NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Arkadaşlar ben neden duygularımı paylaşıyor olduğum için tepki alıyorum. Zaten dertsiz sıkıntısız olsam buray yazmazdım. Beni sözleriniz çok üzdü. Ben travmatik bir durum geçiriyourm. Bunu niye acındırmak yada eziklik hissettiğim için sölemiş olayım. Burası zaten dert paylaşma yeri geldiğinde fikir beyan etme platformu. İçimizi dökemediğimiz yüreğimizdekileri aktarma platformu. Belki defalarca ağlama ve dertleşme platformu. Çok üzdünüz beni.....

Yorum yazmak istemeyen yazmaz. okumak istemeyen okumaz olur biter. Ama burda serzenişlerime kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ...

Bence canını hiç sıkmamalısın .. O senin kaderin olsaydı inan binbir zorluğa karşı yine olurdu zaten .. Allah ' ın vardır bi bildiği .. Bence sen ' Çok büyük bi sevap işlemişim ki , ileride yaşayacağım sıkıntılı günlerden Allah'ım beni korudu ' diye dusunmelisin . Moralini bozma , hayırlısı ile herşey olur zaten önemli olan doğru zamanda doğru kişi ile olması

Bence canını hiç sıkmamalısın .. O senin kaderin olsaydı inan binbir zorluğa karşı yine olurdu zaten .. Allah ' ın vardır bi bildiği .. Bence sen ' Çok büyük bi sevap işlemişim ki , ileride yaşayacağım sıkıntılı günlerden Allah'ım beni korudu ' diye dusunmelisin . Moralini bozma , hayırlısı ile herşey olur zaten önemli olan doğru zamanda doğru kişi ile olması

Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibidir. Bazen biz insanoğlu zahiri olaylara bakarak hayır görürüz ve öyle zannederiz ki olmadığı zaman bu neden olmadığı için sorgularız ve bendeki gibi sıkıtılar çekeriz. Rabbim inşallah bana gösterir. İnsanlar düğün ne zaman diye sorup ta verdiğim yanıtta çok zrolanıyorum :KK43:

arkadaşım, evet burası bir derdim var bölümü, dertliler platformu, evet hepimiz paylaşıyoruz, hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz vs vs
ama sen bütün yorumlara, bütün fikirlere, bütün telkinlere kapalısın..
insanlar onlarca satır yazıyor sana, emek harcıyor, yardımcı olmaya çalışıyor..
senin 37 sayfada verdiğin tek cevap '':KK43:'' yada '' ((((((((( ''
burda ne dertler paylaşıldı, ne konular okundu yorumlandı, aklın şaşar..
ama çoğu konu nasıl bağlandı biliyo musun ? ''teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınızı ciddiye alıcam arkadaşlar, haklısınız arkadaşlar, dikkat edicem kızlar'' vs vs vs
insanların yorumları boşa gitmedi yani..
sana ne yazılırsa yazılsın, sen hepsine kapalısın..
millet klavye parçalamış 37 sayfa,
haaaalen ilk verdiğin cevaptasın --> :KK43:

demem o ki bir arpa boyu yol almadın, böyle giderse alamazsın...

Yorum yazmak istemeyen yazmaz. okumak istemeyen okumaz olur biter. Ama burda serzenişlerime kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ...
35 sayfadir destek olunuyor insanlar yardmci olmaya calisiyor ama siz rüyada gibi sayikliyorsunuz "döner mi döner mi" Size deniyor ki böyle adam dönmesin birak siz hala "döner mi döner mi"...

Gidin özür dileyin ve evlenin bu adamla... 40 yasina gelmiş ama birey olamamis bir adami sizden başka kimse sevemez ve katlanamaz zaten.

Hic kacirmayin bu adami gururu bosver hemen barış. Ne diyelim yani artik.

35 sayfadir destek olunuyor insanlar yardmci olmaya calisiyor ama siz rüyada gibi sayikliyorsuniz "döner mi döner mi Size deniyor ki böyle adam dönmesin birak siz hala "döner mi döner mi"...

