NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

beni yanlış anlama, ama o adamı sevdigini düşünmüyorum.
sadece evlenmek için evlenecektin o adamla.
bir nevi yaşım geçiyor düşüncesi.
bazı yazdığın mesajlardan bunu anladım.
adam da muhtemelen bunu anladı, zaten aranızda sevgi olsa bu şekilde bitmezdi.
hem nişanlılık donemi tanımak içindir.
nasıl seni eve aç getirmesini hayra yorabilirsin?
devam etmek için devam etseydin inan evlendikten sonra daha mutsuz olacaktın.
Allah hayırlı kapılar açsın sana.
Amin canım :KK43: duygularım karmakarışık :KK43: mutsuz ve üzgün bir kızım .... :KK43: lütfen dua edin ... nefes alamıorum .... :KK43:

Amin canım :KK43: duygularım karmakarışık :KK43: mutsuz ve üzgün bir kızım .... :KK43: lütfen dua edin ... nefes alamıorum .... :KK43:
üzülmen normal.
ama inan daha kötü olacaktı evlenseydin.
nişanlıyken ufak tefek gördüğümüz problemler bile evlenince kocaman sorunlara donusuyor.
hele bu sevgisizlikle bu adam seni çok mutsuz ederdi.
biraz kendini toparla. Allah gönlüne göre verir inşallah.

Çaresiz kız, başlarda 'dönsün pişman olduğunu bileyim ama affetmeyeceğim' diyordun. Şimdi de 'döner mi' diye sormaktan bir hal oldun. Niye dönsün ki? Seni sevmemiş, sana değer vermemiş, en ufak pürüzde ailesini dinleyip seni yarı yolda bırakmış, dönmesi için bir sebep var mı sence? Sana acıdığı için dönmesini mi istiyorsun, sen bu kadar zavallı mısın?

Diğer topikte 'arasam mı konuşsam mı' diye tereddüt içinde olduğunu görüyorum, sakın yapma. Yine hüsrana uğrayacaksın. Bırak o kadar da gururun kalsın!

Kapat artık şu kirli sayfayı, yeni bir sayfa aç. Şu nickini de değiştir!

Ayıp bee hiç mi gururun yok nerdeyse yoldan geçen biriyle nisanlanmissin sonra da ağlıyorsun bu kadar mı acizsin bu kadar mı degersizsin erkek delisi mi oldunuz biraz kendinize güvenin

Cok tatlisin ne guzel tesbitler yapmissin... Hakikaten noktasal atis :KK43:(( annem icin sofa dileklerine amin diyorum :KK43:((( pisman olur mu sence :KK43:

pişman olsun veya olmasın. bu saatten sonra geri dönmek istese onu affedecek misin? ailesinin umursamazlığını görmezden gelebilecek misin? nasıl başlarsa öyle gidermiş, bu noktadan sonra en hayırlısı birbirinizden uzak durmanız. bence kendi hayatına bir yön vermeye bak, böyle bir adam hayatından çıktığı için çok şanslısın.

pişman olsun veya olmasın. bu saatten sonra geri dönmek istese onu affedecek misin? ailesinin umursamazlığını görmezden gelebilecek misin? nasıl başlarsa öyle gidermiş, bu noktadan sonra en hayırlısı birbirinizden uzak durmanız. bence kendi hayatına bir yön vermeye bak, böyle bir adam hayatından çıktığı için çok şanslısın.
Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma :KK43:(((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? :KK43:( ne olur fikir ver:KK43:((

Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma :KK43:(((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? :KK43:( ne olur fikir ver:KK43:((
üzülmen normal.
ama inan daha kötü olacaktı evlenseydin.
nişanlıyken ufak tefek gördüğümüz problemler bile evlenince kocaman sorunlara donusuyor.
hele bu sevgisizlikle bu adam seni çok mutsuz ederdi.
biraz kendini toparla. Allah gönlüne göre verir inşallah.
Canım çok saol :KK43: Canım keşke şanslı olduğumu görsen, nedense hatayı kendimde arar dururum, düğün konusunda çok direttim de beni bu sefer onu düşünmeyen biri olarak gördü de ayrıldı diye birçok düşünce gelyor aklıma :KK43:(((((((((((((((((((kısmetimse yine beni bulurmu? Ama bu saatten sonra da hayırlı olur mu? :KK43:( ne olur fikir ver:KK43:((

Çaresiz kız, başlarda 'dönsün pişman olduğunu bileyim ama affetmeyeceğim' diyordun. Şimdi de 'döner mi' diye sormaktan bir hal oldun. Niye dönsün ki? Seni sevmemiş, sana değer vermemiş, en ufak pürüzde ailesini dinleyip seni yarı yolda bırakmış, dönmesi için bir sebep var mı sence? Sana acıdığı için dönmesini mi istiyorsun, sen bu kadar zavallı mısın?

