boyle ayri sehirlerde yasayan herkes 2 dugun yapiyor ya da biri nikah biri dugun oluyor. evlenmeden ayni evde yasamak nasilsa vazgecemez durumu olusturmakla birlikte ic yuxunu de gostermis. ne demek dugune gelemez yorulurlar ya bu ne komedi. tabi ki gelecek gerekirse tabi ki yorulacak. sen soyleme diye bahanesini de yapistiriyor gezmeye gidiyolar deme diye. sen bir omur ne yapacan ben de merak ettim. senin anne babanin onun anne babasi kadar kiymeti yok mu. o kendi ailesinin yorulacaklarini hesap ediyor. senin icin kendi anne babanin yorulup cirpindiklarinin bi kiymeti yok mu. niye kendini savunmuyosun arkadasim. cok sinir oldum. bencillere tahammulum yok.konu dugun meselesi degil adamin tavri sana verdigi deger ve korkarim boyle alismis daha cok tepene cikar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlım Düğün İstemiyor
- Konu Sahibi istmos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Daha simdiden Annemi yoramam diyor , sanki yuruyerek gelecek !!
Ayrica maddi durumlari iyiymis neden sen bakiyosunki? Birak kendi baksin kendine en azindan simdiden boyle alistirmayin bu adamlari sonradan aziyorlar tutamiyorsunuz. Mutlu olmak istiyorsan birak sorumluluklarini bilsin.
Ayrica dügün konusuna gelince , kendi cebinden hic birsey cikmiyor zaten neden gelmek istemiyorki , sanki yabancinin dugunude bey efendi yorulacak felan.
Ben olsam konuyu kapatmazdim , ustube giderdim ..
Cok istiyorsa gitsin kendi sehrindeki dugundede kendi tek otursun ozaman. Annen ve Baban heves etmis en dogal haklari kimse bu haklarini elerinden alamaz yazik.
Onlarin sehrinde dugun olunca senin ailen yorulmuyormu oraya kadar gidince .
Ne kadar bencil bir nisanlin var.
Bence sen herseyi bi goz onunden gecir ayrica dugun mevzusunuda annen ve baban onun annesiyle konussun.
Ondan izin almak zorunda degilsiniz , buyukler neye karar verirse oda uynak zorunda.
Ayrica maddi durumlari iyiymis neden sen bakiyosunki? Birak kendi baksin kendine en azindan simdiden boyle alistirmayin bu adamlari sonradan aziyorlar tutamiyorsunuz. Mutlu olmak istiyorsan birak sorumluluklarini bilsin.
Ayrica dügün konusuna gelince , kendi cebinden hic birsey cikmiyor zaten neden gelmek istemiyorki , sanki yabancinin dugunude bey efendi yorulacak felan.
Ben olsam konuyu kapatmazdim , ustube giderdim ..
Cok istiyorsa gitsin kendi sehrindeki dugundede kendi tek otursun ozaman. Annen ve Baban heves etmis en dogal haklari kimse bu haklarini elerinden alamaz yazik.
Onlarin sehrinde dugun olunca senin ailen yorulmuyormu oraya kadar gidince .
Ne kadar bencil bir nisanlin var.
Bence sen herseyi bi goz onunden gecir ayrica dugun mevzusunuda annen ve baban onun annesiyle konussun.
Ondan izin almak zorunda degilsiniz , buyukler neye karar verirse oda uynak zorunda.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
tam tersine ben herkes mutlu olsun herkesin istediği olsun diye koşturuyorum.
ben hariç herkes ne diyorsa o oluyor. benim ailem de aynı şekilde, nişanlım da aynı şekilde hareket ediyor.
eşyalar, nikah, düğün, gelinlik... hepsi başkasının isteğine göre. annem istiyor diye eşya alıyorum, nişanlım ve ailesi istiyor diye düğün yapıyorum. tarih yine benim ailemin isteğine, ve onun ailesinin programlarına göre ayarlandı. ben düğün olsa bile asla müzik istemiyordum, dans etmeyi sevmiyorum çünkü. onlar istedi diye müzik olacak...
benim isteğim ailelerin değil de, kendi yaşadığımız şehirde nikah salonunda nikah yaparak evlenmekti. gelinlik yerine güzel bir elbise giymek istiyordum.
neyse sonuç olarak herkes ne diyorsa oluyor da bir bana yok...
