gidiyor bazı konular

Bu yazdiginiz "tatsiz bir olay" degil. Bu yazdiginiz "tecavuze tesebbus". Keske hemen hastaneye gitseydiniz, rapor alsaydiniz. Benim asil merak ettigim bu adamla evlenmeyi dusunuyor musunuz hala?

Öküzden hallice..

Muhtemelen ayrılık geçmiyor aklından, evleneceksin.
Korkun acıysa eğer o acı bir kaç seferden sonra kalmaz.
Ama gönül acıların için yorum yapamayacağım:KK14:

Ohaa :) insan fuckbodysine bile bundan daha romantik ve insani davranır. Ki sen kendini evlilige saklayan yapıda bi insansin oyle sevmis kabul etmisken bu denli zorlamasi cok fena geldi.

Olay o noktaya da kendiliginden gelmemis. Direkt oraya o amacla götürmüş.

Ohaa :) insan fuckbodysine bile bundan daha romantik ve insani davranır. Ki sen kendini evlilige saklayan yapıda bi insansin oyle sevmis kabul etmisken bu denli zorlamasi cok fena geldi.

Olay o noktaya da kendiliginden gelmemis. Direkt oraya o amacla götürmüş.

....bady ayy koptum:confused:

Back
X