- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- Konu Sahibi balbocegi35
Kararlı değilim canım evlenmekte askıya aldım zaten , beklemedeyim sadece , şuan deneme süreci onun için. Biraz önce de mesaj attım ,
Sana söylediklerimi hesap sorar gibi söylersen kalpler iyice buz tutar yada doğrulamak için sorursan benim kimsenin gözünde değerim kalmaz. Yeri geldiğinde söylersin. Annen geçimi zor bir kadın böyle giderse ablanı ayırmaya çalıştığı gibi yapacak bu yüzden korkuyorum çünkü annen her defasında açık arıyor sanki ,2 dir kalbimi ağır derecede kırıyor , bence istenmiyorum ve gerisi herşey bahane diye mesaj attım , lütfen çok dikkatli kimseye bişi yansıtmayalım , annen aramıyor dersede bir kez olsun ara de bak o zaman şikayet etme cesareti olmaz sende arada kalmazsın dedim. Maddi manevi hiç bi beklentim yok herkes yerine göre yapacağını yapsın biz iyi olalım yeter dedim
Annesinin bilinçli olarak söylediğini düşünmüyor ve herşeye tamam dedi , görücez bakalım 2 haftaya kadar belli olur herşey...
Canim benim ne dersen de, neye söz verirse versin su aşamada inan kelimelerin hicbir önemi yok. Bilinçli yada bilinçsiz söyledi bunun da bir önemi yok kadin bildiğin kaynanalik yapıyor simdi boyleyse evlenince neler yapacak kim bilir. Ogluda anaci. En tehlikeli erkek tipi. Sorunlarinizda belli ki seni ezdirecek. Anasinin tarifini tutacak. Gecen konusmustuk cuma mubareklemesi meselesini. Bundan beter pek çok sorununuz olacak bu belli. Ve sen kocani yaninda bulamayacaksin bilinçli değildi diyecek yaslidiir diyecek ezdirecek seni uzgunum ama buda belli. İyi düşün bal böceği..