Diğer topikte 'arasam mı konuşsam mı' diye tereddüt içinde olduğunu görüyorum, sakın yapma. Yine hüsrana uğrayacaksın. Bırak o kadar da gururun kalsın!

Kapat artık şu kirli sayfayı, yeni bir sayfa aç. Şu nickini de değiştir!
:KK43:((((((((((((88

Freedom diyerek yaka paça o mekanı terketmen hatta giderken zıplayarak topuklarını birbirine vurmm gerekirdi. Ne yapacaksın öyle tipleri. Yalnız kal daha iyi ya. Dertsiz başına bela mı arıyorsun.

Cook doğru söylemiş arkadaş fazla düşünüp psikolojini bozars in sonunda ağla maktsnsa başında bitir.hic üzülme arkadaş im

Kendini ve aileni düşünmeden bu kadar üzüldüğün adam, yeni ufuklara yelken açsın, sen hala buralarda sızlanıp başını salla. Giden gitti, iyi ki de gitti. Üzülme artık
‘Allah'ın sevgili kuluymuşum’ de geç.

‘Bu son trendi, bu da kaçtı gitti’ diye düşünürsen, büsbütün mahvolacaksın, yapma. Bütün umudun, son çaren, sana akşama kadar bir yemek ısmarlamayıp, evine aç getiren o cimri adam mıydı? Onunla mı mutlu olacaktın?! Yahu ben böyle bir adamla nişanlı olsaydım, iki gün sonra ben atardım nişanı. Böyle biriyle nasıl evlenir insan, nasıl ateşe atar kendini. Nasıl sevebildin böyle bir adamı!

Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır mutlaka. Sen şuan karanlıktasın (gerçi kendi kendini kara zindanlara atıyorsun ama) bundan sonra aydınlığa çıkacaksın inşallah. Bunu böyle düşün, pozitif ol.

evlenseydin eğer;
maaş kartın onda olacaktı
sana sadece ev için para verecekti
dışarıda yemek istesen olay çıkacaktı
birşey alsan bosanmak isteyecekti
.
.
.

geri dönmesin. Allah korumuş. anneni en çok ne üzer bi düşün bakalinlim;
aklına gelmediyse ben yazayım, abuk sabuk bir adam için üzülen kızına üzülür., sen Üzgünsun diye üzülür, sadece senin icin...

Kiminle evlendiğiniz farketmez de dugun dernek Gelin olma olaylarını yasamak hevesinize uzulmussunuz gibi hissettim konunuzdan.
Yapmayın arkadaşım evlilik hevesle olmaz.karsınızdakinede yazık.eski nişanlısı ve ailesine saygı duydum. Ne istediklerini biliyorlarmış dogru yanlış kimseyi kandırmamışlar.net

Annenizin hastalığına cok geçmiş olsun. Ama anemi üzdüler derken yanlışsınız anlamadım bu konuda sizi.

Arkadaşlar merhaba;

