Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

nişanlın resmen kıro kusura bakma... ama sendede hata var annen sana dikkatli ol dediyse kendine sahip çıkmalıydın tamam nişanlısın ama her nişanlılık evliliğe gitmiyor biraz kendine dur demeliydin 7 hafta kalmış zaten aceleniz neydi

hosgeldin evliilk sandalına

Birazdan Adamla eve gidersen olacağı budur cok normal errrrrkkeeeekkk kızım o diyenler gelir
eee dogru isterse 1 gün sonra evlensin ne isin var yanloz anladın baktın niyet kötü beni eve bırak dicen ama nerde simdiki kızalr cok graip ya kendi zevkinin pesinde hic demiyo ya ailen suan beni görse ne olur bu adam yarın beni bırakırsa ya derse bu kız benle yattı baskasıylada yattı derse evlenmeden olmaz bitti bu kadar basit kadın kendini her daim korucak erkege göre nolur yatar kalkar onlarda nefis piss kadınlar gibi degil

Konu açıp, tek cevap yazmayıp arkasına yaslanıp çekirdek çitleyenlere, konu açıp toz olup gidenlere ayrı bir uyuz oluyorum.

not: nişanlın çok kaba, en az yukarıda anlattıklarım kadar.
buda mı eski konu öffffffffff

kız naptı acaba evlendimi bununla

Yani sizi artık karısı olarak görüyor olabilir. Sizin eviniz, sizin odaniz, sizin yatağınız vs vs. Yani düğün olmadan evlilik kafasina girmistir.Sizi arzulamasi da normal e si de onu istemissiniz ki durdurmamssiniz. Caniniz acıyıp hem de daha nazik cevap vermedi diye kalkıp gitmissiniz. Deseydi ki "sen merak etme ben senin canini acıtmak istemem, ama simdi de acımasi normal" o zaman soz de hayir demiycektiniz.
Belki de heyrcanina yenik düştü de o an kabalik yaptı. Tabiki bunu susarak degil de onunla konusarak cozmelisiniz.

Yazılanların hepsini okumadım ama bu tecavüz vari bir olay değil mi yoksa bana mı öyle geldi? Ne olursa olsun senin bedenin eşin bile olsa sana istemeden dokunamaz. Hala çok aşıksan birşey demek düşmez ama sakın bu konuyu konuşmadan nikah masasına oturmayın. Savunması neymiş neden yapmış öğrenin bence

Yazik yaa resmen bir cuval inciri bok etmis adam evleneceksin de bi hayvanla mecburen simdi sen olan oldu diye ama benden sana tavsiye bu adamla bir ömür geçer mi cooooookkkkk iyi düşün hatanin bedelini omur boyu mutsuzluk ile odeme

Bu adamla evleneceksiniz siz. Kırıldığınız herneyse açık açık oturup konuşmalısınız.

1 ay sonra evleneceğiniz kişiye trip atmak hiçbir işinize yaramaz.

Bencede. Ama konu sahibi evlenir bence. Sonra ver elini vajinismus

Vajinismustan ziyade o kadar kötü bir olay ki neresinden tutsan elinde kalır normalde böyle konuları sevmem cevapta yazmam ama daha ilk zamanlar sert düşüncesiz olan erkek ilerde daha büyük sertlik sapkınlık ya da düşüncesizlik yapar unutmayalım başta nasıl başlanırsa öyle gidiyor bazı konular

Bu yazdiginiz "tatsiz bir olay" degil. Bu yazdiginiz "tecavuze tesebbus". Keske hemen hastaneye gitseydiniz, rapor alsaydiniz. Benim asil merak ettigim bu adamla evlenmeyi dusunuyor musunuz hala?

Öküzden hallice..

Muhtemelen ayrılık geçmiyor aklından, evleneceksin.
Korkun acıysa eğer o acı bir kaç seferden sonra kalmaz.
Ama gönül acıların için yorum yapamayacağım

Ohaa :) insan fuckbodysine bile bundan daha romantik ve insani davranır. Ki sen kendini evlilige saklayan yapıda bi insansin oyle sevmis kabul etmisken bu denli zorlamasi cok fena geldi.

Olay o noktaya da kendiliginden gelmemis. Direkt oraya o amacla götürmüş.

....bady ayy koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…