- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 34
sende mi eşinin ailesine olan düşkünlüğü ilgisinden dolayı benim gibi takıntı yaptın .
en son yine boşanma aşamasına geldik biz dedim artık istemiyorum bukadar kocamı paylaşmaktan bıktım dedim kayınpederim falan araya girdi eşim yine ayrılmak istemedi !
bakalım bundan sonra nasıl davrancak.
daha sabrım kalmadı çnkü .
eşimde bunu takıntı ettiğimi bildiği için ben ona tavır yaparsam onları kullanıyor bana karşı.
Aynen canim asiri duskun gunde 10 defa konusuyorlardi annesiyle babasi desen hergun yanindaydi, yegenlerinin bezlerine kadr aldiriyordu annesi bende kac kez ayrilmaya kalktim daha neler neler... simdilerde daha iyiyiz ama ilk zamanlarim zehir oldu inan..
Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var napicagimi bilmiyorum kriz geciriyorum sanki yeni uyeyim nereye yazacagimi bilemedim acil tavsiyeye ihtiyacim var luften yardimci olun cok kotuyum
Bu düşünceyi aklımdan nasıl atılan bilmiyorum lütfen biri bişey desin çok çare sizin nereye yazacağımı nasıl yazacağımı da blmiyrmKac yasindasin ? Herhangi kotu bir olay falan mi yasadin da boyle seyler dusunuyorsun ?
mrb. yakında evleniyorum. ama bu özelliğini yeni farkettim. nişamlım ailesine çok düşkün. onların biraz üzülmesine bile dayanamıyor ama bn ne kadar üzülsem de umrunda değil.
asıl sorun şu. ikimizde çalışıyoruz. zaten ev eşyalarını birlikte alıcaz. ama bn istiyorum ki ailesi de bize bazı küçük eşyaları almamızda yardımcı olsun. çünkü diğer kardeşlerinin çoğu eşyasını onlar almış. bize de alırlar ailesi için sorun değil. ama nişanlım bu konuda o kadar katı ki. asla ailesine masraf yaptırmak istemiyo. ailem sıkıntıya girmesin diyo. ama bütün eşyaları biz alırsak çok sıkıntıya gircez.
bu konuda kim haklı sizce?
Herseyınizi kendiniz ALIN kafanıza takmayın bir sekilde ödersiniz . Mal mülkü önemsemeyin önemli olan yuvanızın huzuru mutluluğunuz . Her senı Bir anda almayın zaruri ihtiyaclarınızı Önce ALIN böyle maddi seylere takılma hatta Haklısın falan de nişanlına kanatlar ol Sabırlı ve sakin ol kölen olur el üstünde tutar senimrb. yakında evleniyorum. ama bu özelliğini yeni farkettim. nişamlım ailesine çok düşkün. onların biraz üzülmesine bile dayanamıyor ama bn ne kadar üzülsem de umrunda değil.
asıl sorun şu. ikimizde çalışıyoruz. zaten ev eşyalarını birlikte alıcaz. ama bn istiyorum ki ailesi de bize bazı küçük eşyaları almamızda yardımcı olsun. çünkü diğer kardeşlerinin çoğu eşyasını onlar almış. bize de alırlar ailesi için sorun değil. ama nişanlım bu konuda o kadar katı ki. asla ailesine masraf yaptırmak istemiyo. ailem sıkıntıya girmesin diyo. ama bütün eşyaları biz alırsak çok sıkıntıya gircez.
bu konuda kim haklı sizce?