Masterchef yüzündenKadının düşmanı hamarat kadın. Niye aklıma sarmayı soktun şimdi. Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
Apış kontrolümü var, neden sordunBurada erkek üyeler var mı acaba
Mantıklı yorum teşekkür ederim bir anda gözüm dönüyor hatamı anladım aslında kuzeniyle ilişkisi falan olduğunu düşünmüyorum ben sadece böyle aile fotosu gibi olmasına çok sinirlendim başkasıylaymış gibi düşündüm ondan aşırı tepki verdimÖhöm neyse ciddi yorum yapayım madem o kadar geldim hakkimdir diye düşünüyorum. Sizin kuzene gelene kadar çok daha ciddi sorunlarınız var. Hayatınız boyunca sürekli hareketlerini mi inceleyeceksiniz size değer vermesini mi bekleyeceksiniz? Size değer verdiğini, size ozendiğini düşünmüyor ve hatta kuzenine karşı ilgisi olduğunu düşünüyorsaniz böyle biriyle evlenmemelisiniz. Bir de tepkilerinizi bir histeri patlaması şeklinde göstermeniz bir süre sonra ciddiye alınmayıp hatta komik olarak nitelendirilmenize sebep olacak duruma düşürecek. Daha soğukkanlı ve kararlı bir şekilde davranmalısınız. Evlenince ne yapacaksınız mesela sizi rahatsız eden davranışlara devam etse? Bavulu toplayıp toplayıp evi mi terk edeceksiniz cam çerçeve mi indireceksiniz?
Ben 9 senedir veremedim,yiyin gariMasterchef yüzündenaslında çok berbat sarmalar sardılar yuh be sarma öyle mi sarılır diye diye canım çekti. Ben de doğum kilolarını veremedim. Madem veremiyorum neden yemeyim ki diyorum
Yok arkadaşım yanlışın var adamın kuzene ilgisi yok aslında kuzen yeni boşanmış erkeksiz kaldığı için kabak çiçeği gibi açılıp saçılmış yollu olmuş ava çıkmış, av da konu sahibesinin kıllı nişanlısı olan kuzeniÖhöm neyse ciddi yorum yapayım madem o kadar geldim hakkimdir diye düşünüyorum. Sizin kuzene gelene kadar çok daha ciddi sorunlarınız var. Hayatınız boyunca sürekli hareketlerini mi inceleyeceksiniz size değer vermesini mi bekleyeceksiniz? Size değer verdiğini, size ozendiğini düşünmüyor ve hatta kuzenine karşı ilgisi olduğunu düşünüyorsaniz böyle biriyle evlenmemelisiniz. Bir de tepkilerinizi bir histeri patlaması şeklinde göstermeniz bir süre sonra ciddiye alınmayıp hatta komik olarak nitelendirilmenize sebep olacak duruma düşürecek. Daha soğukkanlı ve kararlı bir şekilde davranmalısınız. Evlenince ne yapacaksınız mesela sizi rahatsız eden davranışlara devam etse? Bavulu toplayıp toplayıp evi mi terk edeceksiniz cam çerçeve mi indireceksiniz?
Kız zaten sarma sararken yorulacan, birde buna niye yordun o parmacağızlarınıÖhöm neyse ciddi yorum yapayım madem o kadar geldim hakkimdir diye düşünüyorum. Sizin kuzene gelene kadar çok daha ciddi sorunlarınız var. Hayatınız boyunca sürekli hareketlerini mi inceleyeceksiniz size değer vermesini mi bekleyeceksiniz? Size değer verdiğini, size ozendiğini düşünmüyor ve hatta kuzenine karşı ilgisi olduğunu düşünüyorsaniz böyle biriyle evlenmemelisiniz. Bir de tepkilerinizi bir histeri patlaması şeklinde göstermeniz bir süre sonra ciddiye alınmayıp hatta komik olarak nitelendirilmenize sebep olacak duruma düşürecek. Daha soğukkanlı ve kararlı bir şekilde davranmalısınız. Evlenince ne yapacaksınız mesela sizi rahatsız eden davranışlara devam etse? Bavulu toplayıp toplayıp evi mi terk edeceksiniz cam çerçeve mi indireceksiniz?
Amaaann atın ölümü arpadan olsunBen 9 senedir veremedim,yiyin gari.