Ben de sizler gibi acı çeken biriyim ve çok ciddi travmatik durumlar geçirdim. Görücü usulu ile bir bey ile tanıştım. O beyin annesi ve babası beni sevmiş beğenmiş ve oğulları ile yakıştırmıştı. Sonra biz birbirimizi gördük ve resmiyete dökme kararı aldık.Gel gelelimki herşey çok güzel iken benim görüştüğüm bu bey beni görüştüğümüzde aç getiriyordu evime.düşünün, sabah kahvaltı sonrası çıkıyoruz ve akşam 19:00'da eve dönüyoruz ve bana tek bir yemek bile ısmarlamıyor içecekle geçiştiriyordu. Ben de gururlu olduğum için söyleyemiyordum acıktığımı. Hadi bunu geçtim. Sonrasında yüzük aldık ve ben tek taş ile sıralı pırlanta istemiştim. Onları aldık (ne olduysa sanırım ondan sonra oldu.) sözlendik ve söz gününde beni görüp beğenen annesinin bakışlarını size anlatamam. Ben ve ailem durumu anlamış olmamıza rağmen hep iyiye yormaya çalıştık. Nişan olmadan bunlar bize geldi. 11 sat oturdular ve annem hasta, ciddi bir ameliyat geçirmiş olan annemin sağlk durumunu düşünmeden 11 saat oturdular ve annesi olacak kadın nişan ile ilgili neler istediğimzi sormadı hiç açmadı konuyu bile. Sonrasında nişan olacağı zaman bohça denilen gelenek için ses etmediler. Ben baktım bunların alacağı yok ben sözlüme dedim nişan çeyizi almayacakmıyız diye. annesine sormuş annesi bohçanın modasının geçtiğini söyleyince ben aldığım cevap karşısında şok oldum ve gelin adayı olarak kırıldım. Sonra nişan günümüzde biz en güzel daveti vermek üzere istanbulun en nezih semtinde çok nezih bir mekanda şık bir nişan yemeği verdik. orada nişanlancağım ailesininden annesi ve babasının bize ne kadar negatif baktıklarını size anlatamam. Meğer beni üzerimdeki kıyafetimle almayı planlamışlar. Beni görmeğe geldiklerinde üzerimde sıradan bir kıyafet vardı. Çünkü görücüye geldiklerini bilmiyordum. Benim o durumumdan çıkarım yaparak nasıl olsa bu kız böyle gelir yaşı da geçmiş oğlumu her türlü kabul eder diye düşünmüş olmalı ki bana ne sözde ne nişanda hiçbişey takmadılar. Sadece sözlenmeden önce aldığımız tek taş pırlanta ve sıralıyı nişanlım taktı. Zaten dediğim gibi olanlar bu aldıkları 2 parçacık yüzükten oldu. Kayınvalidemin gözü kaldı ve artık yüzüme gülen beni isteyen kayınvalidem oğlunu yavaş yavaş kanına girdi. Ama işin daha üzücü tarafı nişanlım da benimle ilgilenmeyeye ve bana incitici konuşmaya başlamıştı. Nişanlandıktan sonra konu düğüne gelince ben şık bir düğün istedim ve nişanlım sadece nikah yapalım dedi. Ben direttim sonrasında ise tartıştık mesajda. Birbirimizi incittik ve 3 gün konuşmadık. sonrasında ben kendisine yazdım düğün istemiyorum ben çok üzülüyorum bu olanlara diye ama yanıt gelmedi. Aradan 15 gün geçti hiç görüşmedik. 20. günün sonunda aradım yine açmadı ve ben mesaj attm böyle susarak olmaz diye kararın değiştirdinmi diye anında cevap geldi konuşalım diye. buluştuk ve benim bu bana çok sevdiğini söyleyen adam parmağında yüzüksüz geldi. Oysa benim hala parmağımda yüzük vardı. Meğer nişan yüzüğünü çoktan atmış. Ve bana bizim birbirimize uyumlu olmadığımızı mutlu olamayacağımızı söyleyip bir kalemde beni terketti. Oysa ben nedir sorun dediğimde uzlaşalım dediğimde uzlaşırız ama uyumlu değiliz deyip beni oracıkta bıraktı.
İşin daha acı yanı bu kişinin babası babamı 4 gün önce görmüş ve hiçbişey olmamış gibi davranmıştı. Eminim ailece verilen bir karar. Ne annesi annemi ne babası babamı aramadı. Kendisi başıboş gibi sanki biz pastanede tanışmışız gibi kendi kendimize oracıkta bitirdik. Benim bildiğim erkeğin ailesi arar bakın kısmet olmadı ama biz çok üzüldük biz yine ahbabız deyip devreye girer. ama onlardan hiç ses gelmedi. Biz serseri gibi kendi kendimize görüştük bitti. Ben eve geldiğimde arabayı kullanırken donakaldım. Dönerken bir şok yaşamıştım. Parmağımda yüzük yoktu artık.Günlerce ağladım ve ah ettim. Sevgili kardeşlerim buradan anlattıklarımı okuyynca düz yazılar gibi gelebilir ama yaşadıklarımı buradaki satırlara aktarmak sığmaz. Çok acı çekiyorum. Neden bitti bilmiyorum.Evet tartıştık ve incittik ama çözülmeyecek şeyler değildi. Her evlilik sürecinde yaşanan durumlar. Nişanlım 39 ben ise 33 yaşındayım. nişandan tam 10 ün sonra bitti. Nişanlım nişanda çok iyiydi mutluydu bir anda ne olduysa bitti. Allah aşkına size soruyorum nedir bu? :KK43: Bu adam annesinin laflarıyla böyle oldu. ama demekki kişiliksizmiş ki 39 yaşında halen anneci. Ben kızkardeşi da olan bu adamı ve ailesini Allah'a havale ettim ve ah ettim. annem hasta iken beni ve annemi böylesine bir durumla karşı karşıya bırakması beni çok yaraladı. Oysa annem iyileşsin diye hemen evlenelim annen mürüvvetimizi görsün diyordu bir anda bitirmesi beni çok şok etti. ciddi bir kurumda çalışan iyi bir çevrem vardı beni çok mahcup etti herkese. Seven var sevmeyen var. İnsanlar çok şaşırdılar. Çünkü benim kararlı bir kız olduğumu bildikleri için nişanımın da emin adımlarla olduğunu biliyorlardı. Bitmesi beni toplumda çok yaraladı. Çok mutsuzum kızlar. Ne düşünüyorsunuz? Ben pişman olmasını geri gelmesini çok istiyorum sanmıyorum gelmez çünkü çok soğuk ve sevimsiz bir şekilde ayrıldı. ama y,ne de bi umut geri dönsün istiyorum. Ya da bana ve bilhassa hasta anneme yaşattıkları bu acıyı yaşasınlar isyorum ah ettim. Çıkar mı ahım :KK43:((((((

