Nişanlım beni anlamıyor

Valla ben okuduğum üzerinden yorum yaptım. Gerisi konu sahibinin bileceği iş.

Şimdi böyle evirip çevirdip yazındın da ne değişti? Sonuç yine aynı, sarı çizmeli mehmet aga.

Ayrıca canın değilim. Mesafeli olalım lütfen.

Kimsenin hijyensizliğe tahammül edeceğini sanmıyorum. Edende kendi de öyledir net.
Demek istediğim şuydu;
Ben bir insanın sadece memlekete giderken traş olacağına inanmıyorum mesela. Traşsız birkaç kez karşısına çıkmış ve konu sahibi de bana gelince yok kuzene var şeklinde anlatmış gibi hissettim. Bu yüzden abarttığını düşünüyorum. Başka ne demişti hatırlamıyorum aklımda bu kalmış.

Yok yüzünü tıraş etmez, yok apış arasını, yok bilmem nesi kıldan görünmez. adam bildiğin kıl yumağı. sakın çakmakla yaklaşma alev alır söndüremez kocasız kalırsın

Ayy bende kendimi ruh hastası boyutunda kıskanç sanıyordum. Nişanlıyken rahatsız olduğum yalnızca bir kişi oldu. O da eşimin erkek kuzeninin eşiydi. Bir araya geldiğimizde toplandığımızda eşimin boynuna atlayıp yanaklarından öperdi. Boynuna atlamaktan kastım ciddi ciddi kollarını boynuna dolayıp cilveli cilveli öperdi. Ama onun yapısı öyle 3 yıllık evliyim sadece eşime karşı değil herkese aynı olduğunu öğrendim. Nişanlıyken elbette tanımadığımız için kıskanmamız normal. Ama ben bu olaydan rahatsız olduğumu nişanlıma söylememiştim. İkinci kez toplandığımızda yine aynı hareket geliyorsu ki araya girdim xx abla bu şekilde sarılıp öpmen beni rahatsız ediyor, tokalaşmanız daha yerinde olacak sanki dedim ve o günden beri tokalaşırlar. Kuzen konusunda kıskançlık yapmak biraz abartı olmuş bence de. Eşimin kuzenleri gelir gider sık sık onları yalnız bırakıp mutfağa bile giderim ama aklımın ucundan yanlış bir düşünce geçmedi şimdiye kadar. Bence bu kıskançlık konusunu aşmalısınız. İlerde evlendiğinizde bu kadar ince düşünce sizi çok yıpratır. Birde evlilikte böyle kuzenden kıskanma ona bakım yaptı buna süslendi olayları dışında illa ki başka yıprarıcı olaylar yaşanır. Üstüne birde kıskançlığınız eklenince olan size olur. Kafayı yersiniz üstüne birde dalga geçerler kafayı yedi diye.

valla ben mi muhafazakarım bunlar mı belli değil
Doğu ailelerinde böyle mi sence
Sanal sexten bir haber misin
Bir cinsel hayatımız var canım sence başka nereden bilebilirim ilişkinin i sini yaşamayanlar gelmiş yorum yapıyor
Maşallah çok doğulu çok muhafazakarsin muhafazakar ahlakiniz gözlerimi yasartti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…