önceki sayfada mesajımı görmeyenler olmuş sanırım. ailemle konuştum annem bunun için üzme nişanlını tamam yapmayız o zaman oraya araba kaldırırız dedi. durum bu.
Umarım bundan sonraki olaylarda aynı tavırla hareket etmez İki düğüne ikimiz de fedakarlık gösteriyoruz diye ortak kararımızla katlandık, sizinki gibi bir çözümü ne benim ne eşim sindirebilirdi çünkü. İki kişinin yükünü tek başınıza sırtlanmayın bence her zaman, dayanamadığınızda o zaman taşımasaydın lafı yükten daha fazla acıtır.
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
ailenize durumu söylerken nişanlınızın size dediği "çok istiyorlarsa seni oradan biriyle evlendirsinler" lafını da söylediniz mi? aileniz "bunun için üzme nişanlını tamam yapmayız o zaman oraya araba kaldırırız" derken bu laftan haberleri var mıydı acaba merak ettim. şahsen benim kızıma böyle laf edilse, ortalığı ayağa kaldırırdım.
- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
ailenize durumu söylerken nişanlınızın size dediği "çok istiyorlarsa seni oradan biriyle evlendirsinler" lafını da söylediniz mi? aileniz "bunun için üzme nişanlını tamam yapmayız o zaman oraya araba kaldırırız" derken bu laftan haberleri var mıydı acaba merak ettim. şahsen benim kızıma böyle laf edilse, ortalığı ayağa kaldırırdım.
Kesinlikle katiliyorum.
Sorun ailenizin tamam kizim nisanlini uzme, demesiyle cozuldu mu?
Ailemi yoramam demek ayri bir fiyasko ama yakisiyor mu bir erkege birkac ay sonra evlenecegi sevdigi kadina cok istiyorlarsa oradan evlendirsinler diyebilmek?
Neyin resti bu?
İsteginiz atla deve degil ki bu kadar hasin, hircin ve edepsizce cevaplar veriliyor.
Siz bu cevaplari hak ediyor musunuz?
Hani aileniz demis ya nisanlini uzme kizim diye heh tam da size oturan bir cumle olmus.
Zira baska amaciniz yokmus gibi davraniyorsunuz.
- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
tam tersine ben herkes mutlu olsun herkesin istediği olsun diye koşturuyorum.
ben hariç herkes ne diyorsa o oluyor. benim ailem de aynı şekilde, nişanlım da aynı şekilde hareket ediyor.
eşyalar, nikah, düğün, gelinlik... hepsi başkasının isteğine göre. annem istiyor diye eşya alıyorum, nişanlım ve ailesi istiyor diye düğün yapıyorum. tarih yine benim ailemin isteğine, ve onun ailesinin programlarına göre ayarlandı. ben düğün olsa bile asla müzik istemiyordum, dans etmeyi sevmiyorum çünkü. onlar istedi diye müzik olacak...
benim isteğim ailelerin değil de, kendi yaşadığımız şehirde nikah salonunda nikah yaparak evlenmekti. gelinlik yerine güzel bir elbise giymek istiyordum.
neyse sonuç olarak herkes ne diyorsa oluyor da bir bana yok...
önceki sayfada mesajımı görmeyenler olmuş sanırım. ailemle konuştum annem bunun için üzme nişanlını tamam yapmayız o zaman oraya araba kaldırırız dedi. durum bu.
Siz evlenin arkadaşım seneye BDV de tekrar başka bir konuyla görüşmek üzere..
Annenizinde tavsiyesine hayran kaldımm.. birde alttan alıp olsun biz araba kaldırırız demiş ya.. bayıldım resmen..
Oğlan tarafının yapması gereken şeyleri kız tarafı yapınca erkeklerde böyle havalanma oluyor işte..
Kvden demişmidir acaba oğluna hiç oğlum nişanlını üzme sakın biz gideriz sonuçta akrabaları orda diye..
Varsa yoksa kız tarafı alttan alacak ohhhhhh.. Ezdirin siz kendinizi daha ezdirin..
