• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Bu yuzden nikhah memurunu dügüne cagirip ikisini ayni gün yapanlar forever :21::21: hadi ogretmen memur atama sorunlari oluyo ok ama diger herkes niye ayri yapar anlamam..Her neyse canim söyle düsün nikahli kocan yani ya dügün yapamasaydiniz sadece nikah olaydi anlatabildim mi:KK16::KK53:

Toplumumuzda cinsellik kadinlar icin nasil bir tabu olduysa, kadinin resmen kocasıyla sevismesine bile namussuzluk gozuyle bakanlar var :KK14:

Seks yapmak icin sulaleyle karsilikli göbek atma on kosulu oldugu hangi dini ya da ahlaki kuralda yer ediniyor bilmiyorum ama kadinin resmen kocasi yahu onlar sevismeyecek de kim sevisecek...

Açıklaması da var beyfendinin araştırmış imam nikahı ile resmi nikahın rükünleri aynıymış aynı yere geliyormuş falan. Bu konuda bi bilgim yok. Aslında istemememin sebeplerinden biri de bu..
Hayır öyle şey olur mu
İmam nikahı da olmalı canım
Ben de kendi düğünümde sağlam bi şekilde araştırmıştım
Resmi nikah +dini nikah
Eğer sen de istiyorsan ve dini nikah da olacaksa olabilir

O kadar beklemişiniz düğünüde bekleyıverın bari.

Düğüne kadar cinsel birliktelik yaşamadıysam 1 ay daha dişimi sıkar o geceye saklardım kendimi resmi nikahtan sonra tabi ki eşin artık ama imam nikahınız olmayacak mı eşine saçma mı geliyor burasını anlamadım:KK64:

Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. :KK9: Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... :KK51: Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of o_O Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın :KK43: nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım o_Oo_Oo_O
Merhaba gelin ata binmiş ya nasip demiş bence sakın birlikte olma dünyanın binbir hali var ya duğun olmadan bi aksilik olursa diye düşün

Bu yuzden nikhah memurunu dügüne cagirip ikisini ayni gün yapanlar forever :21::21: hadi ogretmen memur atama sorunlari oluyo ok ama diger herkes niye ayri yapar anlamam..Her neyse canim söyle düsün nikahli kocan yani ya dügün yapamasaydiniz sadece nikah olaydi anlatabildim mi:KK16::KK53:

Genelde tarih takintisi olanlar yapiyor.
Yildonumuzde evlendik biz.
Haftaici dugun hic olmazdi. :D

Yok beyaz gelinliği anlamı
Yok evden nasıl çıkacak
Yok milletin yüzüne nasil bakacak
Gerçekten ne kadar şekilci ve cinsiyetci yorumlar bunlar yaa

Şu konuları okuyorum ya Türk kadınlarından artık hiçbir beklentim yok. Erkekler tarafından aşağılanmayı da, kadın kız ayrımını da, zardan ibaret görülmeyi kadınlarımız hakediyor. Kadınlar kendilerine saygı duymadığı sürece, kendilerini düğünde açılmak üzere yaşayan zarlı paket olarak gördükleri sürece bu kafa devam eder. İnsan kendine saygı duymuyorsa başkası niye duysun?

Şu konuları okuyorum ya Türk kadınlarından artık hiçbir beklentim yok. Erkekler tarafından aşağılanmayı da, kadın kız ayrımını da, zardan ibaret görülmeyi kadınlarımız hakediyor. Kadınlar kendilerine saygı duymadığı sürece, kendilerini düğünde açılmak üzere yaşayan zarlı paket olarak gördükleri sürece bu kafa devam eder. İnsan kendine saygı duymuyorsa başkası niye duysun?

Aynen öyle
Bir de bunu özellikle eğitimli insanlar yapınca :KK57: böyle oluyorum

Randevu alır gibi söylemesi itici olmuş bana göre bişey önceden böyle söylenince hiç bir romantikligi kalkmıyo spontane gelisse olaylar daha güzel olur:KK37:

Iliski anlasmayla olan bisey degil yapcam dersin yapamazsın yapmicam diye gidersin yaparsın bu isler lafla sozle olmaz ;) o degilde ilk gecenizde otelde kalma sansiniz yokmu? bende kv evinde kalacaktim ilk gece sizle ayni sebepten. Esime otele gidelim ben rahat edemem belki aglarim dedim ;). Esim kabul etmedi bana supriz yapmisti otelde kalmistik balayı cifti olarak cok guzeldi ;) . Ama orda bile kalsaniz herhalde evi size birakirlar ilk gece ;)sayet nikahtan sonra iliski olmazda ve evde duracaklarsa dön totoyu uyu cani yaninca bagirmak istiyo insan :KK53:. Insalalh evliliğiniz cok guzel mutlu bir evlilik olur :KK37:

şimdi bu konuyu burda yoruma açık sunduğunuz için, olay olup bittikten sonra da belki sonucu paylaşmakta sakınca görmezsiniz diye düşünüyorum:KK16:

hayır ilişki yaşasa da yaşamasa da zaten geri dönülmez bir yola girmiş olmuyor mu.
bir şey olursa her şekilde resmi boşanma yaşamayacak mı. hayır ilişki yaşamayınca, bir ayrılıkta sanki muhtara gidip bozduracak nikahı.

heheh ewt ewt bozduruluyor..
nikah iptali var ..

şimdi bu konuyu burda yoruma açık sunduğunuz için, olay olup bittikten sonra da belki sonucu paylaşmakta sakınca görmezsiniz diye düşünüyorum:KK16:

nikahtan sonra evimize geldik, eşyalarımız yerleşmemişti ama içimiz sıcacık ve huzurluydu.Etraf hüzün kokuyordu.Birbirimize baktık ve uzun uzun sarıldık.Yemeği dışarda yediğimizden midir nedir aklımızda sadece o iş vardı.Ürkek ürkek ikimizde o anı bekliyorduk derken...

diye başlayan bir hikayeyi, bu guzel anları sizlerle paylaşmak istedim diye bir konu mesela di mi :mad::mad::mad:

nikahtan sonra evimize geldik, eşyalarımız yerleşmemişti ama içimiz sıcacık ve huzurluydu.Etraf hüzün kokuyordu.Birbirimize baktık ve uzun uzun sarıldık.Yemeği dışarda yediğimizden midir nedir aklımızda sadece o iş vardı.Ürkek ürkek ikimizde o anı bekliyorduk derken...

diye başlayan bir hikayeyi, bu guzel anları sizlerle paylaşmak istedim diye bir konu mesela di mi :mad::mad::mad:

gibi:KK48:

ne de olsa herkes seferber oldu, fikrini söyledi vs vs. sonucu da bilmeyi hakediyorlar :KK51:

Back