- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Bence de şimdiden hiç ses etmeyin ailesine. Zamanı gelince açıklarsınız kararınızı, böylece düğün arifesinde huzursuzluk olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, olumlu yazanlar da olunca mutlu oluyorum konuyu kapatmayı düşünmeye başlamıştım artık. Eşinden ayrı kalınca evliliğin ne önemi varcılarla dolmuş burası Evlilik fedakarlık da ister bunu unutuyoruz. Halledeceğiz dedi nişanlım. 10-15 güne belli olacak sorunsuz mu ev açacağız sorun dahilinde mi. Kapatsam mı konuyu. Merak eden arkadaşlar var haber et dediler diye açık tutuyordum. Yapılan sert yorumlara üzülmeye başladım artık.Biraz dişinizi sıkacaksınız yapacak bir şey yok.. Herkes kendince haklı. Ama sen en rahat nasıl olacaksan öyle yap. 1 yıl için düzenini bozma. Zaten anlattığına göre orada olsan da ayrı olacaksınız. En azından burada bir düzenin var çevren var yalnız değilsin.. Rabbim sabır versin :) Mutluluklar :)
Teşekkür ederim, ben de öyle yapıyorum babası fikrimi sordu ayrı ev istiyoruz dedim. Olmaz demedi nişanlın gelsin konuşuruz dedi. Hallolacak inşallah başka türlüsünü ben kabul etmiyorum zaten.Bence de şimdiden hiç ses etmeyin ailesine. Zamanı gelince açıklarsınız kararınızı, böylece düğün arifesinde huzursuzluk olmaz.
Teşekkür ederim, olumlu yazanlar da olunca mutlu oluyorum konuyu kapatmayı düşünmeye başlamıştım artık. Eşinden ayrı kalınca evliliğin ne önemi varcılarla dolmuş burası Evlilik fedakarlık da ister bunu unutuyoruz. Halledeceğiz dedi nişanlım. 10-15 güne belli olacak sorunsuz mu ev açacağız sorun dahilinde mi. Kapatsam mı konuyu. Merak eden arkadaşlar var haber et dediler diye açık tutuyordum. Yapılan sert yorumlara üzülmeye başladım artık.
Bende olsam bende kabul etmem aayy çok sıkıcı yani. En son kararınızı nişanlınız açıklasın. Ben böyle uygun görüyorum desin. Takılma hiç nişanlın da böyle düşünüyorsa bir yolunu bulur eminim.Teşekkür ederim, ben de öyle yapıyorum babası fikrimi sordu ayrı ev istiyoruz dedim. Olmaz demedi nişanlın gelsin konuşuruz dedi. Hallolacak inşallah başka türlüsünü ben kabul etmiyorum zaten.