Son düzenleme:
- 25 Ağustos 2014
- 203
- 121
- 323
bu birazda aileden kaynaklanıyo ailen az çok bu olaylardan yaşadıklarını tahmin ediyodur biraz arkanda durmaları lazım sana akıl vermeleri lazım nişanlını üzme ne demek o zaten seni üzüyo bu saçma laflarıyla.bile bile yanlış bi evliliğe sürükleniyosun gerçekten okudukça üzülüyorum
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Evlenmeye istekli taraf sen miydin oncesinde?
başta bendim, o daha zamanı var önce işlerimizi halletmemiz lazım (eğitim, iş vesaire) diyordu.
sonra birkaç tatsız olay yaşadık, ayrılmanın eşiğine geldik. ayrılmamak için çocuk yapan çiftler gibi ayrılmamak için nişanlandık gibi oldu...
- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Erkegi evlenmeden once maddiyata alistirinca onun sonu gelmiyor bence biraz dusunun en azindan erteleyin ne demek gelmem gelirsem surat asarim
Sorun nisanlinizin tavirlarinda
Bu erkek aileleri aman nasil olsa bu kiz evlenmeye hazir deyip hic kaale almiyor
Karikocanin nisanlinin arasina girip bozmaya calisanlara Allah firsat vermesin kendi ayaklarina dolansin ne diyim
Sorun nisanlinizin tavirlarinda
Bu erkek aileleri aman nasil olsa bu kiz evlenmeye hazir deyip hic kaale almiyor
Karikocanin nisanlinin arasina girip bozmaya calisanlara Allah firsat vermesin kendi ayaklarina dolansin ne diyim
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
"Annem yorulur" ne beee? Hangi anne oğlunun düğününe giderken yorulmuş. Babanız heves etmiş bütün masraflarda ondan damat bey üşenmiş gitmeye hepsi bu. Ben de sevmem düğün sadece nikah olsa kafi ama ailelerde düşünülmeli bu durumda. Siz düşünüyorsunuz da damat bey neden düşünemiyor Bir de evlilik öncesi birlikte yaşamalar düğün heyecanını falan öldürüyor gibime geliyor bana yaa .
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
başta bendim, o daha zamanı var önce işlerimizi halletmemiz lazım (eğitim, iş vesaire) diyordu.
sonra birkaç tatsız olay yaşadık, ayrılmanın eşiğine geldik. ayrılmamak için çocuk yapan çiftler gibi ayrılmamak için nişanlandık gibi oldu...
Ne kadar buyuk bir yanlis yaptiginizin farkinda misiniz? Zaten bu durum nisanlinizin davranislarina yansiyor. Evlendiginize cok pisman olacaksiniz. Size saygiyi gectim anne babaniza da saygisi yok.
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.205
- 448
işte bu adamcıklara gerekenden fazla değeri verip kendilerini hint kumaşı sandırıyorsunuz sonra da ömür boyu ceremesini çekiyorsunuzbenim annem babamın o kadar emeği var üstümüzde. tadilat yaptırdılar eşya aldılar hep destek oldular. bir istekleri düğün yani. ona da ettiği laflar bu.
ben ona ve onun ailesine maddi manevi çok emek harcadım, hep yanlarında oldum, her ihtiyaçları olduğunda atladım gittim, koşturdum, ve öyle bir iki defa da değil. hem de iki tane işte çalışıyorum, hiç vaktim olmamasına rağmen. o o zamanlar çalışmıyordu. işe yeni girdi daha.
onun anacığı gelemez ama sizinki düğün yapmasın gitsin dimi yakıştırıyor musunuz ailenize
ömür boyu size ve ailenize saygı duymayan bu varlıkla mutlu olabilecek misiniz
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Sen istiyosun diye evlendik ben nasil istersem oyle olucak gibi davraniyor adam sana. Kaybetme korkusu yok. Seni mutlu etme istegi yok..
e yoktu tabii ki.
Nisanlinizla neden ayni evde yasadiniz. Neden evi siz gecindirdiniz. Bence boyle yapmamaliydiniz. Kiymeti bilinmez.
bir sinava hazirlanmasi gerekiyordu.
annesiyle oturuyordu ve o sirada calisamiyordu.
benden uzakta iken bos bos internette dolasiyordu, hatta gereksiz arkadasliklar (kadinlarla) kuruyordu internetten.
benim yanimda daha rahat calisir, internetten ve yaptigi gereksiz iliskilerden uzaklasir diye dusundum.
hoş, çalışmadı. vakti bosa gecti. internette arkadaslik isi bitti ama yine vaktini internette gecirdi. sinavdan vacgecti. başka bir işe girdi.