Nişanlım düğün ertelensin diyor ben istemiyorum 😔

nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor
Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor
Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi.

Adam hem bencil hem geri kafalı özellikle ilk iki alıntı bu cümlerleri kuran biriyle hayatta evlenmezdim bence köprüden önce son çıkış

Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de

Ha yani sırf başkasını tanımakla uğraşmayayım diye bu hödükle göz göre göre evleneceksiniz..

Hayatınızın hatası olacağını bile bile atacaksınız imzayı, vallahi bravo.

Ben mi kendimi çok seviyorum, siz mi kendinize hiç kıymet vermiyorsunuz anlamadım.

Ben de öğretmenim, atandıktan sonra dibine kadar yedim maaşımı, gezdim tozdum misler gibi, 30 yaşımda eşim ikna etti evlenmeye, yoksa hiiiiç niyetim yoktu. Ki ikna ettiği günden beri bir gün bile pişman da etmedi sağolsun, sizin kendinize gareziniz mi var?

24 yaşında bu ne koca merakı, ayrıca yemiyorlar doğuya tek döneni rahat olun.

Kina, nikah, dügün gibi olaylar iki kisinin bir Hayati paylasmaya, bir olmaya baslamasini kutlamak icin yapilan törenlerdir. Siz bu törenlerin hepsini yapsaniz bile bir olabilicek misiniz?
Ayrica Adam size kavusmak icin pek acele etmiyor. Bahanesi de yakinlarimiz yanimizda olsun. Demek ki yakinlar sizden daha kiymetli...
Bosver kinayi, kiyalim nikahimizi biraya gelelim diyemeyen adamla bir ömür….

Kusura bakmayın da, nisanlinizin ya hamile kalirsan bakire gibi kırmızı kuşak mi bağlanacak demesi beni çok güldürdü 😂😂
Adam neleri düşünmüş hayret..

Pek gönlü yok, çok sevmiyor gibi hissettim, zira insan sevdiğiyle bir sn bile ayrı kalmak istemez, sizinki uzatmış da uzatmış.
İlginç..

Çok sığ bir adam nisanliniz bırak ertele hatta evlenme karanını gözden geçirin böyle insanlarla ömür geçmez birde aile faktörü olacak bebek olduğunda annemin babamin adı olsun diye tutturacak daha büsbürü şey

Konuştuk gelmeyi çok istiyordu ama nişandan sonra bir şeyler oldu ailesi mi doldurdu bilmiyorum çok değişti

ilk mesajdaki leş muhabbetleri kenara koydum, aklıma başka kötü şeyler geldi. neyse dedim okumaya devam.

sonra bir baktım, konu sahibi beklediğim mesajı yazmış yukarda alıntı yaptığım. bingo :KK53:

adam orda başkasını bulmuş bence, şimdi de işi yokuşa sürüyor. :KK14:

Okumuş ama cahil bir zihniyette böyle biri öğrenci yetiştiriyor ne kadar iğrenç bakire olsun olmasın ona ne dimi? Bakire kuşağıymış daha o kuşağın anlamını bilmiyorlar takmışlar bakirelere bağlanıyor diye yazık yazık okumuş cahillerde böyle oluyor işte
Sanki bağlarken devlet hastanesinden rapor veriyorlar:KK49:

Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor
Bunu söylediğinde suratına tükürüp "ne diyorsun be terbiyesiz, o zaman tut şeyini" diyemediniz mi?
Böyle bir zihniyetle evlenmek istediğinize emin misiniz?

Back