mrb. yakında evleniyorum. ama bu özelliğini yeni farkettim. nişamlım ailesine çok düşkün. onların biraz üzülmesine bile dayanamıyor ama bn ne kadar üzülsem de umrunda değil.
asıl sorun şu. ikimizde çalışıyoruz. zaten ev eşyalarını birlikte alıcaz. ama bn istiyorum ki ailesi de bize bazı küçük eşyaları almamızda yardımcı olsun. çünkü diğer kardeşlerinin çoğu eşyasını onlar almış. bize de alırlar ailesi için sorun değil. ama nişanlım bu konuda o kadar katı ki. asla ailesine masraf yaptırmak istemiyo. ailem sıkıntıya girmesin diyo. ama bütün eşyaları biz alırsak çok sıkıntıya gircez.
bu konuda kim haklı sizce?
eşim ailesine çok düşkün diye ilk 6 ayda boşanıyorduk nerrdeyse !
Nişanlıyken fark etseydim asla evlenmezdim
çocuk evlendiriyorlar tabikide yardım edecekler nekadar bencillik biz sıkıntıda olalım sorun değil ailem gül gibi geçinip gitsin !
bir çocuk doğurup yetişriyorlar sonra evelnirken hadi naparsan yap. ama sonra ilki alakaya gelincede hep bizde olsun oğullarının eli kolu. bencill varlıklar erkek aileleri ve bu erkekler !!!
bence hiiic takma bunu.... hic hemde
birak almasinlar.... daha dogrusu sen hic isteme sessizce kenardan iste...elbette soracaklar veya alacaklar eksiklerinizi.
sabret
bazen biz bayanlar sabirsiziz hemen olsun istiyoruz veya esinin ailesi alacaktir ama belki biz sunu aliriz alcaz vay efendim ben alirim benden olsun gibi konusmalari sevmiyodur.
sen hic takma bunu nisanliligin tadini cikar.
almasalar bile güzelim hayat evlendikten sonra devam ediyo.
zamanla herseyinizi alirsiniz
bundan dolayi kalp kirma kalbinide kirdirma
araya sogukluk girmesin!
ah ah niye hep biz kadnlar alttan almak zorundayız anlamıyorum. ama şu an konuşmak istemiyorum. akşama konuşurum uygun bi dille naplımo zamaaan otur nisanlinla durumu kurtar
hadi bakim is basa düstü
icindekileri anlat
cahillik yaptigini düsünemedigini ve simdi pisman oldugunu aslinda bosyere kendi kendine strese girdigini
öyle olmasi gerektigini sandigini ama dersini aldigini anlat
ve gercekten evlendikten sonra beraber aliriz diye yaklas.
ve bu dediklerimide gercekten bi düsün cok dogru degil mi?
evlilik öncesi stresi...ahh ahhh.. anlat bunlari icinde olanlari....aslinda korktugunu ki öyle oldugunu düsünyorum....
özür dile silbastan yapalim de ise yarayacaktir..