Nisanlim ile aramda gecen tatsiz olay

eee dogru isterse 1 gün sonra evlensin ne isin var yanloz anladın baktın niyet kötü beni eve bırak dicen ama nerde simdiki kızalr cok graip ya kendi zevkinin pesinde hic demiyo ya ailen suan beni görse ne olur bu adam yarın beni bırakırsa ya derse bu kız benle yattı baskasıylada yattı derse evlenmeden olmaz bitti bu kadar basit kadın kendini her daim korucak erkege göre nolur yatar kalkar onlarda nefis piss kadınlar gibi degil

Farklı dünyaların insanlarıyız limoncu..

İnsan üç gün sonra evleneceği Adama güvenip de Bi yere gidemeyecekse yerin dibine batsın o evlilik.. Olmasın.

Adam neredeyse tecavüze yeltenmiş .. eve kandırarak götürmüş .. Cinsiyeti , hormonları yalanını aklamaz.

Artı Adamın cinsel bilgisi eksilerde geziyor, yetmiyormuş gibi Adam bildiğin kaba..

Konu sahibine de ilk gece olacaklarla ilgili tüyolar sunmuş .

Burda alınması gereken ders Ada'mla eve gitmeseydim, tüh adım çıkacak değil, bu hödükle ömür geçer mi, cinsel Konularda bu kadar çirkinleşebilen Bi Adam aynı evin içinde de aynı kabalıkta olacak acaba ayrılsam mıdır.

Benim dünya görüşüm budur

Bir irkildim adamdan.Yapılan tecavüz.Adam ben hanzo olacağım düşüncesiz bencil vs olacağım diye bağırıyor.Belki de adam vajinusmus hikayesi duydu birinden,evlenmeden önce garantiye almak istedi aklınca:KK43:

Ayrıca limoncu bu konuda haklı.Güvenilmez çoğuna.Hele evlenmeden hiç güvenilmez

hosgeldin evliilk sandalına
Şu yorumuna katılıyorum üzüldüm .
Senin eşin de böyle kaba o halde diye düşünmeden edemedim.

En üzüldüğüm şey cinsellik gibi romantik, buram buram aşk kokan bir eylemin içinde kadınlara kaba davranılması..

İnsanın öz benliği zedelenir, hayattan soğur be..

Arkadaslar, hemen cevap vermeyince neden fake olunuyor? Hayir yani boyle bir konu icin neden fake konu acayim ki neresi eglenceli bunun? Internet baglantim bu aralar cok kopuyor. Az once birsuru sey yazmistim, herkesi quote etmistim ama internet gidince hepsi gitti. Bari toplu cevap vereyim.

Bana guzelde cevap veren herkese tesekkurler. Sanirim bana oyle hödükçe konusmasi kirdi beni. Daha once aramizda ufak tefek seyler yasanmisti ama bu ilk cinsel iliskimiz olacakti, cokta istememe ragmen.

Sali beni eve biraktigindan beri konusmadik hic. Sadece iki defa gjnaydin yazdi bana cevap vermedim. Yazasim gelmiyor. Ayrilmayi da hayal edemiyorum.
bence ayrılmaya cesaretin yok. sonuçta " 7 hafta sonra düğünüm var diyosun" demekki bu zamana kadar çok emek harcamışsın. bunun için ayrılmamakta haklısın demem. evlenirsiniz ve "hödük" dediğin nişanlının daha çok şeylerini okuruz burda.. ben ilk mesajımda bahsettiğim yerden konular bekliyorum siz evlenince..yani bence.

ben o aygır nişanlına çok sinir oldum.
o gevrek gevrek "e acıyacak tabi az sabret ,alt metinde de ben işimi göreyim de sana nolursa olsun," diye konuşan hanzoya şu şekilde ders verilir;
- düğün geceniz için günler öncesinden bir strapon alıp yatakodasına saklayacaksın.
-düğün gecesinin en ateşli kısmında bir dakika geliyorum diyerek,straponu güzelce giyinecek sonra aniden süpriz yapacaksın.
-o hanzo ne oluyor demeye kalmadan o naneyi itina ile nişanlın üzerinde deneyeceksin.o acıyor dedikçe "E acıyacak tabi az sabret" deyip üzerine gevrek gevrek güldün mü az biraz için soğumuş olur diye düşünüyorum.
Öyle nişanlıya böyle tatlı anılar diyorum ve susuyorum.

