nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

açıkçası şunu söyleyeyim;
eşiniz istemeseydi gariplik var derdim, istemek bence daha doğru görünüyor.
elbette kişi bulunduğu ortam, kendi hisleri vs bir karar verecektir burada, ama çok da germe kendini.

ben şunu düşünüyorum, ki evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmadığımı yazmıştım bir yorumumda, şimdi burada resmi nikah yapılmış ve formalite de değil, aynı evde kalacaksınız, yalnız, tüm ailenin haberi de var bundan, hani doğal olarak tüm ailenin de onayı var gibi görünüyor :)

yani benim nikahım düğünden bir gün önce oldu ama aynı evde kalmadık o akşam,ya da kardeşimin 6 ay önce oldu ama yine eşiyle aynı evde kalmadı, hatta başka şehirdeydi, bir aile büyüğümüzle aynı evde kaldı.
anlatabiliyor muyum.

bu durumu ayıplayan arkadaşların kaçırdığı nokta da bu bence, hani düğün gününün sırasını bozma mesajı falan, çok güzel yazılmış, çok da iyi örnekler ama aynı evde kalarak zaten o sırayı bozuyorsun ki, ailen de buna onay veriyor, hani açığa çıksa gerileceğin bir konu da yok ortada.

ben sana git birlikte ol demiyorum, akışına bırak elbette ama, tüm bu şartlar altında ayıpmış vs hiç bunları düşünme diyorum.

ay şaka gıbı
ulkenın nıye ıyı bı yerlere gelemedıgı bellı oldu
resmı nıkahtan sonra ımam nıkahım oldu ama ben esımle ılıskıye evlendıkden 7 ay sonra gırebıldım !!!
sımdı ben cok namuslu oldum ve evlılıgımı garantıye mı almıs oldum

bazı beyınler sadece bı organ kadar calısıyor malesef ...
dusunme kapasıtesı sıfır

Anlıyorum...

mesele o değil.
kk da kına gecesi bozulan düğünleri, nikahları okuyoruz değil mi?
konu sahibi sonuçta resmi nikahlı kocası ile ilişkiye girse de toplum bunu normal algılamaz.
Allah korusun iş son anda bozulsa izahı zor olur.
yoksa resmi nikah olduktan sonra ister sevişsin, ister çocuk yapsın, kimi bağlar?

Amaaan düğün dediğin eğlence, resmi nikahtan sonra birlikte ol tabii. Hem düğünden sonra başkasının evinde daha da sıkıntı olur. Böyle stressiz stressiz

peki aile normal karşılamasaydı sence kızlarının tek başına nişanlısı ile aynı evde kalmalarına izin verir miydi, bir aile büyüğünü de başlarına musallat etmez miydi?

kızlar koşun en namuslu olanımızı bulduk

valla o ilk gece korkusundan aylarca ilişkiye giremeyen kadınlar var.bizler büyütülürken cinsellik ile ilgili öyle dehşet verici hikayeler aklımıza sokuluyor ki o gece sevdiğimiz adamı canavar falan sanıp korkudan tutulup kalabiliyoruz.oysa ki gayet normal ve güzel bi şey

ya ona bakarsak evlendıkden 1 ay sonrada bosanabılır
?
ozaman hıc ılıskıye gırmesınler
evlendıklerı gunun gecesı eşini kaybedebılır ?
bunlarda olabılen seyler

resmı nıkah olmus ve aynı evde yasıcaklar
aıle zaten o ısın olacagını bılır resmen karı koca olduktan sonra kımse bırsey dıyemezkı
cunku evlılık cınsel yasamın kamuoyunca onaylanmasıdır :)

dugunsuz sadece nıkahla evlenenler de var ? onlar napsın ?
o dugunun bozulacagı varsa 1 gun sonrada bozulur 1 yıl sonrada
ve ılıskı-evlılık bu dusunulerek yasanmaz

Resmi olarak karı koca oluyorsunuz zaten. Farzedin ki bir aksilik oldu düğün iptal oldu düğün olmadı diye beraber olmayacak mısınız?
Düğün den önce nikah yapmaya karar verdiğinize göre bunu da göze almış olmanız lazım.
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun.

Dini nikah olmasa da resmi nikah kafi evet okudum yukaridaki yazilara bakiniz..

Bakin, ben dini nikaha da resmi nikahada onem veriyorum.. ikiside benim icin onemli. resmi resmi evlenmisiniz adet yerini bulsun diye dini nikahiniz da kiyilmis Allah mutlu etsin. Sizin nasil ne sekilde evlendiginiz beni ilgilendirmiyor.

Ama resmi nikahim varsa ben dini nikahimi beklerim..Bu benim gorusummm !

peki aile normal karşılamasaydı sence kızlarının tek başına nişanlısı ile aynı evde kalmalarına izin verir miydi, bir aile büyüğünü de başlarına musallat etmez miydi?
evet asıl soru bu bence.
aileler ne der, nasıl karşılar?

Valla sen ister iste istersen isteme,nişanlın kafaya koyduysa o iş oldu demektir,zaten nişanlında olmayacak artık,bide şu var ailenizden kimse niye gelmiyor sizinle ozaman garanti bişey olmaz.

Beyaz gelinliğin bir anlamı olmaz diye dusunuyorum bu zamana kadar beklemiş zaten biraz daha dişini sıksın nasıl olsa bir omur boyu berabersiniz artık
Bu arada kanaman cok olbr agrın cok olabilir yuzunde boynunda izler olabilir her acıdan sakat
İlk gece heyacanıda ayrı onu yasaman lazım
Mutluluklar dilerim

Aynen... zaten benim hakkımda düşünecek olan zaten düşünüp konuşuyordur. Çünkü ben birçok kez nişanlımın yanına gittim. Sadece kendime karşı sorumluluk duygusu içindeyim başkasına değil

vajınısmus durumumdan dolayı gercekden evlendıkden 7 ay sonra ılıskı yasayabıldım
o lanet zarın vucudumdan defolup gıtmesı ıcın amelıyat oldum yahu
resmen evlenmısler cilvelesıp cılvelesmemenın dini boyutunu tartısıyorlar saka gıbı
okadar cok dusunen hıc erkek arkadasıda olmasın ceyız alısverısıne asla nısanlısıyla gıtmesın hatta madem oyle yuzu kapalı dırek evlenılsın gerdek gecesı cıftler bırbırının yuzunu gorsun
şaka gıbıler

Bence sende istiyorsun.. Cumlelerinden bu anlasiliyoo !! Imam nikahi baska madem resmi nikah yapiyorsunuz hemen bir hocaya gidip imam nikahini da mutlaka yaptirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…