şık düğün falan yapmak istemişsiniz ama belki durumları yoktur,şimdi aranızdaki iletişimi tam bilemiyoruz,maddi anlamda ayrılık olayına bir şey diyemem, çünkü o konudaki iletişiminiz nasıldı bilemiyorum,nişanlınız sade olsun da isteyebilir her şeyi,bende öyleydim sade olsun derdindeydim bu konuda iletişiminiz tam nasıldı bilemediğim için kimseye hak verme gibi bir durum olamaz. ama 11 saat hasta birinin evinde oturmaları çok saçma, ve hiç bir şey söylemeden bitirmeleri çok ayıp bir şey bu konuda çok karaktersizlik göstermişler kesinlikle, o yüzden bence hayır olmuş sizin için bu durum, ya evlenseydiniz daha kötüydü.çünkü bir açıklama yapmadan giden ve bu insan 39 yaşında çokta düzgün biri gibi gelmedi, o yüzden şükredin

Eşimle 2 saat dışarı çıksak acıktın mı eve kadar dayanamazsan yiyelim buralarda diyo, ne ilginç adammış...

şık düğün falan yapmak istemişsiniz ama belki durumları yoktur,şimdi aranızdaki iletişimi tam bilemiyoruz,maddi anlamda ayrılık olayına bir şey diyemem, çünkü o konudaki iletişiminiz nasıldı bilemiyorum,nişanlınız sade olsun da isteyebilir her şeyi,bende öyleydim sade olsun derdindeydim bu konuda iletişiminiz tam nasıldı bilemediğim için kimseye hak verme gibi bir durum olamaz. ama 11 saat hasta birinin evinde oturmaları çok saçma, ve hiç bir şey söylemeden bitirmeleri çok ayıp bir şey bu konuda çok karaktersizlik göstermişler kesinlikle, o yüzden bence hayır olmuş sizin için bu durum, ya evlenseydiniz daha kötüydü.çünkü bir açıklama yapmadan giden ve bu insan 39 yaşında çokta düzgün biri gibi gelmedi, o yüzden şükredin
Allah razı olsun açıklamanız için. Benim nedense o kişiye gönlüm var ama çok değişti. Annesi beni beğendi sonra annesi bozdu. O da çok kaba davrandı ve kırıcı konuştu çok çirkince bitti...

Allah razı olsun açıklamanız için. Benim nedense o kişiye gönlüm var ama çok değişti. Annesi beni beğendi sonra annesi bozdu. O da çok kaba davrandı ve kırıcı konuştu çok çirkince bitti...

bu tarz insanlar için kendini sakın üzme,her şeyde bir hayır vardır unutma,bi kapı kapanır Allah diğer kapıyı açar, o yüzden hele ki böyle insanlar için üzme sakın kendini

bu tarz insanlar için kendini sakın üzme,her şeyde bir hayır vardır unutma,bi kapı kapanır Allah diğer kapıyı açar, o yüzden hele ki böyle insanlar için üzme sakın kendini
Canım benim :KK43: ben hayallerimin yıkılmasına gururumun kırılmasına inciniyorum.İnsanların hayallerinin yıkılmasını kadar kötü bişey yokmuş meğer :KK43:

X