- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
-
- Konu Sahibi caresizkiz
tek taş ve sıralı pırlanta demişsin.toplamda ne kadar bunlar.çünkü 1000 tl ye de pırlanta var.10000 tl ye de.alt tarafı iki yüzük diyorsunuz ama onlar için öyle değildir.
yemek konusuna ayrıca şaşırdım.10 saat aç mı kalınır yani,ben acıktım,kendime sandviç alıcam,istermisin de diyebilirsiniz.
ayrıca,geri döner mi ya da pişman olur mu diye düşünmeyin,önünüze bakın...
Vayyyy.. hala devamm şu sitede seninn gibisine ilk kez rastladımm. neler söylerdimde banlanıcam bee kardeşimm..munee vallahi imdatt yaaa bu nasıl bir konu şiştim vallahi şiştimm.. bu kadar acındırmak olurmu yaaa bu kadar ezik hissettirmekk.. ben bir kadınım ve böyle hemcinsimi görmek istemiyorumm..yaa arkadaşlar açılan bir konu şikayet edilmiyomuu..Canım benimben hayallerimin yıkılmasına gururumun kırılmasına inciniyorum.İnsanların hayallerinin yıkılmasını kadar kötü bişey yokmuş meğer
arkadaş sana bi dünya yorum yazmış sen sadece((((((((((((88
Vayyyy.. hala devamm şu sitede seninn gibisine ilk kez rastladımm. neler söylerdimde banlanıcam bee kardeşimm..munee vallahi imdatt yaaa bu nasıl bir konu şiştim vallahi şiştimm.. bu kadar acındırmak olurmu yaaa bu kadar ezik hissettirmekk.. ben bir kadınım ve böyle hemcinsimi görmek istemiyorumm..yaa arkadaşlar açılan bir konu şikayet edilmiyomuu..
yok hayır bide başka buna benzer konularada giriyor ve soruyor..aynen şuuuAynen katiliyorum, benim de icim sisti . Bu nedir ya adam olmayan bir herif icin bu kadar uzulmek? Haydi seversin asik olursun bir noktaya kadar anlarim ama gorucu usulu tanisilmis, ask olmayan , evlenmek icin evlenilen bir herifin arkasindan uzulmek nedir ? Baska adam mi yok Alla Alla.
yok hayır bide başka buna benzer konularada giriyor ve soruyor..aynen şuuudöncekmi sizce kızlarr....)))bu ne yaaa.
arkadaşlar evde kaldım bu kelime nedir yaa. yok böyle bir kelimee.kendinize değer verin evet evlilik müessesi gitgide zorlaşıyor..ama inanın insanın kendi elinde önce dua sonraa girişken olacaksınız netten bulunanları kastedmiyorum çalışıyorsanız iş arkadaşlarınız olsun şen şakrak tavırlar sergileyin bide spora gidin orada arkadaş çevresi edinin inanın sizler aktif olursanız o evlilik kapınızı çalar benim kuzenimin daha geçen cumartesi düğünü oldu 34 yaşında idi çalışan ekmeğini kazanan arkadaş çevresi olan biri idi evde kaldım derdi olmadı hiçç ve evlendiği insanı sinemada buldu arkadaş oldular sonra ilerlettiler ilişkilerini ve evlilik.. biraz cesur olun ve dikkat edinn. o kadar ..Donse ne olacak ki herif adam degil ki, tovbe tovbe......konu sahibesi donse kabul edecek yani ? Ben de evde kaldim ama asla bu kadar caresiz olmadim, bir silkinin konu sahibesi.
arkadaşlar evde kaldım bu kelime nedir yaa. yok böyle bir kelimee.kendinize değer verin evet evlilik müessesi gitgide zorlaşıyor..ama inanın insanın kendi elinde önce dua sonraa girişken olacaksınız netten bulunanları kastedmiyorum çalışıyorsanız iş arkadaşlarınız olsun şen şakrak tavırlar sergileyin bide spora gidin orada arkadaş çevresi edinin inanın sizler aktif olursanız o evlilik kapınızı çalar benim kuzenimin daha geçen cumartesi düğünü oldu 34 yaşında idi çalışan ekmeğini kazanan arkadaş çevresi olan biri idi evde kaldım derdi olmadı hiçç ve evlendiği insanı sinemada buldu arkadaş oldular sonra ilerlettiler ilişkilerini ve evlilik.. biraz cesur olun ve dikkat edinn. o kadar ..
Ama yaptığın çok ayıpVayyyy.. hala devamm şu sitede seninn gibisine ilk kez rastladımm. neler söylerdimde banlanıcam bee kardeşimm..munee vallahi imdatt yaaa bu nasıl bir konu şiştim vallahi şiştimm.. bu kadar acındırmak olurmu yaaa bu kadar ezik hissettirmekk.. ben bir kadınım ve böyle hemcinsimi görmek istemiyorumm..yaa arkadaşlar açılan bir konu şikayet edilmiyomuu..
Aynen katiliyorum, benim de icim sisti . Bu nedir ya adam olmayan bir herif icin bu kadar uzulmek? Haydi seversin asik olursun bir noktaya kadar anlarim ama gorucu usulu tanisilmis, ask olmayan , evlenmek icin evlenilen bir herifin arkasindan uzulmek nedir ? Baska adam mi yok Alla Alla.
Ama yaptığın çok ayıpneticede zaten insanın derdi sıkıntısı olmasa niye yazsın. Okumazsın olur biter ...
nasıl okumayayım canımm.. haaa.. söyle.. başka konulara bakarken çatdana gene sen ... kafayı sallıyosunAma yaptığın çok ayıpneticede zaten insanın derdi sıkıntısı olmasa niye yazsın. Okumazsın olur biter ...
Artik gerçekten dalga geçtiğini düşünüyorum.
Artik gerçekten dalga geçtiğini düşünüyorum.