- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.836
- 348
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor
Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor
Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi.
Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de
Konuştuk gelmeyi çok istiyordu ama nişandan sonra bir şeyler oldu ailesi mi doldurdu bilmiyorum çok değişti
Sanki bağlarken devlet hastanesinden rapor veriyorlarOkumuş ama cahil bir zihniyette böyle biri öğrenci yetiştiriyor ne kadar iğrenç bakire olsun olmasın ona ne dimi? Bakire kuşağıymış daha o kuşağın anlamını bilmiyorlar takmışlar bakirelere bağlanıyor diye yazık yazık okumuş cahillerde böyle oluyor işte
Bunu söylediğinde suratına tükürüp "ne diyorsun be terbiyesiz, o zaman tut şeyini" diyemediniz mi?Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?