Bir yeni kavram daha öğrendim sayende sağol o_O
Strapon neymiş valla bilmiyordum:KK23:

Kırıldığını üzğldüğünü anlatamayacak kadar ateşi başına vurmuş.hadi o an Öküzlük yaptın bari sonra gönül al be adam

Nişanlınızın tavrı hakkında değil de anneler hakkında yorum yapasım geldi.
Ne kutsa ne ulvi şey şu annelik evladıyla ilgili hisleri nasıl da güçlü oluyor annelerin.
Allah'ım tez vakitte bizlere de nasip etsin bu kutsal mertebeyi...

Tabi acıyacak ne demek yao_O Katlanacaksın bu acıya, ben de zevk alacağım senin işlevin bu demek istemiş:KK47:
Cidden bu adamla evlenmek istiyor musunuz ya?:KK57: Bırak sevgiyi, saygıyı adamda vicdan yok, canı acıyan birine biz normal insanlar sevmesek de acırız. Biri şuram acıyor dediğinde kıyamayız, yardımcı olmaya çalışırız, yedi kat el olsa da insan evladı bunu yapar.
Ama adam sırf keyfi bir durumda, ve yine sırf kendini düşünerek karşısındakine acı çekmeye devam etmesini söylüyor. Ve acıyı veren de kendisi. Çok canice değil mi?
Size zorla istemediğiniz bir şeyi yaptırmaya çalışmış farkında mısınız ya? Bunun adı sadece bir sorun mu sizce? Bize göre bu iş hürriyetten yoksun bırakmaya, tacize kadar gider bu işin sonu da... Başta itiraz etmemeniz, sonrasında vazgeçme hakkınız olmadığı manasına gelmiyor. Her daim böyle bir hakkınız var. Korkabilirsiniz, canınız acır veya bir anda istemeyebilirsiniz, siz özgür bir bireysiniz. Ve sırf bunu yapmadınız diye de size tavır yapıyor öyle mi? Siz bu adamın gözünde sadece bir vajina mısınız ya? Bu çok acımasızca, çok acı...

Dugun gecesinin sinyalini vermis eniste bey. Acisin sabretmis. İlk zamanlar zevk odakli değil kadinin alismasi odakli sevisilir. Erkekler eline kiymik batsa aglar tabi ona giren cikan yok tabi

Demekki neymis anneyi babayi dinleyeceksin.bizlerin gormedigini onlar cok cok iyi goruyor.heleki annen bile seni guzelce uyarmis.anneni dinleseydin olmazdi bunlar nisanlin diye nasil herseye goz yumuyosunuz anlamiyorum.noldu simdi pismanmi oldun nisanimi atican.baban karsindaki insani onceden tanimista senin icin gec olmus..

Birlikte oldunuz ysni ah be kızım yapmayacaktın s adamda zaten ruhsuzmus ilk gecenizin anlamı gitti bile

Sizin rızanız olmadan Cinsel münasebet yaşamanız Tecavüz demektir. Ben mı yanlıs biliyorum acaba?
bal gibide rızası var cok belli kimseyi kandırmasın bence. Zsten evlenicez dedi beni kandırmayı basardı dıyor baksana.teslim olmus tecavuz filan degil. Yapmayacaktı ah o annecigi icine dogmus.

Bunun tecavüzden pek farkı olmamış hayat da karar da senin ama evlendikten sonra bu odunluğun bir de kalaslık mertebesi var tabi. Bence bunun da bir gözden geçirilmesi gerek

Arkadaslar bikaciniz demis ya hani keske anneni dinleseydin diye.
Aslinda bu yasadigi bi ders olmus ona. Gercek yuzunu gormus adamin evlenmeden. Ya ilk gece nikah olduktan sonra yasasaydi bunlari. O zaman ayrilmak daha zor olurdu.
Ders cikarirsa ne ala tabi.

Arkadaslar herkes tecavuz sayilir demis de anladigim kadariyla konu sahibesi engel olamadim derken adamdan degil, durtulerden bahsediyor. Yani o da istemis o an. Haa adam hanzo cikmis o ayri. Baya hanzo hem de. Kadini sadece cinsel obje olarak gordugunu biz tee buradan gorduk ama konu sahibi gorebildi mi onu bilemiyoruz :KK51:

Back
X