Nişanlım beni anlamıyor

Hem böyle bir zihniyete sahipsiniz hem de milletle "ayy canım" diye üstten bakarak konuşuyorsunuz😅 Ne diyim yani herkese lazım bu cahil özgüveninden.

iki sene sonra Kocamın tüyleri eve dökülüyor kedi mi sahiplendim koca mı aldım belli değil neyapabilirim bir çözümü var mı??? diye sorarsınız.

Çocukken beraber büyüdüğüm kuzenimle görüşsek gezsek resim fln çekinsek birisi öyle düşünse kafayı yerdm heralde

İçimi dökmek için üye oldum. 55 gün sonra düğünüm var evlenip evlenmemekte çok kararsızım. ne yapacağımı bilmiyorum. bugün başıma geleni anlatıcam. nişanlım olacak adam izne çıktı. memleketine gitti ailesinin yanına. bunun öz teyzesi ve öz amcası evli. Ailesiyle birlikte altlı üstlü oturuyorlar. Bunun kuzeni yeni boşanmış boşanınca da eski halinden eser kalmayan biri. Kuzeni kendi kızıyla anasını ziyarete gelmiş. Şimdi Müstakbel kayınvalidem, nişanlımın teyzesi, nişanlımın kuzeni, kuzenin kızı bir de benim nişanlım olacak adam gezmeye çıkmışlar. Facebook'tan bir fotoğraf paylaşmış sanki 10 yıllık aile gibi. ailesinden olmayan biri kuzenini karısı sanar çocuğunu nişanlımın çocuğu sanar. bu da baba gibi tam bir aile pozu. Bu kadar hayasızlık olmaz. bir de bunu hikayede paylaşıyor bu kadar genişlik olmaz. öğlenden beri kafayı yedim ağladım. bana sen fesatsın kötü düşünüyorsun diye bir sürü manipülatif cümleler sarfediyor. sabah aradım. benimle adam gibi konuşmuyordu. yok duş alıyorum yok traş oluyorum dedi. bana zorla cevap verdi. sabahtan beri bakım yapıyormuş ama bana bu bakımı yapmıyor. küfredicem kendimi zor tutuyorum. bana gelince zorla yıkanır, ter kokar, üstünde 1 haftalık tişörtle gezer, kendine özen göstermez. memlekete gidince apış arasına kadar tıraş eder, bana gelince kılından orası gözükmez. Bir kadın olarak bu hazırlıkların bana yapılmasını isterdim. Anlatıyorum sizin aileyi bilmeyen biri bu fotoğrafı nasıl anlar diyorum. o benim art niyetimmiş. bir sürü kuzeniyle olan evlenen insan var benim mi art niyetim oluyor. kayınvalidemi aradım. ben buna bu kuzenle dolaşmayacaksın dedim. beni dinlemedi bir de foto atmışsınız dedim. onlar kardeş diyor. O fotoğrafı silecek dedim hikayeden fotoğrafı sildiler ama günlerini gün ettiler o kafe benim bu kafe senin orada burada çekirdek aile gibi gezdiler. valla ben mi muhafazakarım bunlar mı belli değil ne yapacağımı şaşırdım geçen ramazan bayramında erkek arkadaşıyla onun yazlığına gidecekmiş ona da gitmeyeceksin dedim iki adamın yazlıkta ne alaka 4 gün. beni gezdirmiyor arkadaşıyla tatile gidiyor onda da sktr oldu gitti kendi dediğini yaptı ben bununla bir hafta konuşmadım ailesi araya girdi barıştık onda da benim aklımla dalga geçip sen izin vermiştin diye söylüyor valla ben bu adamı daha nasıl uyaracağımı bilmiyorum küfür etsem olmuyor normal anlatsam olmuyor ağlasam olmuyor bir türlü benim dediğimi yapmıyor benim hiçbir dediğimi yapmıyor hep aksine hareket ediyor istisnasız ben napayım şimdi buna bu evlenince daha beter olur gibime geliyor her gün kabus görüyorum
Bu insan sizinle evlenicekse kuzenleride olsa mesafesini bilmeli sonucta süt kardesi degil bende sevmem hic boyle seyleri siz erkek kuzenlerinizle bu kadar samimi olsaniz onlari goreceginiz zaman giyinip suslenseniz özel bir caba icinde olsaniz o ne yapardi acaba? Evlenmeden once sizin rizaniz olmadan kafasina gore takiliyosa evlenince neler yapmaz boyle mutsuz bir evlilige suruklemeyin kendinizi

X