TamamBenim anlamadığım bir şey var. Adamla nikahsız cinsel birlikteliğin var ama kuzeni ile foto çekilmiş diye ortalığı yıkıp konuyu muhafazakarlıga bağladın. Muhafazakarlık bu değil. Eğer derdin bu ise nikahsiz birlikte olamazsın. Ama foto cekilebilirsin. Şimdi hangisi daha masum? Bence sen kendini iyiden iyiye bir sorgula. Bu kadar eleştirdiğin biri ile de yola çıkma. Kuzeninin de tek suçu boşanmış olması.
Neyse ki koca yürekli arkadaşlar üşenmeyip alıntılamış da neden kem gözlü kadın düşmanı olduğumuzu anlamış oldumGeç kaldın kanka
Allah'tan rapor edilmedi,dur azıcık eğlenelimNeyse ki koca yürekli arkadaşlar üşenmeyip alıntılamış da neden kem gözlü kadın düşmanı olduğumuzu anlamış oldum
İşine gelene tamam. Hakikati söyleyince hemen olayı carptiriyorsun. Reel ya da sanal olsun farketmez. Adam başını yakmış haberi yok.
Ama kafalar nasıl güzelAllah'tan rapor edilmedi,dur azıcık eğlenelim.
Evet çeliştiğimi farkettim hayatım sağolIyi de işte bu savunduğunuz muhafazakar hayata ters oluyor o zaman siz de kendinizle çelişmiş oluyorsunuz.
Kız ben ne dedimdeeğğher dert paylaşımının altına hastalıklı bir ruhunuzdan başka bir şey yazmayı bilemeyen kulübe üye olmuşum
Ben de fasulye kırıyordum kaşla göz arası kadın düşmanı olmuşumKız ben ne dedimdeeğğ
Kız bu saatte ne fasulyesiBen de fasulye kırıyordum kaşla göz arası kadın düşmanı olmuşum
Yemin ederim aynı şeyi düşündümKız bu saatte ne fasulyesi?
İnşallah hayatın iyidir canımSenin nişanlının olmayan beynine tüküreyimoğlum nasıl bir bataklığa battın sen
Konu açıldığında kırıyordumKız bu saatte ne fasulyesi?
Ne alaka?Cinsel hayatımı sana hesap mı vericem adam benimle evleniyor sana ne oluyor
İnşallah hayatın iyidir canım
İlginç bakış açısıNe alaka?
Hangi cinsel hayat?
Hadi gözünüz aydııııın tebrikler sonunda kıllı mıllı leş de olsa erkek bulmuşsunuz e evlenmeyi de kabul etmiş daha sırtınız yere gelmez
Sizi bi alsın da nikahına kuzen muzen boşverin erkek önemli kaçırmayın ha
Kadının düşmanı hamarat kadın. Niye aklıma sarmayı soktun şimdi. Ben doğum kilolarımı vermeye çalışıyorumKonu açıldığında kırıyordumyarına hazırlık kırdım dolaba koydum. Yarın sarma sarıcam bir de onu ayıklamakla uğraşmayayim dedim. Aslında sarma içi de hazırlayacaktim ama domates bitmiş.
Bence ondan daha kötü kıznişanlından iyi olduğu kesin kız.
Sarma deme bana,offffffKonu açıldığında kırıyordumyarına hazırlık kırdım dolaba koydum. Yarın sarma sarıcam bir de onu ayıklamakla uğraşmayayim dedim. Aslında sarma içi de hazırlayacaktim ama domates bitmiş.