- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Eşinizin ailesinden ev eşyaları için yardım istememesinin gerçek nedeni onlara borçlu kalmamak veya diğer kardeşlerine yardım ettiklerinde gelişen olayları görüp aynılarını yaşamak istememek olabilir. Ama şimdiden her konuda ailesinin isteklerini sizinkilerin üzerinde tutuyorsa ben olsam endişelenirdim.mrb. yakında evleniyorum. ama bu özelliğini yeni farkettim. nişamlım ailesine çok düşkün. onların biraz üzülmesine bile dayanamıyor ama bn ne kadar üzülsem de umrunda değil.
asıl sorun şu. ikimizde çalışıyoruz. zaten ev eşyalarını birlikte alıcaz. ama bn istiyorum ki ailesi de bize bazı küçük eşyaları almamızda yardımcı olsun. çünkü diğer kardeşlerinin çoğu eşyasını onlar almış. bize de alırlar ailesi için sorun değil. ama nişanlım bu konuda o kadar katı ki. asla ailesine masraf yaptırmak istemiyo. ailem sıkıntıya girmesin diyo. ama bütün eşyaları biz alırsak çok sıkıntıya gircez.
bu konuda kim haklı sizce?
yorumunuzu çok beğendim gerçekten. ben nişanlım ailesini sevmesin demiyorum ama bizim yeni bir aile kurduğumuzun farkında değil. ayrıca burda ailesinin hiç suçu yok. onlar alıcaktı bazı şeyleri. ama nişanlım istemiyo izin vermiyo
Ben her seyi kendinizin yapmasina karsiyim
Aileler yardim etmeli olaganustu bi hal olmadigi disinda
minnet etmek istemiyordur.yorumunuzu çok beğendim gerçekten. ben nişanlım ailesini sevmesin demiyorum ama bizim yeni bir aile kurduğumuzun farkında değil. ayrıca burda ailesinin hiç suçu yok. onlar alıcaktı bazı şeyleri. ama nişanlım istemiyo izin vermiyo
Ama gerçekten şimdiden ailesine çok düşkün diye bir zerzenişte bulunuyorsan işin zooor benim gibi kafayı yersin ailesiyle sonra :))) herşey gözüne batar bir telefon bile etse cinnet geçirrisin.
evet ben artık bu durumun abartılı boyunu yaşıyorum sırf kocam annesini arıyor diye boşanabilirim
şimdiden sıyrılmaya çalış bu düşüncelerden yolun yol değil bacım gelme benim gittiğim yollara
ŞŞŞŞŞŞT sessiz ol canım kimseye belli etme
gelirler şimdi cıks cıks cıks demeye
Pekiiama biz de durduk yere bu hale gelmedik dimi
işte bunu anlatamıyorum . anlatamıyoruz sanırım.
anlayabilen çok az . anca böyle aynı durumu yaşamalı ki anlasın
K
Kesinlikle oyle... ahhh ahhhhhhhhhh
başkalarına mihnetiniz olmadan siz alın bence çünkü yarın birgün kimseye söz hakkı kalmasın almadıkları ve yapmadıkları halde konuşuyorlar kaldı ki alacaklar boşverrrmrb. yakında evleniyorum. ama bu özelliğini yeni farkettim. nişamlım ailesine çok düşkün. onların biraz üzülmesine bile dayanamıyor ama bn ne kadar üzülsem de umrunda değil.
asıl sorun şu. ikimizde çalışıyoruz. zaten ev eşyalarını birlikte alıcaz. ama bn istiyorum ki ailesi de bize bazı küçük eşyaları almamızda yardımcı olsun. çünkü diğer kardeşlerinin çoğu eşyasını onlar almış. bize de alırlar ailesi için sorun değil. ama nişanlım bu konuda o kadar katı ki. asla ailesine masraf yaptırmak istemiyo. ailem sıkıntıya girmesin diyo. ama bütün eşyaları biz alırsak çok sıkıntıya gircez.
bu konuda kim haklı sizce?
Yeni bir yuva kuruluyor erkegin ailesi de kizin ailesi de elini tasin altina koymali bence. Herseyi gelinle damat yapiyor ve yillarca borc oduyorlar evliliklerinin en guzel gunlerinde... evlat evlendirilirken her iki taraf da yardimci olmali diye dusunuyorum..