Nişanlım beni anlamıyor

Benim anlamadığım bir şey var. Adamla nikahsız cinsel birlikteliğin var ama kuzeni ile foto çekilmiş diye ortalığı yıkıp konuyu muhafazakarlıga bağladın. Muhafazakarlık bu değil. Eğer derdin bu ise nikahsiz birlikte olamazsın. Ama foto cekilebilirsin. Şimdi hangisi daha masum? Bence sen kendini iyiden iyiye bir sorgula. Bu kadar eleştirdiğin biri ile de yola çıkma. Kuzeninin de tek suçu boşanmış olması.
Tamam

Cinsel hayatımı sana hesap mı vericem adam benimle evleniyor sana ne oluyor
Ne alaka?
Hangi cinsel hayat?
Hadi gözünüz aydııııın tebrikler sonunda kıllı mıllı leş de olsa erkek bulmuşsunuz e evlenmeyi de kabul etmiş daha sırtınız yere gelmez
Sizi bi alsın da nikahına kuzen muzen boşverin erkek önemli kaçırmayın ha

Ne alaka?
Hangi cinsel hayat?
Hadi gözünüz aydııııın tebrikler sonunda kıllı mıllı leş de olsa erkek bulmuşsunuz e evlenmeyi de kabul etmiş daha sırtınız yere gelmez
Sizi bi alsın da nikahına kuzen muzen boşverin erkek önemli kaçırmayın ha
İlginç bakış açısı

Konu açıldığında kırıyordum 🙄 yarına hazırlık kırdım dolaba koydum. Yarın sarma sarıcam bir de onu ayıklamakla uğraşmayayim dedim. Aslında sarma içi de hazırlayacaktim ama domates bitmiş. 🙄
Kadının düşmanı hamarat kadın. Niye aklıma sarmayı soktun şimdi. Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum :olamaz:

Öhöm neyse ciddi yorum yapayım madem o kadar geldim hakkimdir diye düşünüyorum. Sizin kuzene gelene kadar çok daha ciddi sorunlarınız var. Hayatınız boyunca sürekli hareketlerini mi inceleyeceksiniz size değer vermesini mi bekleyeceksiniz? Size değer verdiğini, size ozendiğini düşünmüyor ve hatta kuzenine karşı ilgisi olduğunu düşünüyorsaniz böyle biriyle evlenmemelisiniz. Bir de tepkilerinizi bir histeri patlaması şeklinde göstermeniz bir süre sonra ciddiye alınmayıp hatta komik olarak nitelendirilmenize sebep olacak duruma düşürecek. Daha soğukkanlı ve kararlı bir şekilde davranmalısınız. Evlenince ne yapacaksınız mesela sizi rahatsız eden davranışlara devam etse? Bavulu toplayıp toplayıp evi mi terk edeceksiniz cam çerçeve mi indireceksiniz?

X