- 27 Nisan 2012
- 15.160
- 17.777
-
- Konu Sahibi caresizkiz
artık bence de dalga geçiyorsun
Bence canını hiç sıkmamalısın .. O senin kaderin olsaydı inan binbir zorluğa karşı yine olurdu zaten .. Allah ' ın vardır bi bildiği .. Bence sen ' Çok büyük bi sevap işlemişim ki , ileride yaşayacağım sıkıntılı günlerden Allah'ım beni korudu ' diye dusunmelisin . Moralini bozma , hayırlısı ile herşey olur zaten önemli olan doğru zamanda doğru kişi ile olması
35 sayfadir destek olunuyor insanlar yardmci olmaya calisiyor ama siz rüyada gibi sayikliyorsunuz "döner mi döner mi" Size deniyor ki böyle adam dönmesin birak siz hala "döner mi döner mi"...Yorum yazmak istemeyen yazmaz. okumak istemeyen okumaz olur biter. Ama burda serzenişlerime kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ...
Çok tatlısınız ....35 sayfadir destek olunuyor insanlar yardmci olmaya calisiyor ama siz rüyada gibi sayikliyorsuniz "döner mi döner mi Size deniyor ki böyle adam dönmesin birak siz hala "döner mi döner mi"...
Gidin özür dileyin ve evlenin bu adamla... 40 yasina gelmiş ama birey olamamis bir adami sizden başka kimse sevemez ve katlanamaz zaten.
Hic kacirmayin bu adami gururu bosver hemen barış. Ne diyelim yani artik.
Haklısınız. İyi olmak için kendime telkinlerde bulunuyorum ama sonra eski halime dönüyorum ... Elimde olmuyosayfalarca aynı işaret çok sinir bozucu bu arada. üzüldüğünü belli etmeye çalışıyorsun ama yapma artık bence bunu. bu işareti de, eski nişanlını da at kafandan. aç müzik oyna kurtuldum diye, ya da çık dışarı eğlen biraz. 40 yaşında hala annesinin etekleri altında yaşayan adamdan bir şey çıkmazdı zaten
Haklısınız. İyi olmak için kendime telkinlerde bulunuyorum ama sonra eski halime dönüyorum ... Elimde olmuyo
Yikilacak su 33 yasina geldim bu olmazsa evde kalabilirim.Bakin hanimefendi , insanlar iyiliginiz icin yaziyor, kendinize gelin, silkelenin diye yaziyor.
10 kere yazdik, zaten askindan da olmuyorsunuz, ne var yikilacak? Gorucu usulu evlenmek istiyorsaniz tonla adam var , hem de karakteri cok daha duzgun olan. Yasiniz genc, mutlaka baskalariyla tanisirsiniz. Oturup sacma sapan bir herife uzulerek vakit harcamayin.
Ben yikilma , dagitma sebebinizi de cozemedim zaten.
1. Sevmiyorsunuz zaten.
2. Sevilecek bir yani yok, adam degil.
3. Evlenseniz de mutlu olamazsiniz.
4. Ne donmesi , adam donse cimrilige, pintilige, zirvaliga devam edecek iyi ki donmuyor.
Eeeeeeeeee, neye uzuluyorsunuz daha? Baska adam yokmus gibi neden ille de buna ille de evlenicem diye yapismak nieytindesiniz? Allah'tan adam gitti, yoksa evlenecektiniz. Siz onunuzu goremesiniz bile Allah bir sekilde koruyor sizi iste.
Arkadaşlar ben neden duygularımı paylaşıyor olduğum için tepki alıyorum. Zaten dertsiz sıkıntısız olsam buray yazmazdım. Beni sözleriniz çok üzdü. Ben travmatik bir durum geçiriyourm. Bunu niye acındırmak yada eziklik hissettiğim için sölemiş olayım. Burası zaten dert paylaşma yeri geldiğinde fikir beyan etme platformu. İçimizi dökemediğimiz yüreğimizdekileri aktarma platformu. Belki defalarca ağlama ve dertleşme platformu. Çok üzdünüz beni.....
Yikilacak su 33 yasina geldim bu olmazsa evde kalabilirim.
Konu sahibinin taktigi bu.
o sebeple biz adami ne kadar kotulesek de sakinlestirmeye calissak da ise yaramayacak.
Ikinci bir erkekle ciddi bir iliskiye baslamadigi surece 5 yil da gecse bu konu icin hayiflanacak.
Yikilacak su 33 yasina geldim bu olmazsa evde kalabilirim.
Konu sahibinin taktigi bu.
o sebeple biz adami ne kadar kotulesek de sakinlestirmeye calissak da ise yaramayacak.
Ikinci bir erkekle ciddi bir iliskiye baslamadigi surece 5 yil da gecse bu konu icin hayiflanacak.