- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
"İstemiyorum ama hep ısrardan" gibi bi ruh halimde olduğumu düşünmüş biri. Öyle değil arkadaşlar... Nasıl daha mutlu olurum onu bilemiyorum. İstiyorum elbette o benim gönlümün en değerlisi... Fakat romantiklik ve mutluluk olarak hangi zaman ikimiz için de en iyidir bilemediğim için sordum sonuçta ben de hiçbirşey yaşamamış biriyim o da.... Akışına bıraktım. Bakalım zaman ne getirecek
açıkçası şunu söyleyeyim;
eşiniz istemeseydi gariplik var derdim, istemek bence daha doğru görünüyor.
elbette kişi bulunduğu ortam, kendi hisleri vs bir karar verecektir burada, ama çok da germe kendini.
ben şunu düşünüyorum, ki evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmadığımı yazmıştım bir yorumumda, şimdi burada resmi nikah yapılmış ve formalite de değil, aynı evde kalacaksınız, yalnız, tüm ailenin haberi de var bundan, hani doğal olarak tüm ailenin de onayı var gibi görünüyor :)
yani benim nikahım düğünden bir gün önce oldu ama aynı evde kalmadık o akşam,ya da kardeşimin 6 ay önce oldu ama yine eşiyle aynı evde kalmadı, hatta başka şehirdeydi, bir aile büyüğümüzle aynı evde kaldı.
anlatabiliyor muyum.
bu durumu ayıplayan arkadaşların kaçırdığı nokta da bu bence, hani düğün gününün sırasını bozma mesajı falan, çok güzel yazılmış, çok da iyi örnekler ama aynı evde kalarak zaten o sırayı bozuyorsun ki, ailen de buna onay veriyor, hani açığa çıksa gerileceğin bir konu da yok ortada.
ben sana git birlikte ol demiyorum, akışına bırak elbette ama, tüm bu şartlar altında ayıpmış vs hiç bunları düşünme diyorum.