- 31 Mart 2015
- 381
- 70
-
- Konu Sahibi caresizkiz
Biliyormusunuz ben cimri insan oluşunu da geçtim. Ayrılış şekli beni çoooook incittiBen 2,5 yıllık ilişkimi düğüne iki ay varken bitirdim. Burada 8,9 yıllık ask evliliklerinin, ilişkilerin bittiğini de okuduk. Biraz sabırlı olun dua edin. Gururunuz, kalbiniz kırılmış,o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Cimri insanla zaten çok zor olur evlilik.
Canımsın ...Terk edilmişlik seni üzen. Eğer aynı şeyi sen yapsaydın ona, bir daha geri dönmezdin, çünkü kafanda onu bitirmiştin. O da dönmeyecek merak etme. Sen, bitiren o olduğu için gururuna yediremiyorsun. İstenilmemeyi hazmedemiyorsun. Yoksa onu sevdiğinden falan değil. Pişmanlık duyarsa böylece sen de egonu tatmin etmiş olacaksın, o yüzden pişman olmasını istiyorsun. Hatta pişman olsun ama ben ona dönmeyim, benim yaşadıklarımı ona yaşatayım istiyorsun. Pişman olmaz, bekleme. Bekleyerek de ömrünü tüketme.
Yaşadığın duyguyu iyi bilirim. Ama önce egonu kırman gerekir. Herkesin başına gelebilecek bir şey bu. Senden bir şey eksilmedi, sen yine aynı sensin. Üzülerek heba etme, yazık gözyaşlarına. Değmeyecek biri için dökme onları, çünkü kıymetlidir gözyaşları. Üç kuruşun hesabını yapan abuk sabuk insanlar için...
İki göbek at, kurtuldum de.
Başlangıçlar hep güzel olur zaten. hiç bir bitiş güzel olmaz ki. Ben 12 yıl çamaşırını yıkadığım, üstüne titrediğim adamın evliliği nasıl bitirdiğini anlatsam sen haline şükredersin. Oğlunu bile düşünmeden gitti. Siz de en azından bittiğini belirten bir konuşma yapmış, yani en azından adam yerine konulmuşsun. Bizde, o kadar yıldan sonra, konuşma tenezzülünde bile bulunulmadan gitti, sanki hiç yaşanmamış gibi. Boş yere üzüyorsun kendini... inan bana.Biliyormusunuz ben cimri insan oluşunu da geçtim. Ayrılış şekli beni çoooook incittiO yüzden pişman olsun istiyorum ...
Canımm... Allah yardımcın olsun... Terkedilme duygusu çok kötü ....Başlangıçlar hep güzel olur zaten. hiç bir bitiş güzel olmaz ki. Ben 12 yıl çamaşırını yıkadığım, üstüne titrediğim adamın evliliği nasıl bitirdiğini anlatsam sen haline şükredersin. Oğlunu bile düşünmeden gitti. Siz de en azından bittiğini belirten bir konuşma yapmış, yani en azından adam yerine konulmuşsun. Bizde, o kadar yıldan sonra, konuşma tenezzülünde bile bulunulmadan gitti, sanki hiç yaşanmamış gibi. Boş yere üzüyorsun kendini... inan bana.
O hemen pişman olmaz, geç gelen pismanlikta da siz hic birşey hissettmezsiniz. Bende boyle olmuştu en azından. Size verebileceğim tek tavsiye önce su çaresizlik hissinden bi kurtulunca. İlk defa sizin başınıza gelmiyor. Zamanla hepsi gecicek.Biliyormusunuz ben cimri insan oluşunu da geçtim. Ayrılış şekli beni çoooook incittiO yüzden pişman olsun istiyorum ...
HaklısınızO hemen pişman olmaz, geç gelen pismanlikta da siz hic birşey hissettmezsiniz. Bende boyle olmuştu en azından. Size verebileceğim tek tavsiye önce su çaresizlik hissinden bi kurtulunca. İlk defa sizin başınıza gelmiyor. Zamanla hepsi gecicek.
Ben şu an çok mutluyum merak etme. Senin üzülmene üzülüyorum, o yüzden değmez diyorum. O an ben de senin gibi üzülmüştüm, şimdi iyi ki gitmiş diyorum. Yeni bir hayata başladık biz ve oğlumla inanılmaz huzurluyuz ( bu sefer o pişman bu arada).Canımm... Allah yardımcın olsun... Terkedilme duygusu çok kötü ....
duygusal bi bağ oldu evetbu konuyu kendi içinde çöz ve kapat bi an önce, sabah beri her yerde bu nişanlı konusu, görücü usulü bi görüşme deli divane aşık olmadın ya, eğer olduysan ara bari barışın nikahla evlen
Gerçekten o günler gelecekmiBen şu an çok mutluyum merak etme. Senin üzülmene üzülüyorum, o yüzden değmez diyorum. O an ben de senin gibi üzülmüştüm, şimdi iyi ki gitmiş diyorum. Yeni bir hayata başladık biz ve oğlumla inanılmaz huzurluyuz ( bu sefer o pişman bu arada).
Sen de öyle olacaksın. İyi ki olmamış diyeceğin günler de gelecek. Heba etme kendini.
2 ay sonra tekrar iletişim kurmaya çalıştı ama asla konuşmadık. Biz nişanlanana kadar muhteşem bir çiftlik. Sonra maddi sorunlardan dolayı çok yiprandik ve bitti.HaklısınızSDiz de nasıl olmuştu, pişman olmuşmuydu geri mi geldi ..
2 ay sonra tekrar iletişim kurmaya çalıştı ama asla konuşmadık. Biz nişanlanana kadar muhteşem bir çiftlik. Sonra maddi sorunlardan dolayı çok yiprandik ve bitti.
iNŞALAH CNIM BENİMcanım çok üzüldüm ya ama bence şükret bir ömür geçmez ne o aileyle ne o ana kuzusuyla ,üzülme her şerde bi hayır vardır .
sen aramasan adam seni aramıcakmış bile, sen mesaj atınca konuşalım demiş ve yüzüksüz gelmiş sence döner mi dönse tat verir mi, kaldı ki onlar yeni kız bakmaya gitmiştir bile
((((((((((((((((((((((İÇİM ÇOK ACIYOR ....
33 yaşında güçlü bir kadın gibi davranmanı bekliyorum arkadaşım