Nişanlım düğün ertelensin diyor ben istemiyorum 😔

Okumuş ama cahil bir zihniyette böyle biri öğrenci yetiştiriyor ne kadar iğrenç bakire olsun olmasın ona ne dimi? Bakire kuşağıymış daha o kuşağın anlamını bilmiyorlar takmışlar bakirelere bağlanıyor diye yazık yazık okumuş cahillerde böyle oluyor işte
Dul gıbı cumlelerınden her zaman tıksınmısımdır. Dul gıbı evlenmem, dul kadın mıyım ben tarzı kafalardan nefret edıyorum.
Buna sımdı de bakıre kusagı eklendi.
Daha da fenası bu adamla evlenip omur gecırmek ısteyen bırı var.

hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip
Reis enistenin zihniyeti pek iyi değil aman dikkat
bu herif ilk gece kanı alıp alnına da sürer kazadan beladan korusun diye...😁
Malum kurbanlık koyunlara da yapıyorlar ya..
Bence boşver uzasın bu iş

Dul gıbı cumlelerınden her zaman tıksınmısımdır. Dul gıbı evlenmem, dul kadın mıyım ben tarzı kafalardan nefret edıyorum.
Agziniza saglik.

Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de

Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de

acele etme o zaman.
neden madem hemen evlenelim derdindesin?
çocuk olduğun yere bile gelmek istemiyor. bencilin teki.

Dul da iğrenç bakire kusagida hayır ne şeyle bunu söylüyorlar bı insana dul kadınmış bakire değilmiş e sana ne ? Kendileri mukemmeller kusursuzlar başkalarına kusur bulup yapıştırıyorlar bunlar kusur mu ? Değil igrencler evlenip başını yakar tiksindim yemin ediyorum umarım kararından geri doner

seni şüpheye düşüren,duygularından emin olamadığın biriyle bir ömür geçirmektense bu korkularınla savaşmanı tavsiye ederim. Hayat sürprizlerle dolu, ‘bir gün hayatına öyle biri girer ki; Bırak geçmişte seni mutsuz eden insanları düşünmeyi, dünyada ki tüm insanları görmezden gelip sadece mutluluğuna odaklanmış halde bulursun kendini...’ demiş Halil Sezai abi :KK15:

Anlaşamadığıniz biriyse kendinizi yormayın
Evet birini tanımak zor bir süreç güvenmek vs.
Mesleğinde var her zaman kazanırsın korkma.

Tekrar nısanlanmak falan yoracagı ıcın bununla evleneceksin tabikı de.
Mantıklı bir nedenın var

Back