Çok teşekkür ederim canım. Nişanlım hayatıma girdiğinde asker değildi. Sonradan oldu. Böyle olacağını, ayrı kalabileceğimizi biliyorduk ben saygı duydum onun seçimine. 2 yıldır da alıştık zaten. Ne yapalım uzaklık var diye birbirimizden vazgeçecek değiliz ya. Evlendikten sonra şuanki halimizden daha çok görüşebileceğimize eminim ben çünkü şuan babam beni nişanlımın yanına tek başıma göndermiyor yanıma birini ekleyince de 2 kişinin yol ve kalacak yer masrafını karşılayamıyorum haliyle gidemiyorum. Nişanlım da 3-4 ayda bir ancak geliyor. Ama evli olduğumuzda kimseye hesap vermeden imkanlar dahilinde gidebilirim. Zor olacak tabiki toz pembe bakmıyorum ama şartların daha iyi olacağı kanısındayım böyle olunca. Ben tayin isteyip gitmeye kalksam orada da 2 gün görmüş olacağız birbirimizi. Sonuç olarak ben gitmeyeceğim ve sıkacağız dişimizi. Allahın izniyle bu günler de geçecek nişanlım fikrini değiştirmediği sürece ben onun ellerini bırakmam. Hakkımızda hayırlısı olsun tekrar teşekkür ederim yorumun için.Canım boş ver.. Bu duruma alıştık artık. Sen kendine ve nişanlına güveniyorsan sıkıntı yok. 6,5 yıllık ilişki nelerin üstesinden gelmiştir kim bilir. Bunun üstesinden neden gelemesin ki? Temeli bununla sarsılmayacak kadar sağlamdır eminim. 1 yıl az bir süre gerçekten nasıl geçecek anlamayacaksın. Belki bunaldığın sıkıldığın zamanlar olacak ama o zaman nişanlının sesini bir duy her şeyi unutucaksın bakda gör :) 2 yıldır zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz az çok alışmışsınızdır bu duruma. Özlem iyidir.. Aynı evde olmak tabi ki çok güzel ama sonunuzun iyi olması için fedakarlık göstereceksiniz. Bu nişanlınız içinde çok zordur emin olun. Birbirinize destek olun. 1 yılın sonunda acısını çıkarırsınız o özlem zaten bir ömre yeter anca değil mi :)
Konuyu kapatmayıp bizi de haberdar ederseniz mutlu oluruz :)
Çok teşekkür ederim canım. Nişanlım hayatıma girdiğinde asker değildi. Sonradan oldu. Böyle olacağını, ayrı kalabileceğimizi biliyorduk ben saygı duydum onun seçimine. 2 yıldır da alıştık zaten. Ne yapalım uzaklık var diye birbirimizden vazgeçecek değiliz ya. Evlendikten sonra şuanki halimizden daha çok görüşebileceğimize eminim ben çünkü şuan babam beni nişanlımın yanına tek başıma göndermiyor yanıma birini ekleyince de 2 kişinin yol ve kalacak yer masrafını karşılayamıyorum haliyle gidemiyorum. Nişanlım da 3-4 ayda bir ancak geliyor. Ama evli olduğumuzda kimseye hesap vermeden imkanlar dahilinde gidebilirim. Zor olacak tabiki toz pembe bakmıyorum ama şartların daha iyi olacağı kanısındayım böyle olunca. Ben tayin isteyip gitmeye kalksam orada da 2 gün görmüş olacağız birbirimizi. Sonuç olarak ben gitmeyeceğim ve sıkacağız dişimizi. Allahın izniyle bu günler de geçecek nişanlım fikrini değiştirmediği sürece ben onun ellerini bırakmam. Hakkımızda hayırlısı olsun tekrar teşekkür ederim yorumun için.
Bildiginiz gibi gelin kiz erkek evine yakisir evlendikten sonraki laflardan sonra ben ne yapacagimi kara kara dusunur olmustum. Ev acmamizi masraf olacak gerekcesiyle istememisti kayinpederim. Nisanlim yaklasik 10 gun once geldi ailesiyle konustu ve dedigini yapip onlari ikna etti. Bana kimse bir sey demedi bu konuda muhattaplari olmadim. Kandil gecesi aradigimda ev isini naptiniz kizim diye sordu babasi ben de kiralarin cok pahali oldugunu ve bakmaya devam ettigimizi soyledim sadece. Ve bugun itibariyle annemin iki alt sokaginda begendigimiz evi tuttuk. Cok fazla kalamayacagiz diye kirasi uygun kucucuk ama enerjisi yuksek bir evimiz oldu :) Cok sukur ki nisanlim yanimda ve mantik cercevesinde beni dinliyor. Cuma gunu de nikahimiz olacak :) Beni merak edenleriniz icin yaziyorum dinlediniz tavsiyler verdiniz hepinize cok tesekkur ederim...
Tesekkur ederim nomunomuchua fikirlerin bana cok yardimci oldu insallah hepimiz cok mutlu oluruz :)Mutluluklar dilerim..