İşte gecenin bombası helal beApış kontrolümü var, neden sordun
Takılı kalmıştım belirli bi kiloda. 3 buçuk ay barajını geçtikten sonra kilolar gitmeye başladı girme kanımaaaMasterchef yüzündenaslında çok berbat sarmalar sardılar yuh be sarma öyle mi sarılır diye diye canım çekti. Ben de doğum kilolarını veremedim. Madem veremiyorum neden yemeyim ki diyorum
Yarına Allah kerimKız zaten sarma sararken yorulacan, birde buna niye yordun o parmacağızlarını
Tabii canım kadın düşmanının hası onlar. Yoksa gecenin bir vakti böyle şeyler yayınlanır mıTakılı kalmıştım belirli bi kiloda. 3 buçuk ay barajını geçtikten sonra kilolar gitmeye başladı girme kanımaaaben izlemiyorum masterchef onlarda kadın düşmanı
Geçenlerde biz de akşamın bir vakti kunefeci aradık,çok tehlikeli bir programTabii canım kadın düşmanının hası onlar. Yoksa gecenin bir vakti böyle şeyler yayınlanır mıgebeyken baklava yapmıştı bunlar nasıl aşerdim anlatamam işte hep bunlar kadın düşmanlığı
Bende tam tersini düşünüyorum. Aile görüşleri bu yöndeymiş. Bu görüşler içinde büyürse olacağı bu. Adamın hijyensiz olduğuna inanmıyorum. Daha da gömmek için konuyu manipüle ediyor. Konu aslında tamamen kuzen.Yarına Allah kerimşaka bir yana üzüldüm be. Kadınların böyle hanzolara tahammül edip bir süre sonra kayışı koparmalarina gerçekten üzülüyorum. Kimse bunu haketmiyor. Tamam konu sahibi yanlış düşünüyor olabilir ama nişanlısı gerçekten kıymet verse, bunu hissettirse konu sahibi böyle davranmazdı belki bilmiyorum.
Annemin ne pişireceğini bir zamanlar Arda belirlerdi şuan masterchef. Ben de ordan görüp görüp denedikçe farkettim kii izlememeliyimGeçenlerde biz de akşamın bir vakti kunefeci aradık,çok tehlikeli bir program.
Ben de sana katılıyorum. Hijyen konusunda rahatsız olduğu durumlar olmuş olabilir belki ama anlatırken fazlaca abarttığına inanıyorum.Bende tam tersini düşünüyorum. Aile görüşleri bu yöndeymiş. Bu görüşler içinde büyürse olacağı bu. Adamın hijyensiz olduğuna inanmıyorum. Daha da gömmek için konuyu manipüle ediyor. Konu aslında tamamen kuzen.
Eşim izliyor,su böreği istedi benden.Ne görse istiyor,izletmemek lazımAnnemin ne pişireceğini bir zamanlar Arda belirlerdi şuan masterchef. Ben de ordan görüp görüp denedikçe farkettim kii izlememeliyim
Konu kuzen değil canım onu bir aile fotosunda görmem o beni çıldırttı tribünde bir arkadaşıyla da foto çekinmişti onda da çıldırmıştım kuzen falan dememeliydim aslında yanlış yapmışım bir kızla görünce çıldırıyorum benBende tam tersini düşünüyorum. Aile görüşleri bu yöndeymiş. Bu görüşler içinde büyürse olacağı bu. Adamın hijyensiz olduğuna inanmıyorum. Daha da gömmek için konuyu manipüle ediyor. Konu aslında tamamen kuzen.
Kimsenin hijyensizliğe tahammül edeceğini sanmıyorum. Edende kendi de öyledir net.Ben de sana katılıyorum. Hijyen konusunda rahatsızlığı olabilir belki ama fazlaca abarttığına inanıyorum.
Kuzen kardeştir,kuzeyden de kıskanılmaz yani.Konu kuzen değil canım onu bir aile fotosunda görmem o beni çıldırttı tribünde bir arkadaşıyla da foto çekinmişti onda da çıldırmıştım kuzen falan dememeliydim aslında yanlış yapmışım bir kızla görünce çıldırıyorum ben
Yemeksepeti kapında, aklındaysa kapında çalıyor şu an arka fondaEşim izliyor,su böreği istedi benden.Ne görse istiyor,izletmemek lazım.