Valla ben okuduğum üzerinden yorum yaptım. Gerisi konu sahibinin bileceği iş.Bende tam tersini düşünüyorum. Aile görüşleri bu yöndeymiş. Bu görüşler içinde büyürse olacağı bu. Adamın hijyensiz olduğuna inanmıyorum. Daha da gömmek için konuyu manipüle ediyor. Konu aslında tamamen kuzen.
Aynen aslında yanında bir kız görünce böyle oldu yanlış yaptım kızla tanışsam sıkıntı olmazdı ama daha tanımadım bilmiyorumKuzen kardeştir,kuzeyden de kıskanılmaz yani.
Konu kuzen değil canım onu bir aile fotosunda görmem o beni çıldırttı tribünde bir arkadaşıyla da foto çekinmişti onda da çıldırmıştım kuzen falan dememeliydim aslında yanlış yapmışım bir kızla görünce çıldırıyorum ben
Demek istediğim şuydu;Kimsenin hijyensizliğe tahammül edeceğini sanmıyorum. Edende kendi de öyledir net.
Ya erkek olsam profilim silinir mi
Demek istediğim şuydu;
Ben bir insanın sadece memlekete giderken traş olacağına inanmıyorum mesela. Traşsız birkaç kez karşısına çıkmış ve konu sahibi de bana gelince yok kuzene var şeklinde anlatmış gibi hissettim. Bu yüzden abarttığını düşünüyorum. Başka ne demişti hatırlamıyorum aklımda bu kalmış.
Bu mesajda canım kelimesine mi taktın tabi ki değilsinŞimdi böyle evirip çevirdip yazındın da ne değişti? Sonuç yine aynı, sarı çizmeli mehmet aga.
Ayrıca canın değilim. Mesafeli olalım lütfen.
Değilsem ne yazıyon ya. Bi öylesin bi böyle. Konu açtın onda da aynı. Sabaha kadar kaz mı çevirecenBu mesajda canım kelimesine mi taktın tabi ki değilsin
Güle güle yavrumDeğilsem ne yazıyon ya. Bi öylesin bi böyle. Konu açtın onda da aynı. Sabaha kadar kaz mı çevirecen
Sevdi burayı gidesi yokDeğilsem ne yazıyon ya. Bi öylesin bi böyle. Konu açtın onda da aynı. Sabaha kadar kaz mı çevirecen
Ne olur uğurlayın ablaSevdi burayı gidesi yok
Yalandan iki beni silin falan dedi hala burda
Madem barıştın kıllı sevgilinle onla ilgilensen ya konu sahibi
Sabaha zaten uğurlayacağız seni
Şey dicem hani biz kötüyüz sen iyisin ya beni silin falan da diyorsunNe olur uğurlayın abla
Ne olur uğurlayın abla
Ufalın da cebimize girin , 29 yaşında yetişkin bir kadınsınız.
Ayyy tatlım çok düşündüm mü bu yorumuYok yüzünü tıraş etmez, yok apış arasını, yok bilmem nesi kıldan görünmez. adam bildiğin kıl yumağı. sakın çakmakla yaklaşma alev alır söndüremez kocasız kalırsın
yok, verdiğiniz gereksiz ayrıntılar sayesinde midem ağzıma geldiği için çabucak çıktıAyyy tatlım çok düşündüm mü bu yorumu
Aptal bir cevapyok, verdiğiniz gereksiz ayrıntılar sayesinde midem ağzıma geldiği için çabucak çıktı
valla ben mi muhafazakarım bunlar mı belli değil
Doğu ailelerinde böyle mi sence
Sanal sexten bir haber misin
Maşallah çok doğulu çok muhafazakarsinBir cinsel hayatımız var canım sence başka nereden bilebilirim ilişkinin i sini yaşamayanlar gelmiş yorum yapıyor