NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Sevgili Aynur,
Aslında sen ailen (bilhassa annen) üzüldüğü için ve çevrene karşı gururun kırıldığı için üzülüyorsun ama bence bu kişilikte bir kişi ile bir aile kurmadığına sevinmeli ve şükretmelisin. Yaşın geç değil bu konuda da kendini asla kötü hissetme insan hayatı 1 saniyede değişir. Bir bakarsın aniden sürprizler yaşarsın.. Bu yaşadıklarını kötü bir sürpriz olarak düşün.. Umarım Allah annene acil şifalar verir ve seninde hayatın düzene girer.. Şu an tek yapman gereken mutlu olmak ve bunu tüm çevrene, ailene hissettirmek.. Sevgiler..

Samimi ve icten yanitin icin cok tesekkur ederim, iyi olmaya calisiyorum, nazik dileklerin icin de ayrica tesekkur ediyorum mesajin bana cok moral oldu ....

yani onda çulsuz bir imaj bırakmış gibi üzerimdeki kıyafete göre nasıl olsa bu böyle gelir dedi demedinizmi? sonrada tuutuguz nezih mekandan sonra da öyle olmadıgını anladı demiştiniz.
diğer yandan arabanız varmış çulsuz olmadıgınızı anlaması için önemli bir ayrıntı bu

KIZLAR HERKESE YORUMLARI VE KATKILARI İÇNİ TEŞEKKÜR EDER, HAYIRLI CUMALAR DİLERİM. DUALARINIZDA OLMAK ÜMİDİYLE ...

sizde kendine güvenen dik duruşu göremedim ben..
acınızı anlayabiliyorum zira 6 sene deli gibi sevdiğim insandan ayrıldığımda hissettiğim acıyı anlatamam..
sizin bu adamla doğru düzgün bi geçmişiniz bile yok.. kısmet olmamış bitmiş..ahınız niye tutsun ki.. aanlaşamadığında ayrılır insanlar.. sizin talepleriniz ( az yada çok ona girmiyorum ) demekki ona agır geldi baştan bititrme kararı aldı..
hala nasıl olur nasıl olur diye yakınıyorsunuz.. adam sizi aldatmamış yalan söylememiş kandırmamış..
düğün istemediği için bitirmiş.. ahım tutacak mutsuz olacak diye beklerseniz kendinize yazık edersiniz..
kendinizi düzeltmeye çalışına artık.. aileniz için dik durun.. ona değil kendinize odaklanın..
lütfen artık benim suçum yoktu bana neden yaptı demeyin.. kendinize gelmeye toparlanmaya çalışın..

Haklisiniz ama konunun dugun olmadigini soyledi ardindan Nedenini sordum cevap bile vermedi .... Ve bitirisi cok ama cok cirkindi.

Geçmişte biz pastane köşesinde serseri gibi nişanlanmadık demişsiniz. Yıllarca birbirlerini severek görüşenler serseri mi oluyor? İki bireysiniz ayrılık kararınıda ikiniz alıcaksınız tabi.. Sırf annenizin hastalığından dolayı ailesi arayabilirdi ama aramadı diyede bu kadar takman çok saçma geldi.
İkinizde yaşım geçiyor mantığıyla birbirinize yaklaşmıssınız. Sızde hemen evleniyim diye düşünerek istemediğiniz şeyleri kabullenmişsiniz.Yazdıklarınızdan anladım ki O seni sevmiyor sen onu sevmiyorsun zaten eşi olarak kabullenmemiş ki. Evlilik hazırlığı varken kardeşine yardım etmiş.hala neyin uzuntusu bu.. Sadece gururuna yediremiyorsun.Saatlerce aç geziyor sizde bir şey almıyosunuz bana göre de sizde cimrisiniz. Sadece maddiyattan ibaret olmuş ilişkiniz..Uyumlu da değilmişsiniz.. Eski nişanlınız rol yaparak devam etmektense bitirmiş kısa sürede bittiği için sevinmelisiniz.Son şansınızda değil,belki çok daha uyumlu olduğunuz sevdiğiniz birisi çıkıcak karşınıza. Annenizi düşünüyosanız şu psikolojiden kurtulun..

Cok şaşkınım gayet uyumlu oldugumuzu soyleyip boyle bir sekilde bitirmesi evet incitti gururumu:

Cok şaşkınım gayet uyumlu oldugumuzu soyleyip boyle bir sekilde bitirmesi evet incitti gururumu:
Onun uyumlu olduğunuzu söylemesi önemli değil ki o kadar sen uyumlu olup olmadığınızı fark edemedin mi ? Anlattıklarına göre alttan almışsın ondan önce senin bitirmen gerekiyormuş o bitirince dahada gururunuz incinmiş. Her şerde bir hayır var..İnsanlar yıllarca beraber oldukları çok sevdiklerinden ayrılıyorlar çok zor olsa da yinede toparlanıyorlar..Bu üzüntünüz sevgiden değil.. Sayfalarca size yardımcı olunmaya çalışılmış siz toparlanmamakta kararlısınız hala dönse diyorsunuz dönsün de daha çok üzülün o zaman ne diyelim..

Gucsuz bir kizim ... Keske metanetli olsaydim... Hayatimin her ani kotu geciyor... Bunun da etkisi var... Tutunacak mutlu edicek bi hayatim yok ... Hepiniz haklisiniz, keske ben de dirayetli olsa idim.....

Bu arada birbirlerini sevenlere serseri demedim, lutfen yazimi dikkatle okuyun itham etmeden once, pastane kosesinden kastim sahipsiz sorumsuz aileden habersiz is ceviren ciftler !!!

Kızlar yeni bir haberim var, benim eski nisanlimin annesi yani cadaloz kayinvalidem kapi kapi kiz ariyormus, ama kimse vermiyormus !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…