Gidin özür dileyin ve evlenin bu adamla... 40 yasina gelmiş ama birey olamamis bir adami sizden başka kimse sevemez ve katlanamaz zaten.

Hic kacirmayin bu adami gururu bosver hemen barış. Ne diyelim yani artik.
Çok tatlısınız ....

dua etmelisin iyi ki bitti diye, niye sayfalarca aynı işareti yapıp duruyorsun ki? eğer konun gerçekse ki öyle duruyor, şu anda sen sevinecek bir noktadasın.sayfalarca teselliye cevabın aynı. önemli olan huyu suyu güzel, kıymet bilrn bir aileyle karşılaşırsın inşallah. senin beklentin, duaların bu yönde olmalı. şükret ki şimdi bozulmuş, yoksa evlenseydiniz, çocuk diretseydi daha büyük sıkıntılar içinde olurdun.cimrilik çok kötü bir huy. durumu o kadar iyi olmayıp gönül hatır bilen insanlar daha az imkanlarla bile seni çok mutlu etmeyi başarabilir.inşallah böyle bir eşin olur

sayfalarca aynı işaret çok sinir bozucu bu arada. üzüldüğünü belli etmeye çalışıyorsun ama yapma artık bence bunu. bu işareti de, eski nişanlını da at kafandan. aç müzik oyna kurtuldum diye, ya da çık dışarı eğlen biraz. 40 yaşında hala annesinin etekleri altında yaşayan adamdan bir şey çıkmazdı zaten

Bakin hanimefendi , insanlar iyiliginiz icin yaziyor, kendinize gelin, silkelenin diye yaziyor.

10 kere yazdik, zaten askindan da olmuyorsunuz, ne var yikilacak? Gorucu usulu evlenmek istiyorsaniz tonla adam var , hem de karakteri cok daha duzgun olan. Yasiniz genc, mutlaka baskalariyla tanisirsiniz. Oturup sacma sapan bir herife uzulerek vakit harcamayin.

Ben yikilma , dagitma sebebinizi de cozemedim zaten.
1. Sevmiyorsunuz zaten.
2. Sevilecek bir yani yok, adam degil.
3. Evlenseniz de mutlu olamazsiniz.
4. Ne donmesi , adam donse cimrilige, pintilige, zirvaliga devam edecek iyi ki donmuyor.

Eeeeeeeeee, neye uzuluyorsunuz daha? Baska adam yokmus gibi neden ille de buna ille de evlenicem diye yapismak nieytindesiniz? Allah'tan adam gitti, yoksa evlenecektiniz. Siz onunuzu goremesiniz bile Allah bir sekilde koruyor sizi iste.

sayfalarca aynı işaret çok sinir bozucu bu arada. üzüldüğünü belli etmeye çalışıyorsun ama yapma artık bence bunu. bu işareti de, eski nişanlını da at kafandan. aç müzik oyna kurtuldum diye, ya da çık dışarı eğlen biraz. 40 yaşında hala annesinin etekleri altında yaşayan adamdan bir şey çıkmazdı zaten
Haklısınız. İyi olmak için kendime telkinlerde bulunuyorum ama sonra eski halime dönüyorum ... Elimde olmuyo

Bakin hanimefendi , insanlar iyiliginiz icin yaziyor, kendinize gelin, silkelenin diye yaziyor.

10 kere yazdik, zaten askindan da olmuyorsunuz, ne var yikilacak? Gorucu usulu evlenmek istiyorsaniz tonla adam var , hem de karakteri cok daha duzgun olan. Yasiniz genc, mutlaka baskalariyla tanisirsiniz. Oturup sacma sapan bir herife uzulerek vakit harcamayin.

Ben yikilma , dagitma sebebinizi de cozemedim zaten.
1. Sevmiyorsunuz zaten.
2. Sevilecek bir yani yok, adam degil.
3. Evlenseniz de mutlu olamazsiniz.
4. Ne donmesi , adam donse cimrilige, pintilige, zirvaliga devam edecek iyi ki donmuyor.

