• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Nikahli eşin olcak ben bi sakinca görmedim şahsen.zaten düğün yorgunlugundan ve kayinvalidenin evinde olacagin icin birsey yapamayacaksiniz.

Cok samimi sc8 abir sekilde yaziyorum sakin canim dugunu bekle derim.hersey usulunce olsun.bide kv.evinde kalacaksan sonra basina kakmasinki yaparda.ne olup ne olmamagi var.bizim toplumumuz boyle sen ne kadar da emin olsan o seyi gormeden neler soylerler.o cok sevdigin insan bile ters doner.zamani gelince ya acikca soylenmiyor ama benden sana bi abla tavsiyesi.sakin.

Şu konuları okuyorum ya Türk kadınlarından artık hiçbir beklentim yok. Erkekler tarafından aşağılanmayı da, kadın kız ayrımını da, zardan ibaret görülmeyi kadınlarımız hakediyor. Kadınlar kendilerine saygı duymadığı sürece, kendilerini düğünde açılmak üzere yaşayan zarlı paket olarak gördükleri sürece bu kafa devam eder. İnsan kendine saygı duymuyorsa başkası niye duysun?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Biraz sipariş gibi birşey olmuş nişanlınızı teklifi. İçinizden nasıl geliyorsa onu yapın. Sonuçta nikahlı eşiniz olacak. Kendinizi düğün günü yapıcam diye kasmayın.

Konu sahibesi,
sorduğunuz soru çok özel ve kişisel, nikahınız kıyılınca siz resmen evli biri olacaksınız, düğün işin eğlence kısmı, nikah kıyılınca ki ruh halinize ve arzularınıza göre eşinizle beraber olur ya da olmazsınız.

Bazı hanımlara da hayret ettim düğünsüz nikah evlilikten sayılmıyor mu? Düğün nedir eş dost ahbabı eğlendirmek için tertip edilen müzikli şölen.

Oğlunuz sünnet olunca düğün yapmazsanız sünneti yarım mı sayılıyor, kızınız oğlunuz nikah kıyınca düğün yapılmazsa nikah geçersiz mi oluyor?

Nikahta imzayı bastığınız anda resmen evlisinizdir, ister öpüşür koklaşırsınız ister senelerce sadece merhabalaşırsınız, bunun kararını kamuoyu değil çiftler kendileri verirler.

Back