- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
-
- Konu Sahibi caresizkiz
Sana şunu söyleyim arkadaşım nisanlim benim hayatımı mahvetti açtığım konuya bakabilirsin bence haline sukret beterin beteri var yani benim yerimde olsan napacaktin elbette üzülüyorsun sen bes ayını vermisin ben dört yilimi verdim oku açtığım konuyu haline sukret canim bende senin gibi cok gereksiz şeylere ağladım sustum bu olay başıma geldi simdi daha cok agliyorum ama Rabbime sığınıyorum gececek elbette inşaallah bir gün cok mutlu oluruz üzülmeCanım ... Guclu gorunuyorum ama icten oyle degilim .... Dediklerinizi uyguluyorum ... Sonra dalip gidiyorum yine ...
Çok teşekkür ederim paylaşımlar için. Keşke pişman olsa. En azında söylemediklerimi söyleme fırsatım olsa ... Olurmu sizce kızlar..
yazmadan edemeyeceğim.hem evde kalmış kız psikolojisindesiniz hem de görücü usulu ile evlenmeye kalktığını kişiden şu olacak bu olacak diye diretmişsiniz.ortada aşk yok sadece şartların bir araya getirdiği insanlarsınız ama vazgeçilmez gibi davranmışsınız.açıklamanız da durumları iyi bir evin bir oğlu.adamın karakterini yazmıyorum bile.sizde ben pek akıl göremedim.
aynı şeyleri yazacaktım ama sen yazmışsın abla..
konu sahibi allah aşkına dışarıya çıktığınızda bir simit bile istemeyip sıralı pırlanta, bohça istemek nedir yahu? bir evin bir oğlu olması sizin bunları talep edebileceğiniz anlamını taşımaz ki.. yapılan nişan, istekleriniz çok ama çok büyük bir ihtimalle gözünü korkuttu karşı tarafın.. bir çok şey evlendikten sonra da yapılabilecekken heves uğruna harcanıyor sizin yaptığınız gibi.. tek taşınızı, pırlantanızı evlendikten sonra da alabilirdiniz ne acelesi vardı? karşı taraftan ziyade siz garip geldiniz bana..
Çok teşekkür ederim paylaşımlar için. Keşke pişman olsa. En azında söylemediklerimi söyleme fırsatım olsa ... Olurmu sizce kızlar..
Adam neden pisman olsun ki, sevmiyor . Siz neden pisman olmasini istiyorsunuz, siz de sevmiyorsunuz. Ee, 10 kere yazdim sevmediginiz adam icin neden bu kadar perisansiniz?