Eeeeeeeeee, neye uzuluyorsunuz daha? Baska adam yokmus gibi neden ille de buna ille de evlenicem diye yapismak nieytindesiniz? Allah'tan adam gitti, yoksa evlenecektiniz. Siz onunuzu goremesiniz bile Allah bir sekilde koruyor sizi iste.
Yikilacak su 33 yasina geldim bu olmazsa evde kalabilirim.
Konu sahibinin taktigi bu.
o sebeple biz adami ne kadar kotulesek de sakinlestirmeye calissak da ise yaramayacak.
Ikinci bir erkekle ciddi bir iliskiye baslamadigi surece 5 yil da gecse bu konu icin hayiflanacak.

Arkadaşlar ben neden duygularımı paylaşıyor olduğum için tepki alıyorum. Zaten dertsiz sıkıntısız olsam buray yazmazdım. Beni sözleriniz çok üzdü. Ben travmatik bir durum geçiriyourm. Bunu niye acındırmak yada eziklik hissettiğim için sölemiş olayım. Burası zaten dert paylaşma yeri geldiğinde fikir beyan etme platformu. İçimizi dökemediğimiz yüreğimizdekileri aktarma platformu. Belki defalarca ağlama ve dertleşme platformu. Çok üzdünüz beni.....

Bu mu tramvatik?
Yapmayın lütfen insan tabiki üzülür ama bir gr ferahlamazmı bir gr umutlu olmazmı yahu?
Ne şartlarda insanlar nelerin mücadelesini veriyorda sizin gibi yapmıyor.
Siz böyle olmak istediğiniz için diretiyorsunuz, bu konuyada son msjım çünkü görüyorumki ne desem boş

o sebeple biz adami ne kadar kotulesek de sakinlestirmeye calissak da ise yaramayacak.
Ikinci bir erkekle ciddi bir iliskiye baslamadigi surece 5 yil da gecse bu konu icin hayiflanacak.

Yani tam dediginiz gibi ama 33 geckin, gec bir yas degil ki insanlar artik 30lu yaslarda evleniyor.

Ille de evlenicem diyip evlenmek icin evelenecekse konu sahibesi, bunu yapabilecegi tonla adam var, bu mutsuzluga gerek yok ki.

bu kadar melankolik olmayın yaşınızı başınızı almış bi insansınız olgun olmanız lazım. Sizi mutlu etmiyorsa yol verin gitsin, ahım çıksın istiyorum ne demek.. Çok ilginç geldi bana

sürekli mesajlarınızda arabam arabam die bahsetmişsiniz nasıl olsa böyle gelir die düşünmesi saçma değil mi?

bir an önce bir psikologdan yardım alın lütfen
13. sayfaya kadar okudum
gerekli şeyleri arkadaşlar yazmış zaten. Siz yazılanları sakin kafayla okuyup biraz kendinize geleceğinize hala onurum kırıldı, gururum kırıldı, ah ettim deyip başka birşey demiyorsunuz
Yapmayın Allah aşkına 33 yaşında, aklı başında, çalışan bir bayansınız
eğer bu düşüncelerden kurtulmazsanız ben daha kötü olacağınızı düşünüyorum
silkelenin, kendinize gelin ve lütfen bir psikologdan bir an önce yardım alın
bu arada annenize acil şifalar diliyorum....
benim annemde kanser hastası
eğer siz annenizin karşısında da böyle ağlanıp sızlarsanız tabiki annenizi üzersiniz
ama iyiki olmamış, kurtulmuşum o sünepe adamdan vs. derseniz ve güçlü durursanız annenizi üzmezsiniz....

Çok isabetli bir yorum yaptınız. Bu yüzden, dua et ve bekle, karşına mutlaka daha iyi biri çıkacaktır. Çıktığı zaman 'iyi ki olmamış' diyeceksin diyoruz ama nafile. Konu sahibi, eski nişanlısına kaçan son tren gözüyle bakıyor.

X