nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

Yaşlarınız çok genç heenüz ama ev üstüne ev kurulmaz.. Aileni ikna et ve kiraya çık. evliliğin ilk başlarında aynı evi paylaşmak olmaz diye düşünüyorum sonuçta yeni evli olacaksınız ve rahat etmek istersiniz.

14 yasindan beri birliktesin yani. bence pek fikre ihtiyacin yok bunca sene iyi idare etmissin bu yasta, aynen devam :)

Kredi konusunu nasıl bilmiyosun be canım? Bankadan faiziyle birlikte taksitle ödemek üzere alınmış para :)
20 yaşındasın, kredi çektirmeyi hiç aklına getirmemişsin. Bence sen kaynananla yaşa. Bi an önce evlenin canım, mutluluklar

evinizi alın öyle evlenin.
şimdi k.validenler diyorlar ya birkaç ay bizle yaşayın sonra kendi evinizi alarsınız ve geçersiniz ama inanma sakın.
sen o eve gittin mi bir daha başka evi rüyalarında görürsün canım.benden söylemesi.
bu da erkek ailelerinin son zamanlar yaptığı birşey.moda oldu kısaca. böyle şeyleri son zamanlarda sık duyuyorum ve sonda gelinler k.valide evinde yaşamaya mahkum oluyor.
önce nişanlınla konuş ve anneni dinle.

Bu yaşta niye evleniyorsunuz ikinizinde yaşları evlilik için küçük,ev meselesine gelince ev ev diye diretmeye gerek yok(annen için diyorum) eğer anneniz illada evlenmeniz için ev şart koşuyorsa sizin aileniz alabilir oturacağınız evi,erkek tarafıda düğünü yapar.

Hahahaha kızlar kusura bakmayın.
Bu kafa beni çok güldürüyor yaa!!

Yavrumm evlenmeden evvel hepsi öyle.
Ay sen benim kızımsınlar, oğluna atar yapmalar.

Nikahtan sonra gel konuşalım bacım.:KK19:
Konu sahibi 20 yasinda ve 6 yildir biriyle beraber:KK53:
Bu kadari bile bana fazla, bir de oyle kayinvalideyle uc ay yasayim sonra kendi evime geceyim kafasi ooooo beni cok asti:KK45:

Ev alınmasını bekleyin bence. Düğün bir yere kaçmıyor. Başka birileriyle yaşaması inanın ki rahat bir durum değil. Hele hele yeni evliyken.

Vay be insanlar ev alınmadan kızını evlendirmiyor ben erkek tarafı dügünü yapsın istedim diye kötü gelin oldum :KK51:

Bu arada biraz daha sabredin, bir kac ay da olsa kv kp ile aynı evde oturmayın

Konu sahibinin affına sığınarak soruyorum.
Düğünü yapmamayı mı teklif ettiler, inanın merakımdan :KK57:

Bizim bi tanidigin oglu nisanlandi kiz tarafi ev ev diye tutturdu.Sonuc ne mi oldu ne paracii insanlarmissiniz be diyip erkek tarafi nisani atti.20 yasinda ev plani yapiyorsunuz neden hayati bu kadar hizli yasiyorsunuz ..? 2 Ay sonra evleni verin ne olcak ki..?

Kredi konusunu nasıl bilmiyosun be canım? Bankadan faiziyle birlikte taksitle ödemek üzere alınmış para :)
20 yaşındasın, kredi çektirmeyi hiç aklına getirmemişsin. Bence sen kaynananla yaşa. Bi an önce evlenin canım, mutluluklar
kredi konusunu bilmiyorum derken onlar o konuda ne düşünüyor bilmiyorum dedim :) ya ben yanlış anlattım ya siz yanlış anladınız bilemedim :)

Konu sahibi 20 yasinda ve 6 yildir biriyle beraber:KK53:
Bu kadari bile bana fazla, bir de oyle kayinvalideyle uc ay yasayim sonra kendi evime geceyim kafasi ooooo beni cok asti:KK45:
oooo benide çok aştı o yüzden soruyorum zaten Hoppa:KK70:

merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.:110: ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF :110:Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen. :KK24:
Niye kiraya cıkmıyorsunuz?

İlla ev alıp mı evlenmeniz lazım?

başka bir açıdan bakmak istiyorum:

o 21 yaşındaki nişanlı askerliğini yapmış mı? hayır yani yapmadıysa o yaşta üniversite mezunu olması mümkün olmadığından uzun dönem yapacak.

1-2 aya eve çıkarsınız derler, sonra oğlan bi askere gitsin gelsin öyle çıkın derler. kendini kayınvalideyle başbaşa buluverirsin.

ha bi de mutfağa giremezsin. kayınvalidesiyle yaşayan bi kadın söylemişti. kocamın önüne daha bi tas çorba koyamadım demişti. pişirdiği yemeği yiyemiyorum ama beni mutfağa sokmuyor diyen de duydum. belki bi de çocuk yaparsın, kadınlığını yaşayamadığın gibi anneliğini de yaşayamazsın.

burda biz 26 yaşında yeni sözlenmişiz. boşuna değil.

başka bir açıdan bakmak istiyorum:

o 21 yaşındaki nişanlı askerliğini yapmış mı? hayır yani yapmadıysa o yaşta üniversite mezunu olması mümkün olmadığından uzun dönem yapacak.

1-2 aya eve çıkarsınız derler, sonra oğlan bi askere gitsin gelsin öyle çıkın derler. kendini kayınvalideyle başbaşa buluverirsin.

ha bi de mutfağa giremezsin. kayınvalidesiyle yaşayan bi kadın söylemişti. kocamın önüne daha bi tas çorba koyamadım demişti. pişirdiği yemeği yiyemiyorum ama beni mutfağa sokmuyor diyen de duydum. belki bi de çocuk yaparsın, kadınlığını yaşayamadığın gibi anneliğini de yaşayamazsın.

burda biz 26 yaşında yeni sözlenmişiz. boşuna değil.
ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Kaynanam sağolsun temiz titiz baya ama kafa karışık benım hala :)

Evliliginin en guzel ve bir daha geri gelmeyecek zamanlarini mahvedersin.sakın oyle bir hata yapma.
21 yasinda bir erkekle evlilik de buyuk risk yani.aceleniz ne ki?

ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Kaynanam sağolsun temiz titiz baya ama kafa karışık benım hala :)

bacım sen kafayı mı yedin? kendi geliri olmayan adamla ciddi ciddi nişanlandın bi de evlenecek misin?
biz adamı ev alamıyor sanmıştık adam meğer kendi donunu bile alamıyormuş.

çok özür diliyorum, pedinizi prezervatifinizi doğum kontrol hapınızı bile kayınpederin alacak ve senin yüzün kızarmayacak?

kafalar pırıl pırıl ya.

Back