Nişanlım beni anlamıyor

Kadının düşmanı hamarat kadın. Niye aklıma sarmayı soktun şimdi. Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
Masterchef yüzünden aslında çok berbat sarmalar sardılar yuh be sarma öyle mi sarılır diye diye canım çekti. Ben de doğum kilolarını veremedim. Madem veremiyorum neden yemeyim ki diyorum

Mantıklı yorum teşekkür ederim bir anda gözüm dönüyor hatamı anladım aslında kuzeniyle ilişkisi falan olduğunu düşünmüyorum ben sadece böyle aile fotosu gibi olmasına çok sinirlendim başkasıylaymış gibi düşündüm ondan aşırı tepki verdim

Yok arkadaşım yanlışın var adamın kuzene ilgisi yok aslında kuzen yeni boşanmış erkeksiz kaldığı için kabak çiçeği gibi açılıp saçılmış yollu olmuş ava çıkmış, av da konu sahibesinin kıllı nişanlısı olan kuzeni

Kız zaten sarma sararken yorulacan, birde buna niye yordun o parmacağızlarını

Masterchef yüzünden aslında çok berbat sarmalar sardılar yuh be sarma öyle mi sarılır diye diye canım çekti. Ben de doğum kilolarını veremedim. Madem veremiyorum neden yemeyim ki diyorum
Takılı kalmıştım belirli bi kiloda. 3 buçuk ay barajını geçtikten sonra kilolar gitmeye başladı girme kanımaaa ben izlemiyorum masterchef onlarda kadın düşmanı

Kız zaten sarma sararken yorulacan, birde buna niye yordun o parmacağızlarını
Yarına Allah kerim şaka bir yana üzüldüm be. Kadınların böyle hanzolara tahammül edip bir süre sonra kayışı koparmalarina gerçekten üzülüyorum. Kimse bunu haketmiyor. Tamam konu sahibi yanlış düşünüyor olabilir ama nişanlısı gerçekten kıymet verse, bunu hissettirse konu sahibi böyle davranmazdı belki bilmiyorum.

Takılı kalmıştım belirli bi kiloda. 3 buçuk ay barajını geçtikten sonra kilolar gitmeye başladı girme kanımaaa ben izlemiyorum masterchef onlarda kadın düşmanı
Tabii canım kadın düşmanının hası onlar. Yoksa gecenin bir vakti böyle şeyler yayınlanır mı gebeyken baklava yapmıştı bunlar nasıl aşerdim anlatamam işte hep bunlar kadın düşmanlığı

Bende tam tersini düşünüyorum. Aile görüşleri bu yöndeymiş. Bu görüşler içinde büyürse olacağı bu. Adamın hijyensiz olduğuna inanmıyorum. Daha da gömmek için konuyu manipüle ediyor. Konu aslında tamamen kuzen.

Ben de sana katılıyorum. Hijyen konusunda rahatsız olduğu durumlar olmuş olabilir belki ama anlatırken fazlaca abarttığına inanıyorum.

Son düzenleme:
Konu kuzen değil canım onu bir aile fotosunda görmem o beni çıldırttı tribünde bir arkadaşıyla da foto çekinmişti onda da çıldırmıştım kuzen falan dememeliydim aslında yanlış yapmışım bir kızla görünce çıldırıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…