Nişanlım düğün ertelensin diyor ben istemiyorum 😔

Önce bir kendini eğitsin sonra da bir yil bekle adam istemiyorsa zorla değil ya her işte bir hayir vardir ki ayrica hiç bir erkek evlenelim iki yil ayri kalalim demez. Sizi sevdiğine eminmisiniz erkekler pek ayriliğa gelemez de

Nikah yada düğün her neyse bence ertelemeniz sizin hayrınıza. Bir sene beklemekten bişey olmaz. Çünkü kafanız karışmış. Kalbiniz kırılmış. Bu şartlarda nikah da yapsanız sorunlu başlayan bir evlilik olacak gibi duruyor. Bekleyin ve herşeyi oluruna bırakın.

Nikah konusunda genelde tayin için erken yapılabiliyor. Ancak bu beyle zihniyetiniz tutuyor mu önce onu bi tespit edin.
Evlendim kuşak takmadım kimseyi de ilgilendirmezdi sözde çağdaş akrabalarımız yadırgayanlar da oldu dedim kime ne size ne beni ben ilgendiriri sadece.

Ertelemek sizin için daha hayırlı gibi duruyor.

Evlenelim sen ayrı ben ayrı 2 yıl yasayalim. Bir erkegin seven bi erkegin soylemesi ....
Kırmızı kuşak meselesi daha baska

Erteleyin sakince dusunup tartın iliskinizi
Evlenecekseniz bile gec olsa da istediginiz gibi bir dugun kina nikah nasil istiyorsaniz daha rahat bir ortamda herkesle beraber gonlunuzce yaparsiniz .

Ne kadar mantıktan uzak düşünceler bunlar aklım almıyor gerçekten. Madem eş olma durumundan tayin olaylarınız var, kuru bir nikah kıyarsınız sonra da sanki bu nikah hiç kıyılmamış gibi hayatiniza devam edip covid 19'un bitmesini beklersiniz bunun da akabinde düğününüzü hatta sizim icin cok mühimse tekrardan göstermelik bkr nikah şovu tertip edersiniz bitti gitti. Bunu düşünmek bu kadar zor mu gercekten ya. Ben dul kadın gibi evlenmek istemiyorum demek te saçmalamanin pik noktası olmuş gercekten.

T Tatszhayat insanlar sizi burada adam yerine koyup fikirlerini yazıyor, sorduğunuz şeye cevap veriyor.

Konu olmuş 14 sayfa, sizin toplam mesaj sayınız 8.

Girip, yazılanları okuyup çıkıyorsunuz çünkü.

Evlenin bacım siz, tam klasik MEB personeli imajı zira bu. Bu kafalar birbirine iyi gelir. Maaş kartını da teslim ettiniz mi sıkıntı kalmaz.

Cevap yazmanıza ne gerek var değil mi, nasıl olsa okuyup çıkmak yetiyor. Şu yaptığınız en hafif tabirle saygısızlık.

Isin acikcasi doguya gitmek istemiyor sen doguda yalniz kalmak istemiyorsun. Bence doguya gitmek istemeyenin galip gelecegi versus.

T Tatszhayat insanlar sizi burada adam yerine koyup fikirlerini yazıyor, sorduğunuz şeye cevap veriyor.

Konu olmuş 14 sayfa, sizin toplam mesaj sayınız 8.

Girip, yazılanları okuyup çıkıyorsunuz çünkü.

Evlenin bacım siz, tam klasik MEB personeli imajı zira bu. Bu kafalar birbirine iyi gelir. Maaş kartını da teslim ettiniz mi sıkıntı kalmaz.

Cevap yazmanıza ne gerek var değil mi, nasıl olsa okuyup çıkmak yetiyor. Şu yaptığınız en hafif tabirle saygısızlık.
MEB I niye genellediniz 😂

Nisanlinizin bazi laflari igrenc olsa da (kusak meselesi, dul gibi evlenmek vs.) ertelemek konusunda hakli.
Hatta soyle soyliyim ben olsam bu surecte gerçekten bu adamla evlenmek istiyor muyum diye tekrar dusunurdum.

Ben olsam sen orada kal ben burada kısmına takılırdım.nişanlınız gelmek istemiyor galiba.ertelemekte işine geliyor.ertelemek en mantıklısı şuan için yoksa evlenip kına yapmak falan bana garip geliyor ama arkadaşlarımdan mecburi yapan oldu birkaç ay önce nikah sonra düğün bilmem ne gibi.herkes kendi evinde yaşamaya devam etti buarada.kuşak mevzusu zaten iğrenç bence ona hiç girmiyorum.çok hevesli gibi görünmeyin sizde bu fırsatı değerlendirin gerçekten evlenmek istediğiniz kişi bu adam mı?

Eski konularınıza baktım da siz bu adamın evlenmek istediğine yA da sizi istediğine emin misiniz? Ya başına silah dayayıp evlenmeniz lazım ya da ayrılmanız lazım. Adam ne sizin yaşadığınız yere gelmek istiyor ne bir an önce evlenelim diyor. Heyecan yok adamda. Yerinizde olsam evlenmem hiç onunla. Daha iyisi de bulunur. Bulunmasa bile bu adamdan iyidir

Ya ben bir şey soracağım.
Tamam kızın nişanlısının konueşma tarzı hoş değil buna sonuna kadar katılıyorum.
Ama herkes Paris 'te mi yaşıyor Allah aşkına
Kurtulun şu kırmızı kurdeleden felan. Evet bencede gereksiz ve saçma ama herkesin bir ailesi var. Herkesin benimsediği değerler var. O kadar kolay mı her şey. Bir de her şeye ben olsam kesin ayrılırım diyenler. Gerçekten ayrılabilirler mi acaba hemen ? İnsanların hayalleri var, beklentileri var vs. konuyla alakasız belki ama biraz daha mı gerçekçi yorumlar yapılsa ?

Dul gibi evlenmek nedir ya sirf bu saçma salak söz yüzünden arkadaşım bana ne laflar
Saydı:) maddi durumu iyi olmamasina rağmen düğün de abartıya kaçmak isteyince tamamen iyi niyetimle nikah da çok güzel bence öylede yapabilirsin dedim diye bana demediği kalmadı ben dul kadınmıyım bilmem ne çok kırıldim gergin diyede ağzimi açmadım sonra bu düğün yaptı hiçkimse gitmemiş düğüne aradi beni ağladi baya. üzüldüm desem yalan olur birdahada kimseye dul kadın diye terbiyesizlik yapmaz belki

Back