NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Amin canım duygularım karmakarışık mutsuz ve üzgün bir kızım .... lütfen dua edin ... nefes alamıorum ....

Amin canım duygularım karmakarışık mutsuz ve üzgün bir kızım .... lütfen dua edin ... nefes alamıorum ....
üzülmen normal.
ama inan daha kötü olacaktı evlenseydin.
nişanlıyken ufak tefek gördüğümüz problemler bile evlenince kocaman sorunlara donusuyor.
hele bu sevgisizlikle bu adam seni çok mutsuz ederdi.
biraz kendini toparla. Allah gönlüne göre verir inşallah.

Çaresiz kız, başlarda 'dönsün pişman olduğunu bileyim ama affetmeyeceğim' diyordun. Şimdi de 'döner mi' diye sormaktan bir hal oldun. Niye dönsün ki? Seni sevmemiş, sana değer vermemiş, en ufak pürüzde ailesini dinleyip seni yarı yolda bırakmış, dönmesi için bir sebep var mı sence? Sana acıdığı için dönmesini mi istiyorsun, sen bu kadar zavallı mısın?

Diğer topikte 'arasam mı konuşsam mı' diye tereddüt içinde olduğunu görüyorum, sakın yapma. Yine hüsrana uğrayacaksın. Bırak o kadar da gururun kalsın!

Kapat artık şu kirli sayfayı, yeni bir sayfa aç. Şu nickini de değiştir!

Ayıp bee hiç mi gururun yok nerdeyse yoldan geçen biriyle nisanlanmissin sonra da ağlıyorsun bu kadar mı acizsin bu kadar mı degersizsin erkek delisi mi oldunuz biraz kendinize güvenin

Cok tatlisin ne guzel tesbitler yapmissin... Hakikaten noktasal atis (( annem icin sofa dileklerine amin diyorum ((( pisman olur mu sence

pişman olsun veya olmasın. bu saatten sonra geri dönmek istese onu affedecek misin? ailesinin umursamazlığını görmezden gelebilecek misin? nasıl başlarsa öyle gidermiş, bu noktadan sonra en hayırlısı birbirinizden uzak durmanız. bence kendi hayatına bir yön vermeye bak, böyle bir adam hayatından çıktığı için çok şanslısın.

Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma (((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? ( ne olur fikir ver((

Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma (((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? ( ne olur fikir ver((
Canım çok saol Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma (((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? ( ne olur fikir ver((

((((((((((((88

Freedom diyerek yaka paça o mekanı terketmen hatta giderken zıplayarak topuklarını birbirine vurmm gerekirdi. Ne yapacaksın öyle tipleri. Yalnız kal daha iyi ya. Dertsiz başına bela mı arıyorsun.

Cook doğru söylemiş arkadaş fazla düşünüp psikolojini bozars in sonunda ağla maktsnsa başında bitir.hic üzülme arkadaş im

Kendini ve aileni düşünmeden bu kadar üzüldüğün adam, yeni ufuklara yelken açsın, sen hala buralarda sızlanıp başını salla. Giden gitti, iyi ki de gitti. Üzülme artık
‘Allah'ın sevgili kuluymuşum’ de geç.

‘Bu son trendi, bu da kaçtı gitti’ diye düşünürsen, büsbütün mahvolacaksın, yapma. Bütün umudun, son çaren, sana akşama kadar bir yemek ısmarlamayıp, evine aç getiren o cimri adam mıydı? Onunla mı mutlu olacaktın?! Yahu ben böyle bir adamla nişanlı olsaydım, iki gün sonra ben atardım nişanı. Böyle biriyle nasıl evlenir insan, nasıl ateşe atar kendini. Nasıl sevebildin böyle bir adamı!

Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır mutlaka. Sen şuan karanlıktasın (gerçi kendi kendini kara zindanlara atıyorsun ama) bundan sonra aydınlığa çıkacaksın inşallah. Bunu böyle düşün, pozitif ol.

evlenseydin eğer;
maaş kartın onda olacaktı
sana sadece ev için para verecekti
dışarıda yemek istesen olay çıkacaktı
birşey alsan bosanmak isteyecekti
.
.
.

geri dönmesin. Allah korumuş. anneni en çok ne üzer bi düşün bakalinlim;
aklına gelmediyse ben yazayım, abuk sabuk bir adam için üzülen kızına üzülür., sen Üzgünsun diye üzülür, sadece senin icin...

Kiminle evlendiğiniz farketmez de dugun dernek Gelin olma olaylarını yasamak hevesinize uzulmussunuz gibi hissettim konunuzdan.
Yapmayın arkadaşım evlilik hevesle olmaz.karsınızdakinede yazık.eski nişanlısı ve ailesine saygı duydum. Ne istediklerini biliyorlarmış dogru yanlış kimseyi kandırmamışlar.net

Annenizin hastalığına cok geçmiş olsun. Ama anemi üzdüler derken yanlışsınız anlamadım bu konuda sizi.

şık düğün falan yapmak istemişsiniz ama belki durumları yoktur,şimdi aranızdaki iletişimi tam bilemiyoruz,maddi anlamda ayrılık olayına bir şey diyemem, çünkü o konudaki iletişiminiz nasıldı bilemiyorum,nişanlınız sade olsun da isteyebilir her şeyi,bende öyleydim sade olsun derdindeydim bu konuda iletişiminiz tam nasıldı bilemediğim için kimseye hak verme gibi bir durum olamaz. ama 11 saat hasta birinin evinde oturmaları çok saçma, ve hiç bir şey söylemeden bitirmeleri çok ayıp bir şey bu konuda çok karaktersizlik göstermişler kesinlikle, o yüzden bence hayır olmuş sizin için bu durum, ya evlenseydiniz daha kötüydü.çünkü bir açıklama yapmadan giden ve bu insan 39 yaşında çokta düzgün biri gibi gelmedi, o yüzden şükredin

Eşimle 2 saat dışarı çıksak acıktın mı eve kadar dayanamazsan yiyelim buralarda diyo, ne ilginç adammış...

Allah razı olsun açıklamanız için. Benim nedense o kişiye gönlüm var ama çok değişti. Annesi beni beğendi sonra annesi bozdu. O da çok kaba davrandı ve kırıcı konuştu çok çirkince bitti...

Allah razı olsun açıklamanız için. Benim nedense o kişiye gönlüm var ama çok değişti. Annesi beni beğendi sonra annesi bozdu. O da çok kaba davrandı ve kırıcı konuştu çok çirkince bitti...

bu tarz insanlar için kendini sakın üzme,her şeyde bir hayır vardır unutma,bi kapı kapanır Allah diğer kapıyı açar, o yüzden hele ki böyle insanlar için üzme sakın kendini

bu tarz insanlar için kendini sakın üzme,her şeyde bir hayır vardır unutma,bi kapı kapanır Allah diğer kapıyı açar, o yüzden hele ki böyle insanlar için üzme sakın kendini
Canım benim ben hayallerimin yıkılmasına gururumun kırılmasına inciniyorum.İnsanların hayallerinin yıkılmasını kadar kötü bişey yokmuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…