Yaniiiii. Bioya yazması çok önemli değil de en başında diyebilirdi dgs ile üzerini tamamlıyorum falan diye. Israrla mesleğinin adının mimarlık olarak geçtiği söyledi bizde yemeyince devreye dgs girdi jcdjdksjdnsEvet çok ilginç 1 gecede dgsye girdi. hatta şimdi hala mimarlık öğrencisi olduğunu iddia ediyor. eee madem öğrencisin neden bionda meslek yazıyor? ya da neden mimarım dedin? sen mimar henüz değilsin ki öğrencisin(!!!) Biz de yedik ablacım.
Burada ilişkisi konusunda hiçkimse onun kötülüğüne konuşmadı. Hala da diyorum hemcinsi olarak kendini yakmasın adamdan ayrılsın. Çünkü bdvde her gün okuyoruz kadınlar sürekli aldatılıyor şiddetin biri bin para… Kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem kim ister ki? Adamın karakteri iğrenç, annesi iğrenç, kıza davranışları, yedek tutması iğrenç ve daha iğrenci kız kendini buna layık görüyor. Biz bu ülkenin kadınları kendi değerimizi ne zaman anlayacağız?Ya kızın üstüne çok gitmissiniz.Sevgi gözü kör eder.Olabilir herkes böyle şeyler yaşamiyor ne yapsın kız.Zor durumda belli ki yardım istiyor.
İnan durumun karışık ve birazda çetrefilli .lütfen acele etme ilişkini gözden geçir.Saglam temeller ustune bina et evliliğini.
Sonra eyvah denemen için..Kendi duygularinla dusuncelerinle karar ver ki pişman da olma.ne yaptığının farkında ol.
Fazlasıyla açık ve net birisin belliki.Karsindaki insanda senin gibi değil bu hususta bunu anlamak zor değil.Onu kendi hayal dünyanda yüceltme ve bu birliktelikten ne beklediğinin farkında ol.umarim bir aonuca varacaksin
millete küçük beyinli veya bi tarafımla gülüyorum diyeceğinize konunuza doğru düzgün cevap veringüncelleme yapıyorum şuan. İş yerindeyim müsait oldukça konuyu yazmaya çalışıyorum yarım saate düşer tekrar oku lütfen. Teşekkür ederim ayrıca düşünerek konuştuğun için